2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第35页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
D
Tom's father has a big farm. He always asks Tom, “Could you work on the farm when you're free, Tom?”
“Farming is not my work, Dad. I have much homework to do. ” Tom isn't glad about it.
“If you help me work on the farm, I will give you anything you want. ”
Tom agrees happily. So Tom gets up early and works hard on the farm in his free time this year, just like other farmers. He plants many plants. And all the plants grow very well.
“I'm happy to see you work hard on the farm, Tom. Now tell me what you want as the gift. ”
Tom shows his father a big piece of bread. He makes it with the wheat(小麦) on the farm. “I have already gotten(已经得到) your gift, Dad. You're trying to give me a lesson—No pain, no gain. Right?”
(
A. He is a student. B. He is a farmer. C. He is a manager. D. He is an engineer.
(
A. Staying at home. B. Working on the farm. C. Playing basketball. D. Getting a new job.
(
A. 种植 B. 生长 C. 植物 D. 动物
(
A. Some bread. B. A small farm. C. Much money. D. An important lesson.
(
A. He doesn't study hard at school. B. He learns a lot from other farmers. C. He works hard on the farm. D. He is not a good boy.
Tom's father has a big farm. He always asks Tom, “Could you work on the farm when you're free, Tom?”
“Farming is not my work, Dad. I have much homework to do. ” Tom isn't glad about it.
“If you help me work on the farm, I will give you anything you want. ”
Tom agrees happily. So Tom gets up early and works hard on the farm in his free time this year, just like other farmers. He plants many plants. And all the plants grow very well.
“I'm happy to see you work hard on the farm, Tom. Now tell me what you want as the gift. ”
Tom shows his father a big piece of bread. He makes it with the wheat(小麦) on the farm. “I have already gotten(已经得到) your gift, Dad. You're trying to give me a lesson—No pain, no gain. Right?”
(
A
)66. What is Tom?A. He is a student. B. He is a farmer. C. He is a manager. D. He is an engineer.
(
B
)67. What is Tom not glad about?A. Staying at home. B. Working on the farm. C. Playing basketball. D. Getting a new job.
(
C
)68. What's the Chinese meaning of the underlined word “plants”?A. 种植 B. 生长 C. 植物 D. 动物
(
D
)69. What does Tom get from his father?A. Some bread. B. A small farm. C. Much money. D. An important lesson.
(
C
)70. What do you think of Tom?A. He doesn't study hard at school. B. He learns a lot from other farmers. C. He works hard on the farm. D. He is not a good boy.
答案:
66.A提示:推理判断题。根据第二段中的“Ihavemuchhomeworktodo.”可知,Tom需要做作业,因此他是一名学生。故选A。〕 67.B提示:推理判断题。根据第二段“‘Farmingisnotmywork,Dad.Ihavemuchhomeworktodo.’Tomisn’tgladaboutit.”可知,Tom不开心要在农场干活。故选B。〕 68.C提示:词义猜测题。根据“Heplantsmanyplants.”可知,第一个plants是动词的第三人称单数,意为“种植”;第二个plants是名词,意为“植物”。故选C。〕 69.D提示:细节理解题。根据最后一段中的“Ihavealreadygottenyourgift,Dad.You’retryingtogivemealesson—Nopain,nogain.Right?”可知,Tom从劳动中懂得了“一分耕耘,一分收获”这个道理。故选D。〕 70.C提示:细节理解题。根据文章中的“SoTomgetsupearlyandworkshardonthefarminhisfreetimethisyear,justlikeotherfarmers.”可知选C。〕
Ⅷ.阅读表达(共5小题;每小题2分,满分10分)
Let me introduce(介绍) my friends to you. Jenny is a nice girl. She likes playing soccer. And she watches soccer games on TV every day. But she doesn't like playing baseball. She has some friends in her class. They are Tom, Mary, Susan and Linda. Tom likes playing ping - pong. He has five ping - pong balls and ten ping - pong bats. He usually plays ping - pong with his friends after school. Mary likes playing volleyball. She is in a volleyball club(俱乐部). But she doesn't like playing basketball. Susan likes singing. She has many CDs. They are in her desk. Linda is ten years old. She doesn't like doing sports, but she likes making model planes.
71~75题简略回答问题。
71. What does Jenny watch on TV every day?
72. What sports items(运动用品) does Tom have?
73. Where are Susan's CDs?
74. How old is Linda?
75. Do you like playing sports? Why or why not?
Let me introduce(介绍) my friends to you. Jenny is a nice girl. She likes playing soccer. And she watches soccer games on TV every day. But she doesn't like playing baseball. She has some friends in her class. They are Tom, Mary, Susan and Linda. Tom likes playing ping - pong. He has five ping - pong balls and ten ping - pong bats. He usually plays ping - pong with his friends after school. Mary likes playing volleyball. She is in a volleyball club(俱乐部). But she doesn't like playing basketball. Susan likes singing. She has many CDs. They are in her desk. Linda is ten years old. She doesn't like doing sports, but she likes making model planes.
71~75题简略回答问题。
71. What does Jenny watch on TV every day?
Soccer games.
72. What sports items(运动用品) does Tom have?
He has 5 ping-pong balls and 10 ping-pong bats.
73. Where are Susan's CDs?
In her desk.
74. How old is Linda?
She's ten./10.
75. Do you like playing sports? Why or why not?
Yes, I do. Because I think it is good for my health./No, I don't. Because I'm busy.(答案不唯一)
答案:
71.Soccergames. 72.Hehas5ping-pongballsand10ping-pong bats. 73.Inherdesk. 74.She’sten./10. 75.Yes,Ido. BecauseIthinkitisgoodformyhealth./No,Idon’t.BecauseI’mbusy.(答案不唯一)
查看更多完整答案,请扫码查看