2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第52页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
B
(唐山古冶区期中)My name is Daniel. I am in Grade 7. This is my first year of middle school. When we finish Grade 9, we have to take an exam to continue(继续) our studies. We go to school five days a week and have seven classes every day. We study maths, Chinese and English. We also have other subjects. They are science, geography, history and PE. PE is my favourite subject.
We have different clubs to join after school. Some clubs are for fun, such as the guitar club and the chess club. Some clubs are for study, such as the English club and the science club. I'm a member of the English club. It is fun to learn English there.
There are 1,800 students in our school. Many new students may have problems with their new school life. When they have problems, they often do not want to tell the teachers. In our school, senior students can join the Helping Hands Club. These brothers and sisters talk to the new students and try to help them with their problems.
(
A. When he finishes Grade 7. B. When he finishes Grade 8.
C. When he finishes Grade 9. D. When he finishes Grade 10.
(
A. 小学的 B. 中学的 C. 低年级的 D. 高年级的
(
A. Daniel joins different clubs after school.
B. Daniel thinks it is fun to learn English in the English club.
C. There are 1,800 new students in Daniel's school.
D. New students often tell their problems to their teachers.
(唐山古冶区期中)My name is Daniel. I am in Grade 7. This is my first year of middle school. When we finish Grade 9, we have to take an exam to continue(继续) our studies. We go to school five days a week and have seven classes every day. We study maths, Chinese and English. We also have other subjects. They are science, geography, history and PE. PE is my favourite subject.
We have different clubs to join after school. Some clubs are for fun, such as the guitar club and the chess club. Some clubs are for study, such as the English club and the science club. I'm a member of the English club. It is fun to learn English there.
There are 1,800 students in our school. Many new students may have problems with their new school life. When they have problems, they often do not want to tell the teachers. In our school, senior students can join the Helping Hands Club. These brothers and sisters talk to the new students and try to help them with their problems.
(
C
)59. When does Daniel have to take an exam to continue his studies?A. When he finishes Grade 7. B. When he finishes Grade 8.
C. When he finishes Grade 9. D. When he finishes Grade 10.
(
D
)60. What does the underlined word "senior" mean in Chinese?A. 小学的 B. 中学的 C. 低年级的 D. 高年级的
(
B
)61. Which of the following is TRUE?A. Daniel joins different clubs after school.
B. Daniel thinks it is fun to learn English in the English club.
C. There are 1,800 new students in Daniel's school.
D. New students often tell their problems to their teachers.
答案:
59.C[提示:细节理解题。根据“When we finish Grade 9,we have to take an exam to continue our studies.”可知,当他上完9年级的时候,需要参加考试继续学习。故选C。] 60.D[提示:词义猜测题。根据语境可知,此处指高年级的学生帮助低年级的学生这一常识。故选D。] 61.B[提示:细节理解题。根据“I’m a member of the English club. It is fun to learn English there.”可知,Daniel认为参加英语俱乐部是有趣的。故选B。]
C
(石家庄第八十一中学期中)

(
A. 6. B. 9. C. 12. D. 18.
(
A. Write for newspapers. B. Learn to make boxes.
C. Learn to play the piano. D. Play computer games.
(
A. On Monday. B. On Wednesday. C. On Friday. D. On Sunday.
(
A. You can join it for free.
B. You'll take a trip once a week.
C. You can go to the club every day.
D. You must take old boxes with you to go to the club.
(石家庄第八十一中学期中)
(
C
)62. How old do you need to be if you want to join the club?A. 6. B. 9. C. 12. D. 18.
(
C
)63. What can you do in the club?A. Write for newspapers. B. Learn to make boxes.
C. Learn to play the piano. D. Play computer games.
(
D
)64. When does the club open all day?A. On Monday. B. On Wednesday. C. On Friday. D. On Sunday.
(
C
)65. Which of the following is TRUE about the club?A. You can join it for free.
B. You'll take a trip once a week.
C. You can go to the club every day.
D. You must take old boxes with you to go to the club.
答案:
62.C[提示:细节理解题。根据“Are you between 10 and 16 years old?”可知,12岁的孩子可以加入这个俱乐部。故选C。] 63.C[提示:细节理解题。根据“learn to play the piano”可知,在这个俱乐部能学习弹钢琴。故选C。] 64.D[提示:细节理解题。根据“Open every afternoon after school & all day at weekends.”可知,在周末,这个俱乐部是全天开放的。故选D。] 65.C[提示:细节理解题。根据“Open every afternoon after school & all day at weekends.”可知,每天都能去这个俱乐部。故选C。]
查看更多完整答案,请扫码查看