2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第41页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
D
Happiest Memories(回忆)
My happiest memory is about my great-grandmother(曾祖母). She always keeps candy(糖果) in her pockets(口袋), and she always gives us some when we come to visit her. My dad says, “Grandma, don't give them any candy!” But she does.
—Rosa, Mexico
All my aunts and uncles come over for Sunday dinner and there are always about 12 of us around a big table. My cousins and I crawl(爬) under it during dinner and play. I am an only child, so it is nice to be part of a big family.
—Vasily, Russia
My sister lives next door to me. I'm only a little older than my sister's kids, so I grow up with my niece(外甥女) and nephew(外甥). I go over there a lot, and we play together. I am their favourite aunt.
—Haruka, Japan
I love playing basketball with my four brothers. I grow up in a blended family(混合家庭), with two stepbrothers(继兄; 继弟) and two half-brothers. Anyway, the five of us play basketball on a team, and we always win.
—Justin, Canada
(
A. Her father. B. Her mother. C. Her grandma. D. Her great-grandmother.
(
A. When Rosa is happy. B. When Rosa comes to visit her. C. When Rosa is sad. D. When Rosa comes over for Sunday dinner.
(
A. One. B. Two. C. Four. D. Five.
(
A. Rosa and Justin are both from Canada. B. Haruka lives next to her sister's family. C. Haruka grows up with her niece and cousin. D. Vasily's big family will get together on Saturdays.
(
A. Sweet candy in the pockets. B. Big dinners at weekends. C. Great time with their family. D. Nice brothers and sisters.
Happiest Memories(回忆)
My happiest memory is about my great-grandmother(曾祖母). She always keeps candy(糖果) in her pockets(口袋), and she always gives us some when we come to visit her. My dad says, “Grandma, don't give them any candy!” But she does.
—Rosa, Mexico
All my aunts and uncles come over for Sunday dinner and there are always about 12 of us around a big table. My cousins and I crawl(爬) under it during dinner and play. I am an only child, so it is nice to be part of a big family.
—Vasily, Russia
My sister lives next door to me. I'm only a little older than my sister's kids, so I grow up with my niece(外甥女) and nephew(外甥). I go over there a lot, and we play together. I am their favourite aunt.
—Haruka, Japan
I love playing basketball with my four brothers. I grow up in a blended family(混合家庭), with two stepbrothers(继兄; 继弟) and two half-brothers. Anyway, the five of us play basketball on a team, and we always win.
—Justin, Canada
(
D
)66. Who does Rosa get candy from?A. Her father. B. Her mother. C. Her grandma. D. Her great-grandmother.
(
B
)67. When does Rosa's great-grandmother give her candy?A. When Rosa is happy. B. When Rosa comes to visit her. C. When Rosa is sad. D. When Rosa comes over for Sunday dinner.
(
D
)68. How many children are there in Justin's family?A. One. B. Two. C. Four. D. Five.
(
B
)69. Which of the following is TRUE?A. Rosa and Justin are both from Canada. B. Haruka lives next to her sister's family. C. Haruka grows up with her niece and cousin. D. Vasily's big family will get together on Saturdays.
(
C
)70. What is the passage mainly about?A. Sweet candy in the pockets. B. Big dinners at weekends. C. Great time with their family. D. Nice brothers and sisters.
答案:
66.D[提示:细节理解题。由文中的“she always gives us some when we come to visit her”可知,她的太奶奶给她糖果。故选D。] 67.B[提示:细节理解题。由文中的“she always gives us some when we come to visit her”可知,她总是在Rosa来看望她的时候给Rosa糖果。故选B。] 68.D[提示:细节理解题。由文中的“I love playing basketball with my four brothers.”可知,四个兄弟加上他自己,家里共有五个孩子。故选D。] 69.B[提示:细节理解题。Rosa来自墨西哥,A项错误;由文中的“My sister lives next door to me.”可知,B项描述正确;由文中的“…I grow up with my niece and nephew.”可知,C项错误;由文中的“All my aunts and uncles come over for Sunday dinner”可知,D项错误。故选B。] 70.C[提示:主旨大意题。文章主要描述了人们和他们家人的美好回忆。故选C。]
VIII. 阅读表达(共5小题;每小题2分,满分10分)
There are two farms in my town. They are different, but they are both good.
The first farm is Jack Smith's. His farm is not big but beautiful. There are many animals on his farm. You can see cows, sheep, pigs, horses and so on. He has 5 cows, 27 sheep, 13 pigs and 35 horses. Mr Smith milks the cows in the morning. They can drink fresh(新鲜的) milk every day. His son likes riding(骑) horses on the farm. Do you want to have a try there?
The second one is Cindy Miller's. It is very beautiful, too. She plants many trees on her farm. Do you like eating apples? There are 100 apple trees on her farm. Do you want to know how to plant orange trees? If your answer is “Yes”, you can come to her farm. She can help you.
71~75题简略回答问题。
71. What's the first farm like?
72. Who does the second farm belong to(属于)?
73. What does Mr Smith do in the morning?
74. How many apple trees are there on Cindy's farm?
75. Which farm do you want to go at weekends? Why?
There are two farms in my town. They are different, but they are both good.
The first farm is Jack Smith's. His farm is not big but beautiful. There are many animals on his farm. You can see cows, sheep, pigs, horses and so on. He has 5 cows, 27 sheep, 13 pigs and 35 horses. Mr Smith milks the cows in the morning. They can drink fresh(新鲜的) milk every day. His son likes riding(骑) horses on the farm. Do you want to have a try there?
The second one is Cindy Miller's. It is very beautiful, too. She plants many trees on her farm. Do you like eating apples? There are 100 apple trees on her farm. Do you want to know how to plant orange trees? If your answer is “Yes”, you can come to her farm. She can help you.
71~75题简略回答问题。
71. What's the first farm like?
It’s not big but beautiful.
72. Who does the second farm belong to(属于)?
Cindy Miller.
73. What does Mr Smith do in the morning?
He milks the cows in the morning.
74. How many apple trees are there on Cindy's farm?
100.
75. Which farm do you want to go at weekends? Why?
I want to go to the first farm/Jack Smith’s farm. Because I like riding horses./I want to go to the second farm/Cindy Miller’s farm. Because I want to learn how to plant orange trees.(答案不唯一)
答案:
71.It’s not big but beautiful. 72.Cindy Miller. 73.He milks the cows in the morning. 74.100. 75.I want to go to the first farm/Jack Smith’s farm. Because I like riding horses./I want to go to the second farm/Cindy Miller’s farm. Because I want to learn how to plant orange trees.(答案不唯一)
查看更多完整答案,请扫码查看