2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第39页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
VI. 短文填空(共15小题;每小题1分,满分15分)
根据短文内容及所给提示,在文中的空白处填写一个正确的单词。
I am Tim. 41.
根据短文内容及所给提示,在文中的空白处填写一个正确的单词。
I am Tim. 41.
These
(this) are Jenny and Sally. They are my 42. sisters
(sister). They are 12 years old. This is 43. their
(they) bedroom. It is 44. a
nice room. There are two beds in the room. The 45. first
(one) bed is yellow. It is 46. Jenny’s
(Jenny) and that red one is Sally's. My sisters 47. have
(have) one desk and two chairs. The chairs are blue. They don't have 48. any
(some) computers. Jenny is always tidy. Her books are 49. in
the brown bookcase. Her notebooks 50. and
pencil box are in her schoolbag. 51. But
Sally isn't. She is sometimes 52. untidy
(tidy). After school, she throws down(扔下) her schoolbag 53. quickly
(quick) on the table and walks to the living room 54. to watch
(watch) TV. She doesn't like 55. cleaning
(clean) the bedroom.
答案:
41.These 42.sisters 43.their 44.a 45.first 46.Jenny’s 47.have 48.any 49.in 50.and 51.But 52.untidy 53.quickly 54.to watch 55.cleaning
A
Good morning, Jack and Mrs Smith! I'm your guide. My name is Zhang Lili. You can call me Lili. Welcome to our school. It is a beautiful school, isn't it? There are many buildings in our school. Look! We have a science building, 3 classroom buildings, a library, a big sports centre and a biology laboratory(实验室). Do you want to know how rice grows? You can explore(探究) it in the lab.
(
A. 4. B. 3. C. 2. D. 5.
(
A. In the park. B. In a school. C. On the farm. D. In a garden.
(
A. The farm. B. Rice. C. Tomatoes. D. Eggplants.
Good morning, Jack and Mrs Smith! I'm your guide. My name is Zhang Lili. You can call me Lili. Welcome to our school. It is a beautiful school, isn't it? There are many buildings in our school. Look! We have a science building, 3 classroom buildings, a library, a big sports centre and a biology laboratory(实验室). Do you want to know how rice grows? You can explore(探究) it in the lab.
(
B
)56. How many people are there in the text?A. 4. B. 3. C. 2. D. 5.
(
B
)57. Where are they?A. In the park. B. In a school. C. On the farm. D. In a garden.
(
B
)58. What does the underlined word “it” refer to(指代)?A. The farm. B. Rice. C. Tomatoes. D. Eggplants.
答案:
56.B[提示:细节理解题。根据“Good morning, Jack and Mrs Smith!I’m your guide. My name is Zhang Lili.”可知,文中有三个人,导游张丽丽,男孩Jack和Smith太太。故选B。] 57.B[提示:细节理解题。根据“Welcome to our school.”可知,他们在学校。故选B。] 58.B[提示:代词指代题。根据上文“Do you want to know how rice grows?(你想知道水稻是如何生长的吗?)”可知,画线的it指代的是上文的水稻。故选B。]
查看更多完整答案,请扫码查看