2026年金考卷中考45套汇编英语河北专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2026年金考卷中考45套汇编英语河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第128页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
A
UMBRELLA — GRAND OPENING!
A new shopping centre Umbrella will open next month. In the first week, we are offering amazing discounts (折扣) and we would like to invite you to some special activities:
Saturday
• 12:00 - 14:00 Healthy Cooking Lesson
You will learn how to prepare simple low - fat meals. After the lesson you can use our gym (健身房) for free. Our trainers will show you how to work out on the newest fitness machines.
• 16:00 Lottery (抽奖活动)
Do your shopping in any of our one hundred shops and put your receipt (收据) into our lottery box. There are lots of wonderful prizes to win.
Sunday
• 13:00 - 15:30 Cooking Show
The best cook at the Giraffe Restaurant will show you how he prepares dishes. After the show, you can order three dishes from the menu for just £ 10!
• 18:00 - 22:00 Music Show
A group of musicians from Canada will play pop music in front of our shopping centre. Come and join us for fun.
56. What can Mrs White do if she takes the healthy cooking lesson?
A. Win a lot of wonderful prizes after class.
B. Order three dishes from the menu for just £ 10.
C. Enjoy traditional music while taking the lesson.
D. Use the shopping centre's gym without paying for it.
57. When will the lottery be held?
A. At 14:00 on Saturday. B. At 16:00 on Saturday.
C. At 15:30 on Sunday. D. At 18:00 on Sunday.
58. What can we learn about Music Show?
A. It will last for three hours. B. The musicians are from England.
C. It will be held in front of the shopping centre. D. The musicians will mainly perform country music.
UMBRELLA — GRAND OPENING!
A new shopping centre Umbrella will open next month. In the first week, we are offering amazing discounts (折扣) and we would like to invite you to some special activities:
Saturday
• 12:00 - 14:00 Healthy Cooking Lesson
You will learn how to prepare simple low - fat meals. After the lesson you can use our gym (健身房) for free. Our trainers will show you how to work out on the newest fitness machines.
• 16:00 Lottery (抽奖活动)
Do your shopping in any of our one hundred shops and put your receipt (收据) into our lottery box. There are lots of wonderful prizes to win.
Sunday
• 13:00 - 15:30 Cooking Show
The best cook at the Giraffe Restaurant will show you how he prepares dishes. After the show, you can order three dishes from the menu for just £ 10!
• 18:00 - 22:00 Music Show
A group of musicians from Canada will play pop music in front of our shopping centre. Come and join us for fun.
56. What can Mrs White do if she takes the healthy cooking lesson?
A. Win a lot of wonderful prizes after class.
B. Order three dishes from the menu for just £ 10.
C. Enjoy traditional music while taking the lesson.
D. Use the shopping centre's gym without paying for it.
57. When will the lottery be held?
A. At 14:00 on Saturday. B. At 16:00 on Saturday.
C. At 15:30 on Sunday. D. At 18:00 on Sunday.
58. What can we learn about Music Show?
A. It will last for three hours. B. The musicians are from England.
C. It will be held in front of the shopping centre. D. The musicians will mainly perform country music.
答案:
【阅读A篇短文大意】 本文主要介绍了即将开业的新购物中心Umbrella第一周举办的一些特别活动。
56 D 细节理解题。根据文中提及的“After the lesson you can use our gym(健身房)for free”可知,如果怀特太太参加健康烹饪课程,她可以免费使用购物中心的健身房。故选D。
57 B 细节理解题。根据Saturday下方的“●16:00 Lottery(抽奖活动)”可知,抽奖活动将在周六下午4点举行。故选B。
58 C 细节理解题。根据文中提及的“A group of musicians from Canada will play pop music in front of our shopping centre”可知,音乐表演将在购物中心前举行。故选C。
56 D 细节理解题。根据文中提及的“After the lesson you can use our gym(健身房)for free”可知,如果怀特太太参加健康烹饪课程,她可以免费使用购物中心的健身房。故选D。
57 B 细节理解题。根据Saturday下方的“●16:00 Lottery(抽奖活动)”可知,抽奖活动将在周六下午4点举行。故选B。
58 C 细节理解题。根据文中提及的“A group of musicians from Canada will play pop music in front of our shopping centre”可知,音乐表演将在购物中心前举行。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看