2025年5年中考3年模拟七年级英语下册北师大版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年5年中考3年模拟七年级英语下册北师大版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第64页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
Ⅳ阅读表达(第27 - 29题每题2分,第30题4分,共10分)
阅读短文,根据短文内容回答问题。
Welcome to Florida. People usually call it the “Sunshine State”. If you like warm weather, Florida is the best place for a vacation. Millions of visitors come to Florida each year. They like its sandy beaches, theme parks and natural beauty. Miami is a big tourist city. People love its beautiful beaches. There are many coconut palms along the streets and beaches in Miami. They are very pretty. But they are also dangerous! People have jobs as coconut - watchers. They make sure that coconuts do not fall on the tourists’ heads! Florida is famous for its theme parks. The world's largest theme park is Walt Disney World Resort, near Orlando. People can visit Walt Disney World Resort by train. There is a theme park at Walt Disney World Resort, called EPCOT Center. It is all about the future. You can see life, food, and transportation in the future.
Millions of tourists come to Florida for a holiday. And many people come to Florida to live, too. Many older people from cold states come to relax in the Florida's sunshine. But young people come to Florida, too. Florida has many new kinds of jobs. Florida has something for everyone.
27. What do people usually call Florida?
______________________________
28. Where can people see coconut palms in Miami?
______________________________
29. How can people visit Walt Disney World Resort?
______________________________
30. Why do people come to Florida according to the passage?
______________________________
阅读短文,根据短文内容回答问题。
Welcome to Florida. People usually call it the “Sunshine State”. If you like warm weather, Florida is the best place for a vacation. Millions of visitors come to Florida each year. They like its sandy beaches, theme parks and natural beauty. Miami is a big tourist city. People love its beautiful beaches. There are many coconut palms along the streets and beaches in Miami. They are very pretty. But they are also dangerous! People have jobs as coconut - watchers. They make sure that coconuts do not fall on the tourists’ heads! Florida is famous for its theme parks. The world's largest theme park is Walt Disney World Resort, near Orlando. People can visit Walt Disney World Resort by train. There is a theme park at Walt Disney World Resort, called EPCOT Center. It is all about the future. You can see life, food, and transportation in the future.
Millions of tourists come to Florida for a holiday. And many people come to Florida to live, too. Many older people from cold states come to relax in the Florida's sunshine. But young people come to Florida, too. Florida has many new kinds of jobs. Florida has something for everyone.
27. What do people usually call Florida?
______________________________
28. Where can people see coconut palms in Miami?
______________________________
29. How can people visit Walt Disney World Resort?
______________________________
30. Why do people come to Florida according to the passage?
______________________________
答案:
27.Sunshine State. 根据第一段中的“Welcome to Florida. People usually call it the ‘Sunshine State’.”可知,人们通常称佛罗里达州为“Sunshine State”。
28.Along the streets and beaches. 根据第二段中的“There are many coconut palms along the streets and beaches in Miami.”可知,沿着迈阿密的街道和海滩旁有许多椰子树。
29.By train. 根据第三段中的“People can visit Walt Disney World Resort by train.”可知,人们可以乘坐火车环游迪士尼世界度假区。
30.For a holiday, living or working. 根据第四段的内容可知,人们来佛罗里达州是为了度假、生活或工作。
28.Along the streets and beaches. 根据第二段中的“There are many coconut palms along the streets and beaches in Miami.”可知,沿着迈阿密的街道和海滩旁有许多椰子树。
29.By train. 根据第三段中的“People can visit Walt Disney World Resort by train.”可知,人们可以乘坐火车环游迪士尼世界度假区。
30.For a holiday, living or working. 根据第四段的内容可知,人们来佛罗里达州是为了度假、生活或工作。
查看更多完整答案,请扫码查看