2025年小题狂做九年级英语上册译林版巅峰版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年小题狂做九年级英语上册译林版巅峰版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年小题狂做九年级英语上册译林版巅峰版》

B
The art you choose to display in your home tells a story. It represents who you are and what you care about most. "After all, if there's any place in this world that you can be the main character of your story, it is at home," says independent author Kimberly Drew.
When talking about how to find and choose an artwork for the home, Drew isn't so interested in what makes up "art". Instead, he thinks the important question is: "What kind of stories do you want to tell for yourself in your home space?"
Art is all around us in the everyday objects we keep. If they mean something to you, they can be art. Then think about how you might display them.
Next, let the art speak to you and your space. Social media, magazines, and television shows have endless advice on how to get a perfect home. While they're good for inspiration, there can also be a downside: They can push us to create the "ideal" home for external approval. Remember that art in your home is about and for you. You deserve all the beauty and joy it brings.
Buying art can sound confusing, but it's like buying anything else. Think about your budget and who you want to support. See if there are auctions that are attached to social issues you care about, or the artists whose work is benefiting an organization you support. You can also ask the artists directly, find out where they are showing next, email them or follow them and interact respectfully on social media.
Where you put the artwork in the home depends on you! But you can do something to keep the artwork safe. Try not to hang anything where the humidity(湿气)levels are high. If you're hanging a piece of art in a sunny room, make sure you'll protect the piece from direct light. And make sure the hanging device you use can support the weight of the piece.
1. What is the art you choose for your home based on according to Drew?
A. Whether its artist is well known.
B. Whether its style matches your home.
C. Whether it is related to a good memory.
D. Whether it shows what you want to express.
2. What can we learn from Paragraph 4?
A. It is quite difficult to understand one's unique art taste.
B. It's better to ask professionals to choose artworks for us.
C. We don't need to create an ideal home to gain others' approval.
D. The ideas from social media and television shows are confusing.
3. According to Paragraph 5, what should you consider when purchasing an artwork?
A. The size and the price.
B. The price and the artist.
C. The style of the auction.
D. The space of your home.
4. What does the last paragraph mainly talk about?
A. The suggestions on enjoying the artwork to the full.
B. The suggestions on making full use of your home space.
C. The suggestions on matching your home with the artwork.
D. The suggestions on taking care of the artwork in your home.
答案: 1. D 提示:细节理解题。根据第二段中“Instead, he thinks the important question is: ‘What kind of stories do you want to tell for yourself in your home space?’”可知,德鲁认为为家里选择艺术品时要考虑的是它是否表达了你想表达的东西。
2. C 提示:推理判断题。根据第四段中“While they're good for inspiration, there can also be a downside: They can push us to create the ‘ideal’ home for external approval. Remember that art in your home is about and for you. You deserve all the beauty and joy it brings.”可知,我们不需要创造一个理想的家来获得别人的认可。
3. B 提示:细节理解题。根据第五段第二句“Think about your budget and who you want to support.”可知,当你购买艺术品时应该考虑价格和艺术家。
4. D 提示:主旨大意题。根据最后一段最后三句可知,最后一段主要就如何爱护家中的艺术品提出了一些建议。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭