2025年资源与评价黑龙江教育出版社八年级英语上册人教版H
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年资源与评价黑龙江教育出版社八年级英语上册人教版H 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第18页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
16. station /'steɪʃn/ n. 火车站;公共汽车站
☆词形转换:
复数______
☆拓展短语:
公交车站______
火车站______
☆教材中的句子:
地铁站真的很漂亮。______
☆词形转换:
复数______
☆拓展短语:
公交车站______
火车站______
☆教材中的句子:
地铁站真的很漂亮。______
答案:
stations;bus station;train station;The subway station is really beautiful.
17. palace /'pæləs/ n. 王宫;宫殿
☆词形转换:
复数______
☆拓展短语:
故宫博物院______
☆教材中的句子:
有时我感觉自己好像走在一座宫殿里。______
☆词形转换:
复数______
☆拓展短语:
故宫博物院______
☆教材中的句子:
有时我感觉自己好像走在一座宫殿里。______
答案:
palaces;the Palace Museum;Sometimes I feel like walking in a palace.
18. accordion /ə'kɔːdiən/ n. 手风琴
☆词形转换:复数______
☆拓展短语:
拉手风琴______
☆教材中的句子:
后来,有人拿出他的手风琴,很快大家就聚在一起唱歌跳舞。______
☆词形转换:复数______
☆拓展短语:
拉手风琴______
☆教材中的句子:
后来,有人拿出他的手风琴,很快大家就聚在一起唱歌跳舞。______
答案:
☆复数:accordions
☆拉手风琴:play the accordion
☆教材中的句子:Later, someone took out his accordion and soon everyone gathered to sing and dance.
☆拉手风琴:play the accordion
☆教材中的句子:Later, someone took out his accordion and soon everyone gathered to sing and dance.
19. get together 聚会;相聚
☆同义短语:______
☆教材中的句子:
大家聚在一起唱歌跳舞。______
☆同义短语:______
☆教材中的句子:
大家聚在一起唱歌跳舞。______
答案:
have a party; Everyone gets together to sing and dance.
请看教材 page 6 - 1a 的图片,回答下列问题。(可以用汉语回答)
What do you know about Red Square?
Why is it named Red Square?
What do you know about Alexander Garden?
What do you know about Red Square?
Why is it named Red Square?
What do you know about Alexander Garden?
答案:
1. 红场是俄罗斯莫斯科市中心著名广场,是重要历史、政治和文化活动场地,是莫斯科的象征。
2. 关于“红”的来源,一种说法是因“红色”在俄语中有“美丽”之意,“红场”即“美丽的广场”;另一种说法是过去广场周围建筑多为红色砖墙或红色外墙,因此得名。
3. 亚历山大花园是莫斯科克里姆林宫红墙外的一个摩尔式花园,以矗立在花园中的亚历山大柱而得名,是莫斯科人休闲游玩的好去处。
2. 关于“红”的来源,一种说法是因“红色”在俄语中有“美丽”之意,“红场”即“美丽的广场”;另一种说法是过去广场周围建筑多为红色砖墙或红色外墙,因此得名。
3. 亚历山大花园是莫斯科克里姆林宫红墙外的一个摩尔式花园,以矗立在花园中的亚历山大柱而得名,是莫斯科人休闲游玩的好去处。
1. 快速浏览文章,并选择正确答案。
( )What kind of texts are they?
A.Posts.
B.Diaries.
C.Letters.
( )What kind of texts are they?
A.Posts.
B.Diaries.
C.Letters.
答案:
B
2. 阅读第一篇日记,并完成下列任务。
Part 1:阅读第一自然段,回答以下问题。
(1)What was the weather like on Vincent's first day to visit Moscow?______
(2)How did everyone feel to visit some famous places in Russia?______
Part 2:阅读第二、三自然段,回答以下问题。
(3)What museum did they visit in the morning?______
(4)Why was the Victory Museum built?______
(5)What did the writer see in one hall of the museum?______
(6)What does the artwork remind us?______
Part 3:阅读第四自然段,回答问题。
(7)Where did the writer have lunch at noon?______
(8)Why didn't the writer feel like eating during dinner?______
Part 1:阅读第一自然段,回答以下问题。
(1)What was the weather like on Vincent's first day to visit Moscow?______
(2)How did everyone feel to visit some famous places in Russia?______
Part 2:阅读第二、三自然段,回答以下问题。
(3)What museum did they visit in the morning?______
(4)Why was the Victory Museum built?______
(5)What did the writer see in one hall of the museum?______
(6)What does the artwork remind us?______
Part 3:阅读第四自然段,回答问题。
(7)Where did the writer have lunch at noon?______
(8)Why didn't the writer feel like eating during dinner?______
答案:
(1)The weather was fine.
(2)Everyone felt excited.
(3)The Victory Museum.
(4)The Victory Museum was built to remember Russia's fight against the Nazis during World War Ⅱ.
(5)The writer saw an artwork with thousands of glass "tears" falling down.
(6)It reminds us that war is terrible and peace does not come easily.
(7)Had lunch at a restaurant near the park.
(8)Because he felt sick.
(1)The weather was fine.
(2)Everyone felt excited.
(3)The Victory Museum.
(4)The Victory Museum was built to remember Russia's fight against the Nazis during World War Ⅱ.
(5)The writer saw an artwork with thousands of glass "tears" falling down.
(6)It reminds us that war is terrible and peace does not come easily.
(7)Had lunch at a restaurant near the park.
(8)Because he felt sick.
3. 阅读第二篇日记,并完成下列任务。
(1)请将段落与其主旨大意匹配。
Paragraph 1 Visiting popular spots in Moscow
Paragraph 2 Having fun with Russian students
Paragraph 3 Morning weather and mood
(2)根据文章内容,回答以下问题。
a. Why did the air become fresh and cool?______
b. Was the writer's feeling the same as the previous(先前的)day?______
c. How did they travel around?______
d. What did they do with the Russian students?______
e. What language do you think Vincent would use to communicate with Russian students? Why do you think so?______
(1)请将段落与其主旨大意匹配。
Paragraph 1 Visiting popular spots in Moscow
Paragraph 2 Having fun with Russian students
Paragraph 3 Morning weather and mood
(2)根据文章内容,回答以下问题。
a. Why did the air become fresh and cool?______
b. Was the writer's feeling the same as the previous(先前的)day?______
c. How did they travel around?______
d. What did they do with the Russian students?______
e. What language do you think Vincent would use to communicate with Russian students? Why do you think so?______
答案:
(1)Paragraph 1-Morning weather and mood
Paragraph 2-Visiting popular spots in Moscow
Paragraph 3-Having fun with Russian students
(2)a. Because it rained last night.
b. No, the writer felt much better today.
c. They took the Moscow Metro. /By Moscow Metro.
d. They played games, sang and danced together.
e. English. Because English is the universal language in the world.(答案不唯一,合理即可)
(1)Paragraph 1-Morning weather and mood
Paragraph 2-Visiting popular spots in Moscow
Paragraph 3-Having fun with Russian students
(2)a. Because it rained last night.
b. No, the writer felt much better today.
c. They took the Moscow Metro. /By Moscow Metro.
d. They played games, sang and danced together.
e. English. Because English is the universal language in the world.(答案不唯一,合理即可)
查看更多完整答案,请扫码查看