第40页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
1. Why did Benjamin want to buy the zoo?
A. His sister advised him to do that.
B. He wanted to bring his family closer.
C. He wanted to write a book about the zoo.
D. His mother enjoyed looking after animals.
2. Which is the correct order of the events according to the article?
① Benjamin and his family bought the zoo.
② Benjamin's mother spent a day at a zoo.
③ The zoo opened.
④ A film was made about them in 2012.
⑤ Benjamin got a letter from his sister.
A. ②—⑤—③—①—④
B. ②—⑤—①—③—④
C. ⑤—②—①—④—③
D. ②—①—③—④—⑤
3. Which description matches the underlined word "anxious"?
A. Be friendly with people.
B. Wait a year to do something.
C. Give lots of money to buy something.
D. Be worried about changing something.
A. His sister advised him to do that.
B. He wanted to bring his family closer.
C. He wanted to write a book about the zoo.
D. His mother enjoyed looking after animals.
B
2. Which is the correct order of the events according to the article?
① Benjamin and his family bought the zoo.
② Benjamin's mother spent a day at a zoo.
③ The zoo opened.
④ A film was made about them in 2012.
⑤ Benjamin got a letter from his sister.
A. ②—⑤—③—①—④
B. ②—⑤—①—③—④
C. ⑤—②—①—④—③
D. ②—①—③—④—⑤
B
3. Which description matches the underlined word "anxious"?
A. Be friendly with people.
B. Wait a year to do something.
C. Give lots of money to buy something.
D. Be worried about changing something.
D
答案:
1. B 提示:细节理解题。根据第二段中"Then his family could all live together."可知,本杰明想买动物园的原因是希望家人间更亲近。
2. B 提示:推理判断题。第三段中"In 2004 she spent a day at a zoo helping the zoo keepers..."对应②;第一段中"In March 2005, Benjamin Mee received a letter from his sister."对应⑤;第四段中"Unluckily, buying the zoo was quite difficult, but after a year of trying, in October 2006, they did it."对应①;第五段中"On 7 July, 2007, the zoo opened."对应③;第六段中"A Hollywood producer read the story and decided to make a film about it, and in 2012, the film was shown..."对应④。因此正确顺序是②⑤①③④。
3. D 提示:词义猜测题根据下文"She was very ill and didn't want to change her life..."可知,此处 anxious 表示"担心变化"。
2. B 提示:推理判断题。第三段中"In 2004 she spent a day at a zoo helping the zoo keepers..."对应②;第一段中"In March 2005, Benjamin Mee received a letter from his sister."对应⑤;第四段中"Unluckily, buying the zoo was quite difficult, but after a year of trying, in October 2006, they did it."对应①;第五段中"On 7 July, 2007, the zoo opened."对应③;第六段中"A Hollywood producer read the story and decided to make a film about it, and in 2012, the film was shown..."对应④。因此正确顺序是②⑤①③④。
3. D 提示:词义猜测题根据下文"She was very ill and didn't want to change her life..."可知,此处 anxious 表示"担心变化"。
查看更多完整答案,请扫码查看