2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第63页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
Ⅵ. 短文填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分)
根据短文内容及所给提示,在文中的空白处填写一个正确的单词。
(唐山丰南区月考) I have a good friend. Her name 41.
To get to school on time (按时), Julia 44.
After Julia gets to school, she 50.
根据短文内容及所给提示,在文中的空白处填写一个正确的单词。
(唐山丰南区月考) I have a good friend. Her name 41.
is
(be) Julia. Julia is a very beautiful girl. She is one of the 42. best
(good) students in our class. She lives 7 kilometres away from our school. 43. But
she is never late for school.To get to school on time (按时), Julia 44.
gets
(get) up early every morning. At a quarter to seven, she leaves 45. her
(she) home for school. First, she walks 46. to
the bus stop. It takes 47. her
(she) about fifteen 48. minutes
(minute) to get there. Then, she takes the No. 903 bus to school. The bus ride usually takes her half 49. an
hour. At about half past seven, she gets to school.After Julia gets to school, she 50.
does
(do) some cleaning first. And then she reads English 51. for
twenty minutes. Of all the 52. subjects
(subject), Julia likes maths best. And she thinks it's 53. useful
(use). She says it is her dream 54. to be
(be) a maths teacher in the future (将来). How about 55. telling
(tell) me something about your school day?
答案:
41.is 42.best 43.But 44.gets 45.her 46.to 47.her 48.minutes 49.an 50.does 51.for 52.subjects 53.useful 54.to be 55.telling
A
(2025·河北唐山期末)
Dear Mum,
Tomorrow is Friday, and it's our School Open Day. All parents are welcome to join us. I hope you or Dad can come! Let me tell you more about the timetable.
From 8:00 to 8:30, we'll be on the sports field. We'll start by raising the flag (升旗), and then we'll do some morning exercises.
From 8:40 to 10:20, we'll have two classes: Chinese and history. Our classroom is on the second floor, and you can watch us in class.
At 10:30, our teachers will take the parents to the school hall. You can see some of the students' amazing artworks there.
From 11:30 to 12:30, I can have lunch with you in the dining hall. It's big and clean, and it's my favourite place! Haha! I think you'll enjoy the food.
From 1:00 to 2:00 in the afternoon, we'll have a welcome party in the music hall. My classmates and I will put on an interesting history play. After the party, we can go home together.
Hope to see you tomorrow!
Love,
Jack
(
A. From 8:00 to 8:30. B. From 8:30 to 9:00.
C. From 8:40 to 10:20. D. From 11:30 to 12:30.
(
A. The sports field. B. The school hall.
C. The music hall. D. The dining hall.
(
A. Raise flags. B. Do exercises.
C. Put on a play. D. Watch artworks.
(2025·河北唐山期末)
Dear Mum,
Tomorrow is Friday, and it's our School Open Day. All parents are welcome to join us. I hope you or Dad can come! Let me tell you more about the timetable.
From 8:00 to 8:30, we'll be on the sports field. We'll start by raising the flag (升旗), and then we'll do some morning exercises.
From 8:40 to 10:20, we'll have two classes: Chinese and history. Our classroom is on the second floor, and you can watch us in class.
At 10:30, our teachers will take the parents to the school hall. You can see some of the students' amazing artworks there.
From 11:30 to 12:30, I can have lunch with you in the dining hall. It's big and clean, and it's my favourite place! Haha! I think you'll enjoy the food.
From 1:00 to 2:00 in the afternoon, we'll have a welcome party in the music hall. My classmates and I will put on an interesting history play. After the party, we can go home together.
Hope to see you tomorrow!
Love,
Jack
(
A
)56. What time should the parents be in the sports field?A. From 8:00 to 8:30. B. From 8:30 to 9:00.
C. From 8:40 to 10:20. D. From 11:30 to 12:30.
(
B
)57. Where will Jack's parents go after the two morning classes?A. The sports field. B. The school hall.
C. The music hall. D. The dining hall.
(
C
)58. What will Jack and his classmates do at the welcome party?A. Raise flags. B. Do exercises.
C. Put on a play. D. Watch artworks.
答案:
56.A[提示:细节理解题。根据“From 8:00 to 8:30, we’ll be on the sports field.”可知,从八点到八点半,他们将在运动场。故选A。] 57.B[提示:细节理解题。根据“At 10:30,our teachers will take the parents to the school hall.”可知,十点半,他们的老师将带家长到学校大厅。故选B。] 58.C[提示:细节理解题。根据“My classmates and I will put on an interesting history play.”可知,作者和他的同学们将表演一部有趣的历史剧。故选C。]
查看更多完整答案,请扫码查看