2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第4页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
B
T:Mr Hu A:Student A B:Student B
T:Good morning, boys and girls! I'm Mr Hu and I'm your English teacher.
A:Good morning, Mr Hu!
T:Are you David?
A:No, I'm Bill.
T:OK, Bill. What's this in English?
A:It's a ruler, Mr Hu.
T:What colour is it?
A:It's white.
T:Right. And what colour is the pen?
A:It's blue. I like blue, because I like the sea.
B:No, the pen is green. And I like green. Look! My jacket is green.
T:Great.
(
A. David. B. Miss Hu. C. Mr Hu. D. Bill.
(
A. It's blue. B. It's green. C. It's white. D. It's red.
(
A. White. B. Blue. C. Green. D. Red.
T:Mr Hu A:Student A B:Student B
T:Good morning, boys and girls! I'm Mr Hu and I'm your English teacher.
A:Good morning, Mr Hu!
T:Are you David?
A:No, I'm Bill.
T:OK, Bill. What's this in English?
A:It's a ruler, Mr Hu.
T:What colour is it?
A:It's white.
T:Right. And what colour is the pen?
A:It's blue. I like blue, because I like the sea.
B:No, the pen is green. And I like green. Look! My jacket is green.
T:Great.
(
C
)59. Who is the English teacher?A. David. B. Miss Hu. C. Mr Hu. D. Bill.
(
C
)60. What colour is the ruler?A. It's blue. B. It's green. C. It's white. D. It's red.
(
C
)61. What colour does Student B like?A. White. B. Blue. C. Green. D. Red.
答案:
59.C[提示:细节理解题。根据对话中的“I’m Mr Hu and I’m your English teacher.”可知,英语老师是Hu老师。故答案为C。]
60.C[提示:细节理解题。根据对话中的“It’s a ruler,Mr Hu.”以及“It’s white.”可知,尺子是白色的。故答案为C。]
61.C[提示:细节理解题。根据对话中B所说的“And I like green.”可知,学生B喜欢绿色。故答案为C。]
60.C[提示:细节理解题。根据对话中的“It’s a ruler,Mr Hu.”以及“It’s white.”可知,尺子是白色的。故答案为C。]
61.C[提示:细节理解题。根据对话中B所说的“And I like green.”可知,学生B喜欢绿色。故答案为C。]
C
I'm David. This is my schoolbag. It's black and white. My pencil box and some books are in my schoolbag.
What's in the pencil box? A ruler, two pencils, a pen and an eraser are in the pencil box. The pencils are nice. One is black and the other(另一个) is red. The red one isn't my pencil. It's Jim's. The pen is black. It writes very well. Look! The ruler is white. It's new. It is Lucy's ruler. She has two rulers, and she gives one to me. The eraser is white. I take these things to my school every day.
(
A. It's black and red. B. It's black and white.
C. It's purple. D. It's white.
(
A. A white pencil. B. A red ruler. C. A new eraser. D. A black pen.
(
A. 买 B. 赔 C. 给 D. 卖
(
A. David's books are in the pencil box. B. David has two erasers.
C. The red pencil is Jim's. D. The white eraser is Lucy's.
I'm David. This is my schoolbag. It's black and white. My pencil box and some books are in my schoolbag.
What's in the pencil box? A ruler, two pencils, a pen and an eraser are in the pencil box. The pencils are nice. One is black and the other(另一个) is red. The red one isn't my pencil. It's Jim's. The pen is black. It writes very well. Look! The ruler is white. It's new. It is Lucy's ruler. She has two rulers, and she gives one to me. The eraser is white. I take these things to my school every day.
(
B
)62. What colour is the schoolbag?A. It's black and red. B. It's black and white.
C. It's purple. D. It's white.
(
D
)63. What is in the pencil box?A. A white pencil. B. A red ruler. C. A new eraser. D. A black pen.
(
C
)64. What's the Chinese meaning of the underlined word “gives”?A. 买 B. 赔 C. 给 D. 卖
(
C
)65. Which of the following is TRUE?A. David's books are in the pencil box. B. David has two erasers.
C. The red pencil is Jim's. D. The white eraser is Lucy's.
答案:
62.B[提示:细节理解题。根据第一段中的“This is my schoolbag.It’s black and white.”可知,书包是黑白相间的。故答案为B。]
63.D[提示:细节理解题。根据第二段中的“What’s in the pencil box?...a pen and an eraser are in the pencil box.”和“The pen is black.”可知,答案为D。]
64.C[提示:词义猜测题。根据上文中的“她有两把尺子”可推断,她把其中的一把“给”了David,gives的意思是“给”。故答案为C。]
65.C[提示:推理判断题。根据第二段中的“The pencils are nice.”和“The red one isn’t my pencil.It’s Jim’s.”可知,选项C是正确的描述。]
63.D[提示:细节理解题。根据第二段中的“What’s in the pencil box?...a pen and an eraser are in the pencil box.”和“The pen is black.”可知,答案为D。]
64.C[提示:词义猜测题。根据上文中的“她有两把尺子”可推断,她把其中的一把“给”了David,gives的意思是“给”。故答案为C。]
65.C[提示:推理判断题。根据第二段中的“The pencils are nice.”和“The red one isn’t my pencil.It’s Jim’s.”可知,选项C是正确的描述。]
查看更多完整答案,请扫码查看