第11页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
1. What can be learned about the author’s father?
2. Who encouraged the author to win the trust of others?
3. Which word best describes the author’s husband?
4. What does the text mainly talk about?
D
2. Who encouraged the author to win the trust of others?
C
3. Which word best describes the author’s husband?
B
4. What does the text mainly talk about?
A
答案:
1. D 提示:细节理解题。根据第二段第三句中“He has faced a challenging health problem over the past few months”可知,在过去的几个月里,作者的父亲面临着严峻的健康问题。
2. C 提示:细节理解题。根据第三段第一句“My grandfather taught me the value of being trusted.”可知,作者的祖父鼓励作者获取他人的信任。
3. B 提示:细节理解题。lonely 意为“孤独的”;brave 意为“勇敢的”;talkative 意为“健谈的”;quiet 意为“安静的”。根据第四段“My loving husband has encouraged me to be strong and independent, to think for myself, and not to look to him for permission. My husband has also taught me to adapt with him to the ever-changing reality of his journey with illness, and he has met each one with courage and dignity.”可知,作者的丈夫很勇敢。
4. A 提示:主旨大意题。通读全文,尤其是最后一段“I have learned much from the men who have had an influence on my life. For all that I have learned and for the role they played and continue to play in my life I am forever thankful.”可知,作者从那些对自己生活有影响的男士身上学到了很多东西。对于自己所学到的一切,以及他们在自己生命中已扮演及会继续扮演的角色,作者永远心存感激。由此推断,文章主要谈论的是男士的影响力。
2. C 提示:细节理解题。根据第三段第一句“My grandfather taught me the value of being trusted.”可知,作者的祖父鼓励作者获取他人的信任。
3. B 提示:细节理解题。lonely 意为“孤独的”;brave 意为“勇敢的”;talkative 意为“健谈的”;quiet 意为“安静的”。根据第四段“My loving husband has encouraged me to be strong and independent, to think for myself, and not to look to him for permission. My husband has also taught me to adapt with him to the ever-changing reality of his journey with illness, and he has met each one with courage and dignity.”可知,作者的丈夫很勇敢。
4. A 提示:主旨大意题。通读全文,尤其是最后一段“I have learned much from the men who have had an influence on my life. For all that I have learned and for the role they played and continue to play in my life I am forever thankful.”可知,作者从那些对自己生活有影响的男士身上学到了很多东西。对于自己所学到的一切,以及他们在自己生命中已扮演及会继续扮演的角色,作者永远心存感激。由此推断,文章主要谈论的是男士的影响力。
查看更多完整答案,请扫码查看