2026年金考卷中考45套汇编英语河北专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2026年金考卷中考45套汇编英语河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第112页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
A
56. What problem did Jimmy probably talk about in his last letter to David?
A. His poor maths grades. B. His relationship with his parents. C. His roller-coaster moods. D. His pressure from the world.
57. In David's opinion, what can make our moods even worse?
A. The arguments with parents. B. The changing season. C. Not having any hobbies. D. Keeping feelings to ourselves.
58. What is David trying to tell Jimmy in the second paragraph?
A. The reasons for up-and-down moods. B. The ways to keep his moods more stable. C. What can make him relaxed. D. When to read his favourite book.

56. What problem did Jimmy probably talk about in his last letter to David?
A. His poor maths grades. B. His relationship with his parents. C. His roller-coaster moods. D. His pressure from the world.
57. In David's opinion, what can make our moods even worse?
A. The arguments with parents. B. The changing season. C. Not having any hobbies. D. Keeping feelings to ourselves.
58. What is David trying to tell Jimmy in the second paragraph?
A. The reasons for up-and-down moods. B. The ways to keep his moods more stable. C. What can make him relaxed. D. When to read his favourite book.
答案:
56—58 CAB
【阅读 A 篇短文大意】 本文是一封戴维回复吉米的信件,信中戴维提到自己也感受到情绪波动,并建议吉米通过一些放松的活动来保持情绪稳定,同时鼓励他与他人分享自己的担忧。
56 C 推理判断题。根据第一段中的“I’ve been feeling the same way lately! Maybe it’s something to do with the changing season. We all have times when our moods (心情) go up and down more than they should”可知,戴维和吉米感受相同(情绪) 上下波动,时好时坏,由此可推知,吉米在上一封信中可能提到了自己的情绪波动问题。故选 C。
名师碎碎念 C 项中的“roller-coaster”意为“急转突变的情况(或体验),如同过山车般的”,与原文中的“go up and down”意思相同。
57 A 细节理解题。根据第一段中的“It can be worse when there’s a lot going on in our lives — we’re busy with study, maybe some arguments at home”可知应选 A。
58 B 段落大意题。通读第二段内容可知,第一句“What can you do to help keep your moods more stable(稳定的)?”为段落主旨句,其后提到的是具体的建议,如画画、制作东西、阅读等,由此可知,在第二段中戴维想要告诉吉米如何保持情绪稳定。故选 B。
【阅读 A 篇短文大意】 本文是一封戴维回复吉米的信件,信中戴维提到自己也感受到情绪波动,并建议吉米通过一些放松的活动来保持情绪稳定,同时鼓励他与他人分享自己的担忧。
56 C 推理判断题。根据第一段中的“I’ve been feeling the same way lately! Maybe it’s something to do with the changing season. We all have times when our moods (心情) go up and down more than they should”可知,戴维和吉米感受相同(情绪) 上下波动,时好时坏,由此可推知,吉米在上一封信中可能提到了自己的情绪波动问题。故选 C。
名师碎碎念 C 项中的“roller-coaster”意为“急转突变的情况(或体验),如同过山车般的”,与原文中的“go up and down”意思相同。
57 A 细节理解题。根据第一段中的“It can be worse when there’s a lot going on in our lives — we’re busy with study, maybe some arguments at home”可知应选 A。
58 B 段落大意题。通读第二段内容可知,第一句“What can you do to help keep your moods more stable(稳定的)?”为段落主旨句,其后提到的是具体的建议,如画画、制作东西、阅读等,由此可知,在第二段中戴维想要告诉吉米如何保持情绪稳定。故选 B。
查看更多完整答案,请扫码查看