2025年全科王同步课时练习八年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全科王同步课时练习八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年全科王同步课时练习八年级英语上册人教版》

【经典例题】
假如上周六你和朋友 Rose 一起去参观了蝴蝶馆(Butterfly House)。请根据表格中的信息,写一篇题为“A Trip to the Butterfly House”的短文,介绍一下你上周六的见闻。

要求:1. 包含所给的所有信息,可适当发挥;2. 80词左右。
A Trip to the Butterfly House
I had an interesting trip last Saturday. Rose and I went to the Butterfly House by bus. The Butterfly House was not far from my house, so the bus ride took only about twenty minutes. We saw many different kinds of butterflies in the Butterfly House. They were very beautiful. We took many photos there. There were many pictures of butterflies on the wall. The workers there also told us many stories about butterflies. We learned a lot about butterflies in the house.
After visiting the Butterfly House, we were a little tired, but we were happy.
答案: A Trip to the Butterfly House
I had an interesting trip last Saturday. Rose and I went to the Butterfly House by bus. The Butterfly House was not far from my house, so the bus ride took only about twenty minutes. We saw many different kinds of butterflies in the Butterfly House. They were very beautiful. We took many photos there. There were many pictures of butterflies on the wall. The workers there also told us many stories about butterflies. We learned a lot about butterflies in the house.
After visiting the Butterfly House, we were a little tired, but we were happy.
Ⅰ. 根据汉语意思完成句子
1. 我父母正在海南度假。
My parents are
on vacation / holiday
in Hainan.
2. 这是一次多么令人愉快的旅行啊!
What an
enjoyable trip it was!
3. 昨天我们开车去了阳光农场。
Yesterday we
went
to Sunshine Farm
by car
.
答案: Ⅰ.1. on vacation / holiday 2. What an 3. went; by car
Ⅱ. 书面表达
假设上周你和父母一起坐火车去了青岛(Qingdao)游玩。请根据下面的提示内容写一篇文章,描述你的青岛之旅。
提示:1. 去了水族馆(aquarium),还去了海滩;
2. 描述你们的感受。
要求:1. 必须包含上述提示内容;2. 词数80左右。
Last week, I went to Qingdao with my parents. We took the train to Qingdao. We had fun in Qingdao. We went to the aquarium and saw many kinds of fishes and other animals in the water. Then we went to the beach and enjoyed the sun. We went swimming and had fun playing in the water. We also took quite a few photos.
We had a wonderful time and everyone was happy.
答案: Ⅱ. Last week, I went to Qingdao with my parents. We took the train to Qingdao. We had fun in Qingdao. We went to the aquarium and saw many kinds of fishes and other animals in the water. Then we went to the beach and enjoyed the sun. We went swimming and had fun playing in the water. We also took quite a few photos.
We had a wonderful time and everyone was happy.
Ⅰ. 完形填空
My friend Alice visited my city last week. She 1 in Hong Kong on Wednesday morning. She is from Sydney, 2. I showed her around the city.
On the first day we visited the Clock Tower. The Clock Tower was very tall. We took some photos there. Then we went to the City Museum. After that, we went to a cinema and 3 a good movie.
The next day, we visited the Ladies Street. There were a lot of 4 shops. The clothes were cheap and beautiful. Alice 5 some clothes for her parents and friends. Then we went to the Seafood Street. We bought some seafood. We also had seafood in a 6. Both of us enjoyed the meal. Then we went to a concert in the evening. The music was 7 and we had fun!
On the 8 day, the weather was very hot, so we decided to visit Hong Kong Wetland Park. We saw many kinds of plants and animals in it. I liked the plants and animals very much because they were very 9.
Alice went back to Australia on Friday evening. She 10 the trip. She invited me to visit Australia next summer.
1. A. reached
B. got
C. arrived
D. left
2. A. China
B. Australia
C. America
D. Japan
3. A. read
B. watched
C. looked
D. showed
4. A. flower
B. clothes
C. food
D. music
5. A. tried
B. gave
C. sold
D. bought
6. A. school
B. factory
C. hospital
D. restaurant
7. A. terrible
B. bad
C. wonderful
D. sad
8. A. second
B. third
C. fourth
D. fifth
9. A. interesting
B. interested
C. boring
D. bored
10. A. forgot
B. enjoyed
C. had
D. disliked
答案: 1.C[提示:表示“到达”,而且和介词in搭配的词是arrive,故选C。] 2.B[提示:根据设空前的Sydney可知,所缺的词是Australia,故选B。] 3.B[提示:表示“看电影”时,要用watch和movie搭配,故选B。] 4.B[提示:根据其后提到的“衣服”可知,有许多服装店,所缺的词是clothes,故选B。] 5.D[提示:Alice给她的父母和朋友买了一些衣服,所缺的词是bought,故选D。] 6.D[提示:根据其前的had seafood可知,对应的地点是restaurant“饭店”,故选D。] 7.C[提示:根据其后的we had fun可推断,音乐很“精彩”,所缺的词是wonderful,故选C。] 8.B[提示:根据其前提到的On the first day和The next day可知,本段讲的是第三天的情况,所缺的词是third,故选B。] 9.A[提示:根据其前提到的“我非常喜欢那些植物和动物”可推断,它们很“有趣”,所缺的词是interesting,故选A。] 10.B[提示:根据上下文的描述可知,她很喜欢这次旅行,所缺的词是enjoyed,故选B。]

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭