2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第45页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
Ⅵ. 短文填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分)
根据短文内容及所给提示,在文中的空白处填写一个正确的单词。
I have a lot of 41.
根据短文内容及所给提示,在文中的空白处填写一个正确的单词。
I have a lot of 41.
subjects
(subject). They are 42. Chinese
(China), English, maths, art and PE. Between English 43. and
maths, I like English 44. better
. Because I think 45. learning
(learn) English is fun. Our English teacher always makes us 46. study
(study) very hard. 47. Her
(she) class is very interesting. She always tells us how 48. to learn
(learn) English well. She 49. thinks
(think) the best way to learn English is to use 50. it
(it). So I often watch some English 51. movies
(movie) after class. I want 52. to read
(read) more and speak more. I want to learn English 53. songs
(song). I try to talk with my classmates 54. in
English. So, how about 55. studying
(study) English together?
答案:
41.subjects 42.Chinese 43.and 44.better 45.learning 46.study 47.Her 48.to learn 49.thinks 50.it 51.movies 52.to read 53.songs 54.in 55.studying
A
Dear Annie,
Thank you for your email. I'm glad you like your school. How's your day?
I go to school from Monday to Friday. We have four classes in the morning and two in the afternoon. We have many things to do after class. On Monday and Thursday afternoons, we have PE. We all like PE because our PE teacher often plays games with us. On Tuesday we have maths. It's difficult and boring, but my teacher says it's useful. And on Thursday afternoon we have an art lesson from 3:00 p. m. to 4:00 p. m. What's your favourite subject? Is that OK with you?
Write to me soon.
Yours,
Tom
(
A. On Monday and Thursday afternoons. B. On Monday and Thursday mornings.
C. On Tuesday and Thursday afternoons. D. On Tuesday and Thursday mornings.
(
A. Because the teacher is kind.
B. Because they think it's fun.
C. Because their PE teacher often plays games with them.
D. Because they like basketball.
(
A. Tom has 5 classes in a day. B. Tom goes to school four days a week.
C. They have many things to do after class. D. Tom likes English.
Dear Annie,
Thank you for your email. I'm glad you like your school. How's your day?
I go to school from Monday to Friday. We have four classes in the morning and two in the afternoon. We have many things to do after class. On Monday and Thursday afternoons, we have PE. We all like PE because our PE teacher often plays games with us. On Tuesday we have maths. It's difficult and boring, but my teacher says it's useful. And on Thursday afternoon we have an art lesson from 3:00 p. m. to 4:00 p. m. What's your favourite subject? Is that OK with you?
Write to me soon.
Yours,
Tom
(
A
)56. When does Tom have PE?A. On Monday and Thursday afternoons. B. On Monday and Thursday mornings.
C. On Tuesday and Thursday afternoons. D. On Tuesday and Thursday mornings.
(
C
)57. Why do they all like PE?A. Because the teacher is kind.
B. Because they think it's fun.
C. Because their PE teacher often plays games with them.
D. Because they like basketball.
(
C
)58. Which of the following is TRUE according to the passage?A. Tom has 5 classes in a day. B. Tom goes to school four days a week.
C. They have many things to do after class. D. Tom likes English.
答案:
56.A[提示:细节理解题。根据第二段中的“On Monday and Thursday afternoons,we have PE.”可知,他们周一和周四下午上体育课。故答案为A。] 57.C[提示:细节理解题。根据第二段中的“We all like PE because our PE teacher often plays games with us.”可知,他们喜欢体育课是因为他们的体育老师经常和他们一起做游戏。故答案为C。] 58.C[提示:细节理解题。根据第二段中的“We have many things to do after class.”可推断,选项C是正确的描述。]
查看更多完整答案,请扫码查看