2025年创新设计高中英语选择性必修第一册北师大版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年创新设计高中英语选择性必修第一册北师大版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



Step One:While - reading
Ⅰ.Read for the main idea
1. What is the main idea of the passage?
A. The author regrets what she is doing.
B. What it means and takes to get to the top.
C. How to be an Olympic athlete.
D. Worries from the author's friends about her present situation.
2. Read the passage quickly and match the main idea with each part.
Part 1 (Paras.1 - 3)|A. Reasons for pushing myself to the limits

Part 2 (Paras.4 - 5)B. Efforts for getting to the top

Part 3 (Paras.6 - 8)C. Worries from my friends and fears facing me
答案: 1.B
2.Part 1 C Part 2 A Part 3 B
Ⅱ.Read for the structure


答案: Ⅱ.①fun ②championship ③share ④tired ⑤sacrifices ⑥drive ⑦determination ⑧extremes ⑨platform ⑩average ⑪sport ⑫preparations ⑬committed ⑭strive
Ⅲ.Read for details
Read the passage carefully and choose the best answers.
1. What does the writer do?
A. A professional writer.
B. An Olympic athlete.
C. A rugby coach.
D. A swimming player.
2. Why did the writer say she ruined a family holiday in France?
A. Because searching for swimming pool cost too much time.
B. Because she was too busy hiring a car.
C. Because she spent much time waiting for her friends.
D. Because she became angry after a tiring match.
3. What's the main idea of paragraph 5?
A. The author's childhood.
B. The author's inside drive to do the best.
C. The author's sport as a child.
D. The author's swimming experience as a small girl.
4. Which words can be used to describe the author?
A. Determined and ambitious.
B. Committed and depressed.
C. Pessimistic and disciplined.
D. Emotional and persistent.
5. Where is probably the passage from?
A. A fashion magazine.
B. An academic paper.
C. A personal blog.
D. A travel journal.
答案: 1.B 2.A 3.B 4.A 5.C

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭