2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第16页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
B
My father has a farm. It is a beautiful farm. There are many animals. He has seven cows, two horses, ten pigs and one hundred(百) ducks on the farm. He also plants many vegetables. There are tomatoes, potatoes, carrots and green beans. Every year, my brother and I can eat many vegetables. I like tomatoes best. My brother likes green beans best.
(
A. My father. B. I. C. My brother. D. My sister.
(
A. Animals. B. Vegetables. C. Fruits. D. Animals and vegetables.
(
A. My father has a beautiful farm. B. There are two hundred ducks on the farm. C. My favourite vegetable is green beans. D. My brother's favourite vegetable is tomatoes.
My father has a farm. It is a beautiful farm. There are many animals. He has seven cows, two horses, ten pigs and one hundred(百) ducks on the farm. He also plants many vegetables. There are tomatoes, potatoes, carrots and green beans. Every year, my brother and I can eat many vegetables. I like tomatoes best. My brother likes green beans best.
(
A
)59. Who has a farm?A. My father. B. I. C. My brother. D. My sister.
(
D
)60. What are on the farm?A. Animals. B. Vegetables. C. Fruits. D. Animals and vegetables.
(
A
)61. Which of the following is TRUE?A. My father has a beautiful farm. B. There are two hundred ducks on the farm. C. My favourite vegetable is green beans. D. My brother's favourite vegetable is tomatoes.
答案:
59.A[提示:细节理解题。根据“My father has a farm.”可知选A。] 60.D[提示:细节理解题。根据“There are many animals.”和“He also plants many vegetables.”可知,农场里有许多动物和蔬菜。故选D。] 61.A[提示:细节理解题。根据“My father has a farm. It is a beautiful farm.”可知选A。]
C
My name is Linda. Look at these six nice cups! The No. 1 cup is green. And it is Grace's. G is the first letter of Grace. It is on Grace's cup. The No. 2 cup is Bob's. And it is purple. B is the first letter of Bob. It is on Bob's cup. The No. 3 cup is red. And it's Alice's. A is the first letter of Alice. It is on Alice's cup. The No. 4 cup is yellow. And it's Cindy's. C is the first letter of Cindy. It is on Cindy's cup. The No. 5 cup is Dale's. And it is blue. D is the first letter of Dale. It is on Dale's cup. Look! This is the No. 6 cup. It is white and the letter L is on it. Can you guess whose(猜猜谁的) cup it is?
(
A. The No. 1 cup. B. The No. 2 cup. C. The No. 3 cup. D. The No. 4 cup.
(
A. A. B. B. C. C. D. D.
(
A. Alice's. B. Bob's. C. Cindy's. D. Linda's.
(
A. Nice colours B. Capital(大写的) letters C. Good names D. Nice cups
My name is Linda. Look at these six nice cups! The No. 1 cup is green. And it is Grace's. G is the first letter of Grace. It is on Grace's cup. The No. 2 cup is Bob's. And it is purple. B is the first letter of Bob. It is on Bob's cup. The No. 3 cup is red. And it's Alice's. A is the first letter of Alice. It is on Alice's cup. The No. 4 cup is yellow. And it's Cindy's. C is the first letter of Cindy. It is on Cindy's cup. The No. 5 cup is Dale's. And it is blue. D is the first letter of Dale. It is on Dale's cup. Look! This is the No. 6 cup. It is white and the letter L is on it. Can you guess whose(猜猜谁的) cup it is?
(
A
)62. Which cup is Grace's?A. The No. 1 cup. B. The No. 2 cup. C. The No. 3 cup. D. The No. 4 cup.
(
D
)63. Which letter is on the No. 5 cup?A. A. B. B. C. C. D. D.
(
D
)64. Whose cup is the white one?A. Alice's. B. Bob's. C. Cindy's. D. Linda's.
(
D
)65. What is the best title for the passage?A. Nice colours B. Capital(大写的) letters C. Good names D. Nice cups
答案:
62.A[提示:细节理解题。根据“The No.1 cup is green. And it is Grace’s.”可知,第一个杯子是绿色的,它是Grace的。故选A。] 63.D[提示:细节理解题。根据“The No.5 cup is Dale’s. And it is blue. D is the first letter of Dale. It is on Dale’s cup.”可知,第五个杯子是Dale的,它是蓝色的,D是Dale的第一个字母,在Dale的杯子上。故选D。] 64.D[提示:推理判断题。根据“It is white and the letter L is on it.”可知,它是白色的,字母L在上面,只有Linda的首字母是L。故选D。] 65.D[提示:标题归纳题。根据“Look at these six nice cups!”可知,文章介绍了6个杯子的主人和颜色,只有D选项最适合作文章标题。故选D。]
查看更多完整答案,请扫码查看