2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第17页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
D
My classroom is big and nice. It is very clean. There are thirty-eight desks and thirty-nine chairs in the classroom. They are blue. They are new. The teacher's desk is in the front of the classroom. It is white. There are four pictures on the wall. They are beautiful. There is a bookcase in the classroom. There are many funny books on it. We like reading books very much. There are also some flowers on the bookcase. They are red and pink. They make the classroom beautiful. This is my classroom. Do you like it? What about your classroom?
(
A. Big. B. Nice. C. Clean. D. A, B and C.
(
A. 37. B. 38. C. 39. D. 40.
(
A. It's red. B. It's black. C. It's white. D. It's pink.
(
A. Chairs. B. Pictures. C. Desks. D. Flowers.
(
A. They like reading books. B. They like singing songs. C. They like drawing pictures. D. They like watering the flowers.
My classroom is big and nice. It is very clean. There are thirty-eight desks and thirty-nine chairs in the classroom. They are blue. They are new. The teacher's desk is in the front of the classroom. It is white. There are four pictures on the wall. They are beautiful. There is a bookcase in the classroom. There are many funny books on it. We like reading books very much. There are also some flowers on the bookcase. They are red and pink. They make the classroom beautiful. This is my classroom. Do you like it? What about your classroom?
(
D
)66. What is the classroom like?A. Big. B. Nice. C. Clean. D. A, B and C.
(
B
)67. How many students are there in the writer's class?A. 37. B. 38. C. 39. D. 40.
(
C
)68. What colour is the teacher's desk?A. It's red. B. It's black. C. It's white. D. It's pink.
(
D
)69. What are on the bookcase?A. Chairs. B. Pictures. C. Desks. D. Flowers.
(
A
)70. What do the writer's classmates like?A. They like reading books. B. They like singing songs. C. They like drawing pictures. D. They like watering the flowers.
答案:
66.D[提示:细节理解题。根据“My classroom is big and nice. It is very clean.”可知,教室又大又好看还很干净。故选D。] 67.B[提示:推理判断题。根据“There are thirty-eight desks and thirty-nine chairs in the classroom.”可知,教室里有38张课桌,39把椅子,其中一把椅子是老师的,因此可以推断,一共有38个学生。故选B。] 68.C[提示:细节理解题。根据“The teacher’s desk is in the front of the classroom. It is white.”可知,讲台在教室前面,是白色的。故选C。] 69.D[提示:细节理解题。根据“There are also some flowers on the bookcase.”可知,书架上有一些花。故选D。] 70.A[提示:细节理解题。根据“We like reading books very much.”可知A。]
Ⅷ. 阅读表达(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分)
Hello, everyone. I am Li Ming. I live in Shanxi. I like music. I can speak English. And my English is very good. My favourite colour is white. I like ping-pong best. I play ping-pong with my classmates after school.
I have two friends. They are Tim and Peter. Tim is 13 years old. He is from the UK. His favourite colour is green. He likes green things. Look! His schoolbag is green. He can sing and dance, and he sings and dances well. Peter is clever. He is from the US. He likes Beijing roast duck very much. He hopes to eat Beijing roast duck every day. He likes blue best.
71~75 题简略回答问题。
71. Where does Li Ming live?
72. What's Tim's favourite colour?
73. Where is Peter from?
74. What does Li Ming do after school?
75. Whom do you want to make friends with? Why?
Hello, everyone. I am Li Ming. I live in Shanxi. I like music. I can speak English. And my English is very good. My favourite colour is white. I like ping-pong best. I play ping-pong with my classmates after school.
I have two friends. They are Tim and Peter. Tim is 13 years old. He is from the UK. His favourite colour is green. He likes green things. Look! His schoolbag is green. He can sing and dance, and he sings and dances well. Peter is clever. He is from the US. He likes Beijing roast duck very much. He hopes to eat Beijing roast duck every day. He likes blue best.
71~75 题简略回答问题。
71. Where does Li Ming live?
In Shanxi.
72. What's Tim's favourite colour?
Green.
73. Where is Peter from?
The US.
74. What does Li Ming do after school?
He plays ping-pong with his classmates after school.
75. Whom do you want to make friends with? Why?
Li Ming. Because I like music, too./I want to make friends with Tim. Because I like singing and dancing.(答案不唯一)
答案:
71.In Shanxi. 72.Green. 73.The US. 74.He plays ping-pong with his classmates after school. 75.Li Ming. Because I like music, too./I want to make friends with Tim. Because I like singing and dancing.(答案不唯一)
查看更多完整答案,请扫码查看