2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第34页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
B
There is a library in our school. The library isn't big, but it's very nice. About 6,000 books are in it. About 5,000 of them are in Chinese, and about 1,000 are in English.
I like reading books very much, so I go to the library every afternoon. Miss Zhang works in the library and she always helps the students find books. There is a computer room in the library. If the students in our school want to go into the computer room, they must show(展示) their ID cards to Ms Brown. We have a computer class in the computer room every week. It is my favourite class, because Ms Brown is great fun. Our library has the lost and found office, too. Mrs Black works there. I often help her in the office. Mrs Black is very happy to help the students find their things.
(
A. It's big and nice. B. It's big but nice. C. It's not big and not nice. D. It's not big but nice.
(
A. In the morning. B. In the afternoon. C. In the evening. D. On Mondays.
(
A. The computer class. B. The computer room. C. The ID card. D. The library.
There is a library in our school. The library isn't big, but it's very nice. About 6,000 books are in it. About 5,000 of them are in Chinese, and about 1,000 are in English.
I like reading books very much, so I go to the library every afternoon. Miss Zhang works in the library and she always helps the students find books. There is a computer room in the library. If the students in our school want to go into the computer room, they must show(展示) their ID cards to Ms Brown. We have a computer class in the computer room every week. It is my favourite class, because Ms Brown is great fun. Our library has the lost and found office, too. Mrs Black works there. I often help her in the office. Mrs Black is very happy to help the students find their things.
(
D
)59. How is the library?A. It's big and nice. B. It's big but nice. C. It's not big and not nice. D. It's not big but nice.
(
B
)60. When does the writer go to the library?A. In the morning. B. In the afternoon. C. In the evening. D. On Mondays.
(
D
)61. What does the underlined word “it” refer to(指的是)?A. The computer class. B. The computer room. C. The ID card. D. The library.
答案:
59.D提示:细节理解题。根据第一段第二句“Thelibraryisn’tbig,butit’sverynice.”可知选D。〕 60.B提示:细节理解题。根据第二段中的“Igotothelibraryeveryafternoon”可知选B。〕 61.D提示:代词指代题。根据前后句可知,it指代图书馆。故选D。〕
C
This is a photo of Tom's family. This man is Mr Green. He's Tom's father. He is a driver. He likes fishing. This woman is Mrs Green. She is Tom's mother. She is a teacher. She is tall and thin. She has long hair. Who are this boy and this girl? The boy is Tom—Mr Green's son. The girl is Kate—Mr Green's daughter. Tom and Kate are brother and sister. Tom's favourite food is hot pot. He wants to eat it in Chongqing. And Kate's favourite food is Mapo tofu. She thinks it is delicious. Look! What's this? It's a fishing rod. Whose fishing rod is it?
(
A. It is a photo of Tom's family. B. It is a photo of Lily's family. C. It is a photo of Jack's family. D. It is a photo of Bob's family.
(
A. A teacher. B. A driver. C. A cook. D. A doctor.
(
A. 2. B. 3. C. 4. D. 5.
(
A. Mrs Green's. B. Mr Green's. C. Kate's. D. Tom's.
This is a photo of Tom's family. This man is Mr Green. He's Tom's father. He is a driver. He likes fishing. This woman is Mrs Green. She is Tom's mother. She is a teacher. She is tall and thin. She has long hair. Who are this boy and this girl? The boy is Tom—Mr Green's son. The girl is Kate—Mr Green's daughter. Tom and Kate are brother and sister. Tom's favourite food is hot pot. He wants to eat it in Chongqing. And Kate's favourite food is Mapo tofu. She thinks it is delicious. Look! What's this? It's a fishing rod. Whose fishing rod is it?
(
A
)62. What's this?A. It is a photo of Tom's family. B. It is a photo of Lily's family. C. It is a photo of Jack's family. D. It is a photo of Bob's family.
(
B
)63. What does Mr Green do?A. A teacher. B. A driver. C. A cook. D. A doctor.
(
C
)64. How many people(人) are there in Tom's family?A. 2. B. 3. C. 4. D. 5.
(
B
)65. Whose fishing rod is it?A. Mrs Green's. B. Mr Green's. C. Kate's. D. Tom's.
答案:
62.A提示:细节理解题。根据“ThisisaphotoofTom’sfamily.”可知,这是一张Tom的全家福。故选A。〕 63.B提示:细节理解题。根据“ThismanisMrGreen.He’sTom’sfather.Heisadriver.”可知,这个男人是Green先生,他是Tom的爸爸,他是一名司机。故选B。〕 64.C提示:细节理解题。全文介绍了Tom的爸爸,妈妈,Tom和他的妹妹,因此可知,家里有四口人。故选C。〕 65.B提示:推理判断题。根据“He’sTom’sfather.Heisadriver.Helikesfishing.”可知,Tom的爸爸爱钓鱼,因此可以推断,钓竿是Tom的爸爸的。故选B。〕
查看更多完整答案,请扫码查看