2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版》

D
Hello! My name is Lin Yang. I have a big and happy family. All of my family members' birthdays are on special days. My grandpa's birthday is on 1st October. He has a special name, Lin Jianguo. My grandma's birthday is on 12th March. It's Tree Planting Day. My father's birthday is on 6th October. It's the Mid - Autumn Festival this year. We can eat mooncakes and a birthday cake on that day. My mother's birthday is on 10th June. It's the Dragon Boat Festival this year! Usually we make zongzi on that day. What about my birthday? Ha - ha...My birthday is on 1st June. Do you know what special day it is?
(
C
)66. What is Lin Yang's family like?
A. Big. B. Happy. C. Big and happy. D. We don't know.
(
A
)67. When is Lin Yang's grandpa's birthday?
A. On National Day. B. On Tree Planting Day.
C. On the Mid - Autumn Festival. D. On the Dragon Boat Festival.
(
B
)68. Whose birthday is on the Mid - Autumn Festival this year?
A. His grandma's. B. His father's.
C. His mother's. D. His grandpa's.
(
B
)69. What do they usually eat on the Dragon Boat Festival?
A. Mooncakes. B. Zongzi. C. Dumplings. D. Noodles.
(
D
)70. What do you think of Lin Yang's family members' birthdays?
A. Common. B. Interesting. C. Fun. D. Special.
答案: 66.C[提示:细节理解题。根据“I have a big and happy family.”可知,答案为 C。] 67.A[提示:细节理解题。根据“My grandpa’s birthday is on 1st October.”可知,答案为 A。] 68.B[提示:细节理解题。根据“My father’s birthday is on 6th October. It’s the Mid-Autumn Festival this year.”可知,答案为 B。] 69.B[提示:推理判断题。根据“It’s the Dragon Boat Festival this year!Usually we make zongzi on that day.”可知,答案为 B。] 70.D[提示:推理判断题。根据“All of my family members’ birthdays are on special days.”可知,答案为 D。]
VIII. 阅读表达(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分)
Hello, everyone. My name is Tom. I'm from the US. But I live in China with my parents now. My birthday is on 2nd July. We always have a birthday party. And I celebrate it with my friends. Oh, I have two good Chinese friends. They are Lin Tao and Li Lei.
Lin Tao is 14 years old. His birthday is on Children's Day. We three go to the big zoo. We take photos, play basketball and eat delicious food in a very good restaurant. We always have fun on that day.
Li Lei is 14 years old too. His birthday is on the Mid - Autumn Festival this year. He has a big dinner with his family.
When is your birthday?
71~75 题简略回答问题。
71. Where does Tom come from?
The US.

72. Who does Tom celebrate his birthday with?
His friends.

73. When is Lin Tao's birthday?
On Children’s Day.

74. What do Li Lei's family do on his birthday?
They have a big dinner.

75. When is your birthday? How do you celebrate it?
My birthday is on 6th May. My mother always has a birthday party for me. And I always eat long noodles…
答案: 71.The US. 72.His friends. 73.On Children’s Day. 74.They have a big dinner. 75.My birthday is on 6th May. My mother always has a birthday party for me. And I always eat long noodles…(答案不唯一)

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭