2025年全科王同步课时练习八年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全科王同步课时练习八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年全科王同步课时练习八年级英语上册人教版》

Ⅰ. 完形填空
$New Year's Day is coming. I believe that most of you have your own New Year's resolutions. But what kind of resolutions should you __1__?$
$First, your New Year's resolutions should be __2__ for you. Be sure that they can __3__ your studies or make you healthier. “Going to bed late” is not a good resolution. It is not good for your health. You should make resolutions like “drinking milk for __4__ every morning”. The resolution “__5__ eating junk food” is also a good one. “Studying harder” and “spending __6__ time watching TV” are also good ones.$
$Second, your New Year's resolutions should not be very __7__ to keep. Be sure that you can keep your resolutions. Don't make your resolutions too __8__. “Flying to the moon” is a difficult resolution for __9__. You should keep your resolutions small and simple, __10__ you can keep them.$
After you make some good and realistic (现实的) resolutions, don't forget to make a plan. Write down what you need to do every day, and then do it.
1. A. make
B. do
C. buy
D. ask
2. A. necessary
B. good
C. important
D. expensive
3. A. change
B. finish
C. improve
D. follow
4. A. breakfast
B. lunch
C. dinner
D. meal
5. A. stopping
B. beginning
C. trying
D. enjoying
6. A. longer
B. more
C. less
D. fewer
7. A. easy
B. difficult
C. nice
D. interesting
8. A. high
B. close
C. long
D. cheap
9. A. somebody
B. anybody
C. nobody
D. someone
10. A. if
B. so
C. or
D. because
答案: 1.A[提示:联系最后一段中的“After you make some good and realistic(现实的) resolutions”可知选A。] 2.B[提示:根据下文“make you healthier”可知选B。] 3.C[提示:结合并列成分make you healthier可推知选C。] 4.A[提示:breakfast早餐;lunch午餐;dinner晚餐;meal一顿饭。结合时间状语every morning可推知选A。] 5.A[提示:stopping停止;beginning开始;trying努力;enjoying喜欢。结合后半句is also a good one可知选A。] 6.C[提示:longer更长的;more更多的;less更少的;fewer更少的。结合are also good ones可知选C。] 7.B[提示:结合下句Be sure that you can keep your resolutions.可知这里是说你的新年决心不应该很难坚持,所以选B。] 8.A[提示:根据“You should keep your resolutions small and simple”可知选A。] 9.B[提示:句意:飞往月球对任何人而言都是一个很困难的决心。根据句意并结合生活常识可知选B。] 10.B[提示:句意:你应该保持你的决心小而简单,以便你可以坚持它们,故选B。]
Ⅱ. 阅读理解
 I'm Gina. I want to be a musician when I grow up. I'm going to learn to play the piano carefully. Books about music are going to be my friends. I dream of playing the piano in many countries, so I'm going to learn different languages. I think I will be famous and people will love me. 
 I'm Tom. Both my parents are doctors and I would like to be like them when I grow up. However, I don't want to work in a hospital. I hope to have my own clinic (诊所). Many people are too poor to see a doctor, so I'd like to give them a hand for free. 
 I'm Dale. My friends say I can always make them laugh. I'm happy for that and I'm going to keep doing this in the future. When I grow up, I want to be a famous magician. I'm going to learn some simple tricks (戏法) from now on. I dream of having a TV show one day. Then people around the country can enjoy my shows. 
 I'm Linda. In order to make my dream come true, I'm going to study education at university. In my eyes, making a difference to someone's life is cool. What's more, working with children is never boring. Kids can always speak their minds, and that can make the workday much more interesting. 
11. (新考向) How is Gina going to make her dream come true?
a. To learn to play the piano.
b. To start her own music school.
c. To read books about music.
d. To learn different languages.
A. a, c, d
B. a, b, c
C. b, c, d
D. a, b, d
12. What does Tom's mother do?
A. A musician.
B. A doctor.
C. A magician.
D. A teacher.
13. What is Dale's dream?
A. To have a university.
B. To have a piano.
C. To have a TV show.
D. To have a country.
14. What does Linda want to be when she grows up?
A. A cook.
B. An engineer.
C. A pilot.
D. A teacher.
15. Which of the following is TRUE?
A. Gina thinks it's hard for her to make others enjoy her music.
B. Tom doesn't want to work in a hospital when he grows up.
C. Dale plans to play the piano when he grows up.
D. Linda doesn't like to work with adults (成人).
答案: 11.A[提示:推理判断题。根据Gina描述中的“I'm going to learn to play the piano carefully. Books about music are going to be my friends...so I'm going to learn different languages.”可知,她打算做的事情有:认真学习弹钢琴、阅读有关音乐的书籍以及学习不同的语言,由此可知a,c和d符合题意,故选A。] 12.B[提示:细节理解题。根据Tom描述中的“I'm Tom. Both my parents are doctors”可知,汤姆的妈妈是一名医生,故选B。] 13.C[提示:细节理解题。根据Dale描述中的“I'm Dale...I dream of having a TV show one day.”可知,Dale的梦想是拥有一个电视节目,故选C。] 14.D[提示:细节理解题。根据Linda描述中的“I'm Linda ... What's more, working with children is never boring.”可知,Linda的梦想是当一名老师,故选D。] 15.B[提示:推理判断题。根据Tom描述中的“I'm Tom...However, I don't want to work in a hospital.”可知,Tom不想在医院工作,故选项B是正确的描述。]

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭