2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第70页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
B
Dear Jack,
Thank you for your present(礼物) for my fifteenth birthday. I play with it after class every day.
I have three good friends this term. The first one is a nice girl. Her name is Jenny. Her birthday is on 28th October. The second is Alan. He is a fat boy, but he is fun. His birthday is on 16th July. The last one is our English teacher, Mr Smith. He always helps me with my English. His birthday is on 5th December. Teachers' Day is coming. Jenny wants to make a nice card for Mr Smith. Mr Smith likes basketball, so Alan wants to buy a basketball for him. How about me? Mr Smith likes white. I think a white T - shirt is a good present for him.
Yours,
Jane
(
A. She's 12. B. She's 13. C. She's 14. D. She's 15.
(
A. 打开 B. 使用 C. 制作 D. 出售
(
A. Jenny is a fat girl. B. Alan's birthday is on 16th July.
C. Mr Smith is an English teacher. D. Mr Smith likes white.
Dear Jack,
Thank you for your present(礼物) for my fifteenth birthday. I play with it after class every day.
I have three good friends this term. The first one is a nice girl. Her name is Jenny. Her birthday is on 28th October. The second is Alan. He is a fat boy, but he is fun. His birthday is on 16th July. The last one is our English teacher, Mr Smith. He always helps me with my English. His birthday is on 5th December. Teachers' Day is coming. Jenny wants to make a nice card for Mr Smith. Mr Smith likes basketball, so Alan wants to buy a basketball for him. How about me? Mr Smith likes white. I think a white T - shirt is a good present for him.
Yours,
Jane
(
D
)59. How old is Jane?A. She's 12. B. She's 13. C. She's 14. D. She's 15.
(
C
)60. What does the underlined word "make" probably mean in Chinese?A. 打开 B. 使用 C. 制作 D. 出售
(
A
)61. Which of the following is NOT true according to the passage?A. Jenny is a fat girl. B. Alan's birthday is on 16th July.
C. Mr Smith is an English teacher. D. Mr Smith likes white.
答案:
59.D[提示:细节理解题。根据第一段中的“Thank you for your present for my fifteenth birthday.”可知,Jane 15 岁。故答案为 D。] 60.C[提示:词义猜测题。结合上下文的描述可推断,Jenny 想为 Smith 老师“制作”一张漂亮的卡片。故答案为 C。] 61.A[提示:推理判断题。根据第二段中的“The first one is a nice girl. Her name is Jenny.”可知,文中只提到了 Jenny 是一个漂亮的女孩,并没有提到她是一个胖女孩。故选项 A 是错误的描述。]
C
My name is Gina. I have two good friends, Linda and Rose. Linda and I are twelve. Rose is eleven. My birthday is on 10th November. Rose's birthday is on 12th September. And Linda's birthday is on 17th January.
Rose and Linda go to the same school. They have an art festival and a school trip every year, but I only have a music festival at my school. This year, their art festival is on 14th October, and their school trip is on 11th November. The music festival at my school is on 6th January.
Rose's birthday is next week. Linda and I will go to her birthday party. Linda says she will buy a baseball bat for Rose, because baseball is Rose's favourite sport. I'll buy a cap. Rose likes purple, so I'll buy a purple cap for her. I think she'll like it.
(
A. She's 10. B. She's 11. C. She's 12. D. She's 13.
(
A. On 10th November. B. On 12th September.
C. On 17th January. D. On 17th February.
(
A. Soccer. B. Baseball. C. Tennis. D. Volleyball.
(
A. A red sweater. B. A purple cap.
C. A black bat. D. A yellow shirt.
My name is Gina. I have two good friends, Linda and Rose. Linda and I are twelve. Rose is eleven. My birthday is on 10th November. Rose's birthday is on 12th September. And Linda's birthday is on 17th January.
Rose and Linda go to the same school. They have an art festival and a school trip every year, but I only have a music festival at my school. This year, their art festival is on 14th October, and their school trip is on 11th November. The music festival at my school is on 6th January.
Rose's birthday is next week. Linda and I will go to her birthday party. Linda says she will buy a baseball bat for Rose, because baseball is Rose's favourite sport. I'll buy a cap. Rose likes purple, so I'll buy a purple cap for her. I think she'll like it.
(
C
)62. How old is Gina?A. She's 10. B. She's 11. C. She's 12. D. She's 13.
(
C
)63. When is Linda's birthday?A. On 10th November. B. On 12th September.
C. On 17th January. D. On 17th February.
(
B
)64. What is Rose's favourite sport?A. Soccer. B. Baseball. C. Tennis. D. Volleyball.
(
B
)65. What will Gina buy for Rose?A. A red sweater. B. A purple cap.
C. A black bat. D. A yellow shirt.
答案:
62.C[提示:细节理解题。根据第一段中的“My name is Gina.”和“Linda and I are twelve.”可知,Gina 12 岁。故选 C。] 63.C[提示:细节理解题。根据第一段中的“And Linda’s birthday is on 17th January.”可知,Linda 的生日在 1 月 17 日。故选 C。] 64.B[提示:细节理解题。根据第三段中的“… because baseball is Rose’s favourite sport.”可知,Rose 最喜欢的运动是棒球。故选 B。] 65.B[提示:细节理解题。根据最后一段中的“…so I’ll buy a purple cap for her.”可知,Gina 要给 Rose 买一顶紫色的帽子。故选 B。]
查看更多完整答案,请扫码查看