2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第53页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
D
(沧州献县万村中学月考)Hi, I'm Mona from the UK and I'm twelve years old. Music is my favourite subject because it's relaxing. Every Saturday, I have a piano lesson for two hours. It's from 9:30 a. m.
I want to go to Shanghai, China. Do you know why? Well, I want to go there because of a Chinese musician's "love stories" about Shanghai. His name is Luo Wei. You cannot find the "love stories" in a storybook, but you can listen to them. That's because they are all piano pieces(钢琴曲).
Luo Wei comes from Guangzhou, but he's in Shanghai now. Luo's father is a music teacher and his mother is a violin teacher. Luo loves Shanghai very much. In his free time, he likes writing "love stories" about Shanghai. He says, "People can find that it is a nice place after listening to my music. And many people want to go on a trip to Shanghai. " He is really right. I'd like to go there!
(
A. Easy. B. Relaxing. C. Cool. D. Boring.
(
A. At 9:00 a. m. B. At 10:30 a. m. C. At 11:00 a. m. D. At 11:30 a. m.
(
A. Singing. B. Dancing. C. The violin. D. The piano.
(
A. The UK. B. Guangzhou. C. Shanghai. D. Beijing.
(
A. He is twelve years old. B. He is in Guangzhou now.
C. He loves Shanghai a lot. D. He likes writing storybooks.
(沧州献县万村中学月考)Hi, I'm Mona from the UK and I'm twelve years old. Music is my favourite subject because it's relaxing. Every Saturday, I have a piano lesson for two hours. It's from 9:30 a. m.
I want to go to Shanghai, China. Do you know why? Well, I want to go there because of a Chinese musician's "love stories" about Shanghai. His name is Luo Wei. You cannot find the "love stories" in a storybook, but you can listen to them. That's because they are all piano pieces(钢琴曲).
Luo Wei comes from Guangzhou, but he's in Shanghai now. Luo's father is a music teacher and his mother is a violin teacher. Luo loves Shanghai very much. In his free time, he likes writing "love stories" about Shanghai. He says, "People can find that it is a nice place after listening to my music. And many people want to go on a trip to Shanghai. " He is really right. I'd like to go there!
(
B
)66. What does Mona think of music?A. Easy. B. Relaxing. C. Cool. D. Boring.
(
D
)67. When does Mona's piano lesson finish every Saturday?A. At 9:00 a. m. B. At 10:30 a. m. C. At 11:00 a. m. D. At 11:30 a. m.
(
C
)68. What does Luo Wei's mother teach?A. Singing. B. Dancing. C. The violin. D. The piano.
(
C
)69. What does the underlined word "it" refer to(指代)?A. The UK. B. Guangzhou. C. Shanghai. D. Beijing.
(
C
)70. What do we know about Luo Wei?A. He is twelve years old. B. He is in Guangzhou now.
C. He loves Shanghai a lot. D. He likes writing storybooks.
答案:
66.B[提示:细节理解题。根据“Music is my favourite subject because it’s relaxing.”可知,Mona认为音乐是令人放松的。故选B。] 67.D[提示:推理判断题。根据“Every Saturday, I have a piano lesson for two hours. It’s from 9:30 a.m.”可知,钢琴课在11点30分结束。故选D。] 68.C
[提示:细节理解题。根据“Luo’s father is a music teacher and his mother is a violin teacher.”可知,罗威的妈妈教小提琴。故选C。]
69.C[提示:代词指代题。根据上文“In his free time,he likes writing ‘love stories’ about Shanghai.”可知,画线单词指代的是Shanghai。故选C。] 70.C[提示:细节理解题。根据“Luo loves Shanghai very much.”可知,罗威非常喜欢上海。故选C。]
[提示:细节理解题。根据“Luo’s father is a music teacher and his mother is a violin teacher.”可知,罗威的妈妈教小提琴。故选C。]
69.C[提示:代词指代题。根据上文“In his free time,he likes writing ‘love stories’ about Shanghai.”可知,画线单词指代的是Shanghai。故选C。] 70.C[提示:细节理解题。根据“Luo loves Shanghai very much.”可知,罗威非常喜欢上海。故选C。]
Ⅷ. 阅读表达(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分)
(石家庄晋州期中)I'm Jeff. I live in London with my family. I go to high school here.
I like reading very much, and I have a lot of books at home. I'm in the school book club now. There are fifty students and three teachers in the club. We meet from 7:00 to 8:00 every Wednesday evening. We usually talk about one book together. Our teacher sometimes asks us some questions about a book. All of us want to answer them, because it's interesting like a game. We can borrow(借) a book from the club, but we must return(归还) it on time.
It's fun to join the book club. But it has many tasks(任务) to read. We can make new friends here. There is a new book show every month in the club. I like the show very much and I never miss it!
71~75 题简略回答问题。
71. What does Jeff like very much?
72. What club is Jeff in?
73. What do they usually do together in the club?
74. How many students are there in the school book club?
75. Do you like the book club? Why or why not?
(石家庄晋州期中)I'm Jeff. I live in London with my family. I go to high school here.
I like reading very much, and I have a lot of books at home. I'm in the school book club now. There are fifty students and three teachers in the club. We meet from 7:00 to 8:00 every Wednesday evening. We usually talk about one book together. Our teacher sometimes asks us some questions about a book. All of us want to answer them, because it's interesting like a game. We can borrow(借) a book from the club, but we must return(归还) it on time.
It's fun to join the book club. But it has many tasks(任务) to read. We can make new friends here. There is a new book show every month in the club. I like the show very much and I never miss it!
71~75 题简略回答问题。
71. What does Jeff like very much?
Reading.
72. What club is Jeff in?
The school book club.
73. What do they usually do together in the club?
They usually talk about one book together.
74. How many students are there in the school book club?
Fifty.
75. Do you like the book club? Why or why not?
Yes,I do. Because I can make some new friends./No,I don’t. Because I don’t like to have many tasks to read.
答案:
Ⅷ.71.Reading. 72.The school book club. 73.They usually talk about one book together. 74.Fifty. 75.Yes,I do. Because I can make some new friends./No,I don’t. Because I don’t like to have many tasks to read.(答案不唯一)
查看更多完整答案,请扫码查看