2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第11页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
D
Hello, everyone! I’m Julia. I’m nine years old. I’m a girl. I’m from the US. My favourite food is
noodles. I often eat noodles. I have three friends. This is Li Ming. He is a boy. And he is ten years
old. He is from China. He likes Beijing roast duck. It is really good. This is Helen. She is nine years
old. She is from the UK. She can speak a little Chinese. Mary is my friend, too. She is ten years old.
She is from Australia. Helen and Mary like tennis. They play tennis after class. Let’s be friends!
(
A. Beijing roast duck. B. Hot pot.
C. Chicken. D. Noodles.
(
A. 2. B. 3.
C. 4. D. 5.
(
A. The US. B. China.
C. The UK. D. Australia.
(
A. Play basketball. B. Speak Chinese.
C. Play the piano. D. Play soccer.
(
A. Julia is 8 years old. B. Julia likes eating Beijing roast duck.
C. Mary is from the UK. D. Mary likes playing tennis.
Hello, everyone! I’m Julia. I’m nine years old. I’m a girl. I’m from the US. My favourite food is
noodles. I often eat noodles. I have three friends. This is Li Ming. He is a boy. And he is ten years
old. He is from China. He likes Beijing roast duck. It is really good. This is Helen. She is nine years
old. She is from the UK. She can speak a little Chinese. Mary is my friend, too. She is ten years old.
She is from Australia. Helen and Mary like tennis. They play tennis after class. Let’s be friends!
(
D
)66. What’s Julia’s favourite food?A. Beijing roast duck. B. Hot pot.
C. Chicken. D. Noodles.
(
B
)67. How many friends does Julia have?A. 2. B. 3.
C. 4. D. 5.
(
B
)68. Where is Li Ming from?A. The US. B. China.
C. The UK. D. Australia.
(
B
)69. What can Helen do?A. Play basketball. B. Speak Chinese.
C. Play the piano. D. Play soccer.
(
D
)70. What can we know from this passage?A. Julia is 8 years old. B. Julia likes eating Beijing roast duck.
C. Mary is from the UK. D. Mary likes playing tennis.
答案:
66.D[提示:细节理解题。根据“My favourite food is noodles.”可知,她最喜欢的食物是面条。故选D。] 67.B[提示:细节理解题。根据“I have three friends.”可知,Julia有三个朋友。故选B。] 68.B[提示:细节理解题。根据“He is from China.”可知,李明来自中国。故选B。] 69.B[提示:细节理解题。根据“She can speak a little Chinese.”可知,她可以说一点儿汉语。故选B。] 70.D[提示:细节理解题。根据“I'm nine years old.I'm a girl.I'm from the US.My favourite food is noodles.”可知,Julia九岁,最喜欢面条,A和B错;根据“Mary is my friend,too.She is ten years old.She is from Australia.”可知,C错。故选D。]
Ⅷ.阅读表达( 共 5 小题; 每小题 2 分, 满分 10 分)
Hello! My name is Paul Brown. I am from England. I am a student in No. 1 Middle School. My
favourite sport is table tennis.
I have three good friends. They are Zhou Tao, Zhang Liang and Zhang Mei. This is Zhou Tao. His
English name is Tim. He is cool. He is from Chengdu. Now he is a student in No. 1 Middle School,
too. He is in Class One. He doesn’t have a phone. Another friend of mine is Zhang Liang. He is from
Beijing. He is in Class Two. He likes sports. We all like him. My last good friend is Zhang Mei. She is
clever and beautiful. She is in Class One, too. Zhang Liang is her brother.
71~75 题简略回答问题。
71. What’s Paul’s favourite sport?
72. How many friends does Paul have?
73. Does Zhou Tao have a phone?
74. Who are in Class One?
75. Who do you like best, Zhou Tao, Zhang Liang or Zhang Mei? Why?
Hello! My name is Paul Brown. I am from England. I am a student in No. 1 Middle School. My
favourite sport is table tennis.
I have three good friends. They are Zhou Tao, Zhang Liang and Zhang Mei. This is Zhou Tao. His
English name is Tim. He is cool. He is from Chengdu. Now he is a student in No. 1 Middle School,
too. He is in Class One. He doesn’t have a phone. Another friend of mine is Zhang Liang. He is from
Beijing. He is in Class Two. He likes sports. We all like him. My last good friend is Zhang Mei. She is
clever and beautiful. She is in Class One, too. Zhang Liang is her brother.
71~75 题简略回答问题。
71. What’s Paul’s favourite sport?
Table tennis.
72. How many friends does Paul have?
3./Three.
73. Does Zhou Tao have a phone?
No, he doesn't.
74. Who are in Class One?
Zhou Tao and Zhang Mei.
75. Who do you like best, Zhou Tao, Zhang Liang or Zhang Mei? Why?
I like Zhou Tao best,because he is cool./I like Zhang Liang best,because he likes sports./I like Zhang Mei best,because she is clever and beautiful.(答案不唯一)
答案:
71.Table tennis. 72.3./Three. 73.No, he doesn't. 74.Zhou Tao and Zhang Mei. 75.I like Zhou Tao best,because he is cool./I like Zhang Liang best,because he likes sports./I like Zhang Mei best,because she is clever and beautiful.(答案不唯一)
查看更多完整答案,请扫码查看