第59页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
【经典例题】
上周,你班针对“理想职业”这个话题展开了一次调查。下表是一些学生的回答,请根据表格内容写一篇80词左右的英语短文,向英语校刊投稿。

Last week we did a survey about dream jobs in our class.
Here are some students' answers.
Mary wants to be a fashion designer because she likes beautiful clothes and is good at drawing. Kate hopes to be a gardener because she loves plants and wants to make her city more beautiful. Tom likes cooking healthy and delicious food for others, so he hopes to be a cook in the future. My dream is to be a teacher because I love to work with children.
I hope everyone can realize their dreams in the future.
上周,你班针对“理想职业”这个话题展开了一次调查。下表是一些学生的回答,请根据表格内容写一篇80词左右的英语短文,向英语校刊投稿。
Last week we did a survey about dream jobs in our class.
Here are some students' answers.
Mary wants to be a fashion designer because she likes beautiful clothes and is good at drawing. Kate hopes to be a gardener because she loves plants and wants to make her city more beautiful. Tom likes cooking healthy and delicious food for others, so he hopes to be a cook in the future. My dream is to be a teacher because I love to work with children.
I hope everyone can realize their dreams in the future.
答案:
Last week we did a survey about dream jobs in our class. Here are some students' answers.
Mary wants to be a fashion designer because she likes beautiful clothes and is good at drawing. Kate hopes to be a gardener because she loves plants and wants to make her city more beautiful. Tom likes cooking healthy and delicious food for others, so he hopes to be a cook in the future. My dream is to be a teacher because I love to work with children.
I hope everyone can realize their dreams in the future.
Mary wants to be a fashion designer because she likes beautiful clothes and is good at drawing. Kate hopes to be a gardener because she loves plants and wants to make her city more beautiful. Tom likes cooking healthy and delicious food for others, so he hopes to be a cook in the future. My dream is to be a teacher because I love to work with children.
I hope everyone can realize their dreams in the future.
Ⅰ. 根据汉语意思完成句子
1. 当医生是我梦想的职业。
To be a doctor is my
2. 他长大后打算当一名工程师。
He is
3. 我姐姐打算每周六上表演课。
My sister is
1. 当医生是我梦想的职业。
To be a doctor is my
dream job
.2. 他长大后打算当一名工程师。
He is
going to be
an engineer when he grows up
.3. 我姐姐打算每周六上表演课。
My sister is
going to take
acting lessons every Saturday.
答案:
Ⅰ. 1. dream job 2. going to be; grows up 3. going to take
Ⅱ. 书面表达
新的一年快到了,乔(Joe)一家人的新年计划是什么呢?请根据表格提示内容,写一篇80词左右的英语短文,对他们各自的新年计划进行介绍。

新的一年快到了,乔(Joe)一家人的新年计划是什么呢?请根据表格提示内容,写一篇80词左右的英语短文,对他们各自的新年计划进行介绍。
答案:
Ⅱ. The new year is coming. Everyone in Joe's family has their own plans. Joe's father is going to find a good job to make more money. Also, he is going to get more exercise to keep healthy. Joe's mother is going to learn to sing and dance and learn to cook more delicious food. Joe plans to study harder and learn to play basketball. Joe's sister is going to eat less junk food and have a better relationship with her classmates.
查看更多完整答案,请扫码查看