2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第29页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
D
Do you know Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry(法术)? It's Harry Potter's school! It's very big.
The classroom building is a castle(城堡). It's in the middle of the school. In front of the classroom building, there is a big lake(湖). Harry does sports in Quidditch Pitch. It is a playground next to the classroom building. On the right of the castle, there are three trees.
Harry has two good friends at school. Ron is a boy and Hermione is a girl. Harry, Ron and Hermione learn magic(学习魔法) together! They help each other at school.
( )66. What is the castle?
A. A theatre. B. A hospital. C. A science building. D. A classroom building.
( )67. Where does Harry do sports?
A. In the lake. B. In the castle. C. In the trees. D. In the playground.
( )68. What's the lake like?
A. It's old. B. It's big. C. It's small. D. It's new.
( )69. Where is the lake?
A. It'sbehind the castle. B. It's between two castles.C.
( )70. What do Harry and his friends do at school?
A. They learn magic together. B. They help each other. C. They do nothing. D. A and B.
Do you know Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry(法术)? It's Harry Potter's school! It's very big.
The classroom building is a castle(城堡). It's in the middle of the school. In front of the classroom building, there is a big lake(湖). Harry does sports in Quidditch Pitch. It is a playground next to the classroom building. On the right of the castle, there are three trees.
Harry has two good friends at school. Ron is a boy and Hermione is a girl. Harry, Ron and Hermione learn magic(学习魔法) together! They help each other at school.
( )66. What is the castle?
A. A theatre. B. A hospital. C. A science building. D. A classroom building.
( )67. Where does Harry do sports?
A. In the lake. B. In the castle. C. In the trees. D. In the playground.
( )68. What's the lake like?
A. It's old. B. It's big. C. It's small. D. It's new.
( )69. Where is the lake?
A. It'sbehind the castle. B. It's between two castles.C.
C
It's in front of the castle. D. It's on the left of the castle.( )70. What do Harry and his friends do at school?
A. They learn magic together. B. They help each other. C. They do nothing. D. A and B.
答案:
66.D[提示:细节理解题。根据“The classroom building is a castle.”可知D。] 67.D[提示:细节理解题。根据“Harry does sports in Quidditch Pitch.It is a playground next to the classroom building.”可知选D。] 68.B[提示:细节理解题。根据“there is a big lake”可知选B。] 69.C[提示:细节理解题。根据“In front of the classroom building,there is a big lake.”可知C。] 70.D[提示:细节理解题。根据“Harry,Ron and Hermione learn magic together! They help each other at school.”可知选D。]
Ⅷ. 阅读表达(共5小题;每小题2分,满分10分)
Our school is small, but it is very beautiful. There are a lot of trees in it. I'm in Class Two, Grade Seven. The walls of our classroom are white. There is a blackboard and some pictures on the walls. Our classroom is very clean. There are 45 students in my class. Mr White is our English teacher. He is from England. I like English very much. Mr White is very kind to us. He likes China and he studies Chinese hard. He can speak some Chinese. My father and mother are English teachers, too. They often help me with my English. My classmates are very friendly. We are all friends. We like our school.
71~75题简略回答问题。
71. What is the writer's school like?
________
72. What colour are the walls of their classroom?
________
73. What can you see on the walls?
________
74. How many students are there in the writer's class?
________
75. Do you like the writer's school? Why or why not?
________
Our school is small, but it is very beautiful. There are a lot of trees in it. I'm in Class Two, Grade Seven. The walls of our classroom are white. There is a blackboard and some pictures on the walls. Our classroom is very clean. There are 45 students in my class. Mr White is our English teacher. He is from England. I like English very much. Mr White is very kind to us. He likes China and he studies Chinese hard. He can speak some Chinese. My father and mother are English teachers, too. They often help me with my English. My classmates are very friendly. We are all friends. We like our school.
71~75题简略回答问题。
71. What is the writer's school like?
________
72. What colour are the walls of their classroom?
________
73. What can you see on the walls?
________
74. How many students are there in the writer's class?
________
75. Do you like the writer's school? Why or why not?
________
答案:
Ⅷ.71.Small but beautiful. 72.They are white. 73.A blackboard and some pictures. 74.45. 75.Yes,I do. Because it is very beautiful./No,I don’t. Because it is small.(答案不唯一)
查看更多完整答案,请扫码查看