2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第64页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
B
(石家庄赵县月考) Jack is a student from the US. He likes playing sports. He exercises with his father every morning, and then goes to school. He goes home from school by bike every afternoon. He often says, "Exercise is good for me." So he is very healthy. He has good eating habits, too. He eats lots of fruit and vegetables every day, but he doesn't eat ice cream or hamburgers. He says he doesn't want to be fat like his father. He also likes chicken. He says it makes him strong.
But Jack likes watching TV. He watches TV for over 2 hours every day. And he goes to bed very late. He is very tired (疲劳的) every day. He knows that it isn't good for him. He wants to go to bed early.
(
A. His teacher. B. His friend. C. His mother. D. His father.
(
A. Lots of ice cream. B. Lots of vegetables.
C. Lots of fruit and vegetables. D. Lots of hamburgers.
(
A. For over one hour. B. For over two hours.
C. For over three hours. D. For over four hours.
(石家庄赵县月考) Jack is a student from the US. He likes playing sports. He exercises with his father every morning, and then goes to school. He goes home from school by bike every afternoon. He often says, "Exercise is good for me." So he is very healthy. He has good eating habits, too. He eats lots of fruit and vegetables every day, but he doesn't eat ice cream or hamburgers. He says he doesn't want to be fat like his father. He also likes chicken. He says it makes him strong.
But Jack likes watching TV. He watches TV for over 2 hours every day. And he goes to bed very late. He is very tired (疲劳的) every day. He knows that it isn't good for him. He wants to go to bed early.
(
D
)59. Who does Jack exercise with every morning?A. His teacher. B. His friend. C. His mother. D. His father.
(
C
)60. What does Jack eat every day?A. Lots of ice cream. B. Lots of vegetables.
C. Lots of fruit and vegetables. D. Lots of hamburgers.
(
B
)61. How long does Jack watch TV every day?A. For over one hour. B. For over two hours.
C. For over three hours. D. For over four hours.
答案:
59.D[提示:细节理解题。根据“He exercises with his father every morning”可知,Jack每天早晨和爸爸一起锻炼。故选D。] 60.C[提示:细节理解题。根据“He eats lots of fruit and vegetables every day”可知,Jack每天吃许多水果和蔬菜。故选C。] 61.B[提示:细节理解题。根据“He watches TV for over 2 hours every day.”可知,Jack每天看电视超过两个小时。故选B。]
C
Welcome to our school! We have 192 students between 4 and 14 years old. And we have 26 teachers. What's the school life like? Let's see!

(
A. 26. B. 54. C. 192. D. 218.
(
A. Have lessons. B. Have breakfast.
C. Go home. D. Do their homework.
(
A. Maths. B. PE.
C. History. D. Chinese.
(
A. Because their parents work late.
B. Because their homework is difficult.
C. Because their teachers ask them to do that.
D. Because they don't like doing their homework at home.
Welcome to our school! We have 192 students between 4 and 14 years old. And we have 26 teachers. What's the school life like? Let's see!
(
C
)62. How many students are there in the school?A. 26. B. 54. C. 192. D. 218.
(
B
)63. What do the students do at 8:00 a. m.?A. Have lessons. B. Have breakfast.
C. Go home. D. Do their homework.
(
B
)64. Which subject is in the afternoon?A. Maths. B. PE.
C. History. D. Chinese.
(
A
)65. Why do the students do their homework at the homework club?A. Because their parents work late.
B. Because their homework is difficult.
C. Because their teachers ask them to do that.
D. Because they don't like doing their homework at home.
答案:
62.C[提示:细节理解题。根据“We have 192 students between 4 and 14 years old.”可知,共有192名学生。故选C。] 63.B[提示:细节理解题。根据“7:30 a.m.—8:45 a.m.:Breakfast Club!”可知,8点是学生吃早饭的时间。故选B。] 64.B[提示:细节理解题。根据“They have three lessons in the afternoon, too—PE, music and English.”可知,下午有体育课。故选B。] 65.A[提示:细节理解题。根据“Many of the parents work late, so it's difficult for them to help their kids with homework.”可知,学生们在俱乐部做作业,是因为他们的父母工作到很晚。故选A。]
查看更多完整答案,请扫码查看