2025年资源与评价黑龙江教育出版社八年级英语上册人教版H


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年资源与评价黑龙江教育出版社八年级英语上册人教版H 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年资源与评价黑龙江教育出版社八年级英语上册人教版H》

第160页
4. Langlang is one of ____(我最喜欢的音乐家).
5. All the ____(消防员) are ____(英雄) in my heart.
答案: 4. my favourite musicians 5. firemen heroes
四、翻译句子。
1. 我打算努力学习数学。____
2. 我将要每天练习我的绘画技能。____
3. 我打算上美术课。____
4. 约翰长大后想做什么工作?____
5. 他将如何实现他的梦想?____
答案: 1. I plan to study maths hard. 2. I will practice my drawing skills every day. 3. I am going to take art classes. 4. What job does John want to do when he grows up? 5. How will he achieve his dream?
五、阅读理解。
| Lance | I am 15 years old. I am not sure what job I want to do when I am older, but I do know that I want to go to university. I am going to study English, Italian and maths in Grade 12 and then go to a good university to study languages. Maybe I will become a famous writer. |
| Rosie | I am 17 years old. I am going to be a doctor when I am older. I love to study and will try to go to a medical(医学的) school when I am 20. Before this, I am going to travel to Africa and volunteer(当志愿者) in hospitals. I know it will be difficult, but I will be strong and won’t get scared even if things get hard. I want to be the best! |

| Laurent | When I am older, I am going to travel more. I came to the UK from Italy when I was five and I will go back there when I’m 20. It will be 2 years from now. As I am going to travel, I will learn as many new languages as I can at school. I really want to learn Chinese and Russian, but the school doesn’t teach them now. However, the teachers say our school will start another four subjects next year! |
根据语言材料选择最佳答案。
( ) 1. Lance is going to study all the following courses EXCEPT ____.
A. English
B. Italian
C. medicine
( ) 2. Rosie will go to Africa to ____.
A. travel around
B. build a school
C. volunteer in hospitals
( ) 3. Next year Laurent’s school will ____.
A. have four new teachers
B. have a trip to other countries
C. start more subjects
( ) 4. ____ is the oldest of the three students in the passage.
A. Lance
B. Rosie
C. Laurent
( ) 5. According to the passage, we can know that ____.
A. Lance is sure to be a writer in the future
B. Laurent comes from a small village in England
C. Rosie is a kind and brave girl who loves to help others
答案: 1. C 2. C 3. C 4. C 5. C

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭