2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第22页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
B
Hello, I’m Jimmy. I’m a white dog. I’m 4. You can see me in the picture. I like numbers. I know one and one is two. That dog is my sister. Her name is Kelly. She is yellow and white. She is 3. Who is the boy in the picture? He is Frank. He is my good friend. He’s 4, too. Frank has a sister. Her name is Gina. She likes drawing. She draws dogs well. Frank and Gina are nice to my sister and me.
(
A. He is white. B. He is blue. C. He is brown. D. He is yellow.
(
A. She can draw maps. B. She can spell names.
C. She can say numbers. D. She can draw dogs.
(
A. Kelly is blue. B. Frank is 3 years old now.
C. Frank is Gina’s brother. D. Gina is Jimmy’s sister.
Hello, I’m Jimmy. I’m a white dog. I’m 4. You can see me in the picture. I like numbers. I know one and one is two. That dog is my sister. Her name is Kelly. She is yellow and white. She is 3. Who is the boy in the picture? He is Frank. He is my good friend. He’s 4, too. Frank has a sister. Her name is Gina. She likes drawing. She draws dogs well. Frank and Gina are nice to my sister and me.
(
A
)59. What colour is Jimmy?A. He is white. B. He is blue. C. He is brown. D. He is yellow.
(
D
)60. What can Gina do?A. She can draw maps. B. She can spell names.
C. She can say numbers. D. She can draw dogs.
(
C
)61. Which is TRUE?A. Kelly is blue. B. Frank is 3 years old now.
C. Frank is Gina’s brother. D. Gina is Jimmy’s sister.
答案:
59.A[ 提示:细节理解题。根据文中的“Hello, I’m Jimmy. I’m a white dog.”可知,答案为A。] 60.D[ 提示:细节理解题。根据文中的“Her name is Gina.”和“She draws dogs well.”可知,答案为D。] 61.C[ 提示:推理判断题。根据文中的“Frank has a sister. Her name is Gina.”可知,Frank有一个妹妹,她的名字是Gina。因此可判断出,Frank是Gina的哥哥。故选C。]
C
Lin Li is in Shenzhen, China. He is 30. He has a big family. His grandparents are 84. They have two sons and one daughter. Lin Li’s father is their first son. And they live(生活) with Lin Li’s parents. Lin Li’s uncle is in Shanghai. He has two sons. And Lin Li’s aunt is in Qingdao. She has one son and one daughter. Lin Li has a sister, and she is in Chongqing. Lin Li and his wife have a son. Now his family has four generations(一代人)!
(
A. In Shenzhen. B. In Shanghai. C. In Chongqing. D. In Qingdao.
(
A. Three. B. Four. C. Five. D. Six.
(
A. 妻子 B. 阿姨 C. 丈夫 D. 叔叔
(
A. Lin Li’s son. B. Lin Li’s parents.
C. Lin Li’s grandparents. D. Lin Li’s family.
Lin Li is in Shenzhen, China. He is 30. He has a big family. His grandparents are 84. They have two sons and one daughter. Lin Li’s father is their first son. And they live(生活) with Lin Li’s parents. Lin Li’s uncle is in Shanghai. He has two sons. And Lin Li’s aunt is in Qingdao. She has one son and one daughter. Lin Li has a sister, and she is in Chongqing. Lin Li and his wife have a son. Now his family has four generations(一代人)!
(
D
)62. Where is the daughter of Lin Li’s grandparents?A. In Shenzhen. B. In Shanghai. C. In Chongqing. D. In Qingdao.
(
B
)63. How many cousins does Lin Li have?A. Three. B. Four. C. Five. D. Six.
(
A
)64. What does the underlined word “wife” mean in Chinese?A. 妻子 B. 阿姨 C. 丈夫 D. 叔叔
(
D
)65. What does the passage mainly talk about?A. Lin Li’s son. B. Lin Li’s parents.
C. Lin Li’s grandparents. D. Lin Li’s family.
答案:
62.D [ 提示:细节理解题。由“And Lin Li’s aunt is in Qingdao.”可知,林立祖父母的女儿即他的姑姑在青岛。故选D。] 63.B[ 提示:细节理解题。由“Lin Li’s uncle is in Shanghai. He has two sons. And Lin Li’s aunt is in Qingdao. She has one son and one daughter.”可知选B。] 64.A[ 提示:词义猜测题。由“Lin Li and his wife have a son.”可以推断,wife意为“妻子”。故选A。] 65.D[ 提示:主旨大意题。由“Now his family has four generations( 一 代 人 )!”判断,本文主要介绍了林立一家人。故选D。]
D
I am Wendy Brown. Here is a picture of my family. The girl in a red jacket is my sister, Linda. But she is not in the US now. She is in Beijing, China. The boy next to her is my brother, Jack. Jack is 12. Jack and I are students.
My father Mike Brown and my mother Lisa Brown are in the photo, too. My mother is an English teacher. She teaches English in a middle school. She is a good teacher. Her students like her. My father is a worker. My mother is on the sofa and my father is on the chair.
Here is my dog, Coco. Where am I? Oh, I am not in the photo.
(
A. In England. B. In the US. C. In Beijing. D. In Shanghai.
(
A. Wendy and Linda. B. Linda and Jack.
C. Wendy and Jack. D. Linda and Mike.
(
A. She is an English teacher. B. She is a Chinese teacher.
C. She is a PE teacher. D. She is a music teacher.
(
A. Mike is on the chair. B. Wendy is in a red jacket.
C. Coco is Linda’s dog. D. Linda is Jack’s cousin.
(
A. My parents B. My family
C. My school D. My friends
I am Wendy Brown. Here is a picture of my family. The girl in a red jacket is my sister, Linda. But she is not in the US now. She is in Beijing, China. The boy next to her is my brother, Jack. Jack is 12. Jack and I are students.
My father Mike Brown and my mother Lisa Brown are in the photo, too. My mother is an English teacher. She teaches English in a middle school. She is a good teacher. Her students like her. My father is a worker. My mother is on the sofa and my father is on the chair.
Here is my dog, Coco. Where am I? Oh, I am not in the photo.
(
C
)66. Where is Linda?A. In England. B. In the US. C. In Beijing. D. In Shanghai.
(
C
)67. Who are students?A. Wendy and Linda. B. Linda and Jack.
C. Wendy and Jack. D. Linda and Mike.
(
A
)68. What does Lisa Brown do?A. She is an English teacher. B. She is a Chinese teacher.
C. She is a PE teacher. D. She is a music teacher.
(
A
)69. Which of the following is TRUE?A. Mike is on the chair. B. Wendy is in a red jacket.
C. Coco is Linda’s dog. D. Linda is Jack’s cousin.
(
B
)70. What is the best title for the passage?A. My parents B. My family
C. My school D. My friends
答案:
66.C[ 提示:细节理解题。根据第一段中的“But she is not in the US now. She is in Beijing, China.”可知,Linda在北京。故选C。] 67.C [ 提示:细节理解题。根据第一段中的“I am Wendy Brown ...Jack and I are students.”可知,Wendy和Jack是学生。故选C。] 68.A[ 提示:细节理解题。根据“She teaches English in a middle school.”可知,她是一名英语老师。故选A。] 69.A[ 提示:推理判断题。根据第二段内容可知,Mike坐在椅子上。故选A。] 70.B[ 提示:标题归纳题。本文作者Wendy介绍了她的一张全家福。因此,这篇文章最合适的标题是《我的家人》。故选B。]
查看更多完整答案,请扫码查看