2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第75页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
Ⅵ.短文填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分)
根据短文内容及所给提示,在文中的空白处填写一个正确的单词。
41.
根据短文内容及所给提示,在文中的空白处填写一个正确的单词。
41.
My
(I) name is Gina. I have two good friends, Anna and Jenny. They are 42. friendly
(friend). Anna and I 43. are
(be) 11. Jenny is 13. My birthday is 44. on
15th July. Anna's birthday is on the 45. fifth
(five) of March. And 46. Jenny’s
(Jenny) birthday is on 27th January. I like green very much. What about Anna and Jenny? They like yellow. I have milk and bread 47. for
breakfast. They are my favourite food. 48. But
they have chicken 49. hamburgers
(hamburger) for breakfast. They like them 50. best
(good). Jenny and I are in 51. the
same school. Anna 52. has
(have) a school trip every year. I really want 53. to go
(go) with 54. her
(she). I think it will be 55. exciting
(excite).
答案:
Ⅵ.41.My 42.friendly 43.are 44.on 45.fifth 46.Jenny’s 47.for 48.But 49.hamburgers 50.best 51.the 52.has 53.to go 54.her 55.exciting
A
It's Saturday today. Tony needn't go to school. He can do what he likes to do.

(
A. His friend. B. His brother. C. His father. D. His cousin.
(
A. At eleven thirty. B. At eleven fifteen.
C. At ten forty-five. D. At eight thirty.
(
A. Tony gets up at half past eight in the morning.
B. Tony does his homework for one hour in the morning.
C. Tony walks for about forty-five minutes in the park.
D. Tony's father makes lunch for him.
It's Saturday today. Tony needn't go to school. He can do what he likes to do.
(
A
)56. Who does Tony play tennis with?A. His friend. B. His brother. C. His father. D. His cousin.
(
C
)57. When does Tony play the piano?A. At eleven thirty. B. At eleven fifteen.
C. At ten forty-five. D. At eight thirty.
(
C
)58. Which of the following is TRUE?A. Tony gets up at half past eight in the morning.
B. Tony does his homework for one hour in the morning.
C. Tony walks for about forty-five minutes in the park.
D. Tony's father makes lunch for him.
答案:
56.A[提示:细节理解题。根据8:30对应的活动“He plays tennis with his best friend,Rick.”可知,他在8:30跟最好的朋友打网球。故选A。] 57.C[提示:细节理解题。根据10:45对应的活动“He plays the piano.”可知,他在10:45弹钢琴。故选C。] 58.C[提示:推理判断题。根据10:00对应的活动“He takes a walk in the park.”及10:45对应的活动“He plays the piano.”可推断,他在公园散步45分钟。故选C。]
B
It's Tommy's birthday today. It is a great day for him, because everyone in his family is here today. "I love everyone in the US!" Tommy says after making a wish.
"Why do you only love people in the US?" asks his father. "People all over the world(世界) need your love."
"I don't think so," says Tommy. "We are far away from people in other countries(国家). I don't need them, and they don't need me."
"Oh, no," Tommy's sister Jane says. "People are not far away from each other today. We are in a big family."
"Look at all the presents on the desk," says Aunt Jenny. "How many of them are from other countries?"
"Here is some nice food," says his mother. "It's from China."
"This watch comes from Japan," says Jane.
"Look at that shirt. It's from England," says his grandfather.
"How great it is!" Tommy says. "The whole world helps us live a beautiful life. I love the whole world!"
( )59. Why is it a great day for Tommy today?
A. Because lots of friends come to his birthday party.
B. Because he gets some presents from all over the world.
C. Because everyone in his family is here for his birthday.
D. Because the birthday cake is very big.
( )60. Where is the watch from?
A. China. B. Japan. C. England. D. The US.
( )61. What does Tommy's father mean?
A. Tommy needs to love the whole world.
B. Tommy's presents are from different(不同的) countries.
C. Tommy needs to have many friends from the world.
D. Tommy's friends from all over the world come to the birthday party.
It's Tommy's birthday today. It is a great day for him, because everyone in his family is here today. "I love everyone in the US!" Tommy says after making a wish.
"Why do you only love people in the US?" asks his father. "People all over the world(世界) need your love."
"I don't think so," says Tommy. "We are far away from people in other countries(国家). I don't need them, and they don't need me."
"Oh, no," Tommy's sister Jane says. "People are not far away from each other today. We are in a big family."
"Look at all the presents on the desk," says Aunt Jenny. "How many of them are from other countries?"
"Here is some nice food," says his mother. "It's from China."
"This watch comes from Japan," says Jane.
"Look at that shirt. It's from England," says his grandfather.
"How great it is!" Tommy says. "The whole world helps us live a beautiful life. I love the whole world!"
( )59. Why is it a great day for Tommy today?
A. Because lots of friends come to his birthday party.
B. Because he gets some presents from all over the world.
C. Because everyone in his family is here for his birthday.
D. Because the birthday cake is very big.
( )60. Where is the watch from?
A. China. B. Japan. C. England. D. The US.
( )61. What does Tommy's father mean?
A. Tommy needs to love the whole world.
B. Tommy's presents are from different(不同的) countries.
C. Tommy needs to have many friends from the world.
D. Tommy's friends from all over the world come to the birthday party.
答案:
59.C[提示:细节理解题。根据第一段中的“It is a great day for him,because everyone in his family is here today.”可知,今天对他来说是个好日子,因为他家里的每个人都在这里为他过生日。故选C。] 60.B[提示:细节理解题。根据文中的“This watch comes from Japan”可知,这个表来自日本。故选B。] 61.A[提示:推理判断题。根据第二段“Why do you only love people in the US?’asks his father. ‘People all over the world need your love.’”可知,父亲问他为什么只爱美国人,认为全世界的人都需要他的爱,因此,爸爸的意思是Tommy需要热爱整个世界。故选A。]
查看更多完整答案,请扫码查看