2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版》

B
Jack is from the UK. He is twelve years old. His favourite food is fish. He thinks it is delicious
(美味的). Linda is Jack’s sister. She is fourteen years old. She likes hot pot very much.
Lucy and Lily are from different countries. Lucy is from Cuba and Lily is from Canada. Jack,
Linda, Lucy and Lily are good friends. They are in the same school and the same grade. Jack and Lucy
are in Class 3, Grade 7, and Lily and Linda are in Class 4, Grade 7.
(
B
)59. What is Jack’s favourite food?
A. Fruit. B. Fish.
C. Rice. D. Dumplings.
(
C
)60. Who is Jack’s sister?
A. Lucy. B. Lily.
C. Linda. D. Tom.
(
B
)61. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. Jack is 13 years old. B. Jack likes fish.
C. Lucy is in Class 4. D. Lucy and Lily are in the same class.
答案: 59.B[提示:细节理解题。根据“His favourite food is fish.”可知,他最喜欢的食物是鱼肉。故选B。] 60.C[提示:细节理解题。根据“Linda is Jack's sister.”可知,Linda是Jack 的姐姐。故选C。] 61.B[提示:细节理解题。根据“He is twelve years old.”可知,Jack12岁,A错;根据“Jack and Lucy are in Class 3...”可知,C错;根据“...Lily and Linda are in Class 4,Grade 7.”可知,D错。故选B。]
C

(
C
)62. What is Tom’s favourite sport?
A. Basketball. B. Ping-pong.
C. Tennis. D. Football.
(
B
)63. How old is Dale?
A. He’s 14. B. He’s 13.
C. He’s 12. D. He’s 15.
(
A
)64. What do Cindy and Mary like?
A. Milk. B. Coca-Cola.
C. Apple juice. D. Coffee.
(
C
)65. What do Dale and Mary have in common(相同)?
A. Their first name. B. Age.
C. Their family name. D. Drink.
答案: 62.C[提示:细节理解题。根据“First name:Tom;Favourite sport:tennis”可知,他最喜欢的运动是网球。故选C。] 63.B[提示:细节理解题。根据“First name:Dale;Last name:Miller;Age:13”可知,Dale13岁。故选B。] 64.A[提示:细节理解题。根据“First name:Cindy;Favourite drink:milk”和“First name:Mary;Favourite drink:milk”可知,Cindy和Mary喜欢的饮品是牛奶。故选A。] 65.C[提示:细节理解题。根据“First name:Dale;Last name:Miller”和“First name:Mary;Last name:Miller”可知,Dale和Mary都姓Miller。故选C。]

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭