2025年全科王同步课时练习八年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全科王同步课时练习八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年全科王同步课时练习八年级英语上册人教版》

A
Mike and his parents went to Qingdao, a city in Shandong for the summer vacation. Qingdao is a beautiful city with seas.
May 18th
It was about 12:00 when they arrived there on the first day. They found a hotel and had a short rest. It was really hot and they decided to go to the beach. At about 3:30 p. m., they got to the beach. There were many people there. Some lay (躺) on the beach and many children played in the water. Mike played with them and he was very happy. His parents also felt relaxed. About two hours later, they went back to the hotel.
May 19th
It rained all day. Mike visited the history museum with his father and his mother went shopping.
May 20th
They went to Laoshan Mountain in the morning and took a bus home in the afternoon. They were tired but happy.
11. Where did Mike's family go on vacation?
A. To Shanghai.
B. To Tianjin.
C. To Beijing.
D. To Qingdao.
(
D
)
12. What did Mike's father do on May 19th?
A. He swam in the sea.
B. He visited the history museum.
C. He went shopping with Mike's mother.
D. He played in the water.
(
B
)
13. How long was their vacation?
A. One day.
B. Two days.
C. Three days.
D. Four days.
(
C
)
14. How did they go back home?
A. By train.
B. By bus.
C. By plane.
D. By ship.
(
B
)
15. Which of the following is TRUE?
A. It rained on May 19th.
B. They went shopping on May 20th.
C. Mike didn't play in the water on the first day.
D. They didn't have a good time.
(
A
)
答案: 11.D[提示:细节理解题。根据开头处的“Mike and his parents went to Qingdao, a city in Shandong for the summer vacation.”可知,Mike和他父母一起去青岛了,故选D。] 12.B[提示:细节理解题。根据5月19日描述中的“Mike visited the history museum with his father”可知,Mike和他爸爸一起参观历史博物馆了,故选B。] 13.C[提示:推理判断题。通读全文可知,他们的假期持续了三天时间,故选C。] 14.B[提示:细节理解题。根据5月20日描述中的“They went to Laoshan Mountain in the morning and took a bus home in the afternoon.”可知,他们乘公共汽车回家了,故选B。] 15.A[提示:细节理解题。根据5月19日描述中的“It rained all day.”可知,5月19日下了一整天雨,故选项A是正确的描述。]
B
(核心素养) As we all know, Hangzhou hosted the 19th Asian Games in 2023. China also held the Asian Games in Beijing in 1990 and in Guangzhou in 2010.
Hangzhou is a beautiful city. It is the capital city of Zhejiang Province. People call the city "Heaven on Earth." If you go there, you can't miss the West Lake. In autumn, you can smell the sweet of the osmanthus (桂花) around the lake. Many people like boating there at night.
Don't forget to drink a cup of Longjing tea in Hangzhou. The city has more than 1,000 years of tea history. Longjing tea is a popular kind of green tea. It tastes great and it's good for your health.
There are many free bikes everywhere. You can take a ride around the city. After that, you can go to a restaurant and taste some delicious Hangzhou food. You can try the famous Dongpo Pork.
After you spend time there, you may find that Hangzhou is not just a beautiful city, but also a happy one!
16. Which city held the 19th Asian Games in 2023?
A. Beijing.
B. Hangzhou.
C. Guangzhou.
D. Nanjing.
17. How many times did China host the Asian Games?
A. One time.
B. Two times.
C. Three times.
D. Four times.
18. What does the underlined word "Heaven" mean?
A. 土壤
B. 仙境
C. 环境
D. 天堂
19. What was NOT mentioned (提到) in the passage?
A. The osmanthus.
B. Longjing tea.
C. Famous gyms.
D. Dongpo Pork.
20. (新考向) What's the right order according to the passage?
a. Boat at night.
b. Taste Hangzhou food.
c. Visit the West Lake.
d. Drink a cup of Longjing tea.
e. Ride a free bike around the city.
A. cabed
B. cadeb
C. cabde
D. cadbe
答案: 16.B[提示:细节理解题。根据第一段中的“As we all know, Hangzhou hosted the 19th Asian Games in 2023.”可知,第19届亚运会是在杭州举办的,故选B。] 17.C[提示:推理判断题。根据第一段中的“China also held the Asian Games in Beijing in 1990 and in Guangzhou in 2010.”可知,北京和广州也举办过亚运会。再根据“杭州举办过”这个信息可知,中国一共举办了三次亚运会,故选C。] 18.D[提示:词义猜测题。画线的词是Heaven,根据上下文可知,杭州是一个美丽的城市,可以称呼它为“人间天堂”,Heaven意为“天堂”,故选D。] 19.C[提示:推理判断题。通读全文可知,文章中提到了桂花、龙井茶和东坡肉,但没有提到“著名的体育馆”,故选C。] 20.B[提示:事件排序题。通读第二段到第四段可知,事件的正确顺序是:游西湖——夜间划船——喝龙井茶——骑免费单车游览城市——品尝杭州美食,故选B。]

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭