第2页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
What percent of students in the survey like Daisy?
A. 12%
B. 35%
C. 30%
D. 23%
2. Which of the following is TRUE about the personality?
A. A person who likes lilies doesn't like planning ahead.
B. A person who likes roses may stick to his/her own opinion.
C. A person who likes daisies should listen more to others' words.
D. A person who likes tulips is brave enough to try something new.
3. On which part of a website can you probably find the passage?
A. Sports.
B. History.
C. Technology.
D. Biology.
A. 12%
B. 35%
C. 30%
D. 23%
A
2. Which of the following is TRUE about the personality?
A. A person who likes lilies doesn't like planning ahead.
B. A person who likes roses may stick to his/her own opinion.
C. A person who likes daisies should listen more to others' words.
D. A person who likes tulips is brave enough to try something new.
C
3. On which part of a website can you probably find the passage?
A. Sports.
B. History.
C. Technology.
D. Biology.
D
答案:
1. A
2. C
3. D
2. C
3. D
1. The writer mentions an example about a marathon in Paragraph 3 to show that ______.
2. From the passage, we can know that ______.
3. The word “attain” in Paragraph 5 probably means “______”.
4. What is the writer's main purpose in writing this passage?
C
2. From the passage, we can know that ______.
B
3. The word “attain” in Paragraph 5 probably means “______”.
B
4. What is the writer's main purpose in writing this passage?
A
答案:
1. C 提示:推理判断题。根据第三段最后两句可知,作者在得知了60岁的邻居完成了马拉松比赛后,感慨人们不应该让消极的想法妨碍自己,不要受自己消极想法的影响。
2. B 提示:推理判断题。根据第二段前三句“So why does the mind mess with us and make unreasonable excuses? Because the mind wants comfort, that's the reason. It's afraid of discomfort, pressure and change.”可知,大脑找理由是因为它选择舒适而不愿痛苦。
3. B 提示:词义猜测题。share 意为“分享”;reach 意为“达到”;pick 意为“捡起”;set 意为“建立;设置”。根据画线单词所在句“Some people give up their efforts when they have almost succeeded, while others attain their goals by making great efforts until the last moment.”可知,while此处表示“然而”,前后两种是相反的情况,前半句描述的是快要成功但是放弃努力的人,此处描述的应是通过不懈的努力,终于达成目标的人,所以attain与reach同义。
4. A 提示:写作意图题。根据最后一段最后四句可知作者写这篇文章的目的是告诉读者停止寻找理由,继续前进。
2. B 提示:推理判断题。根据第二段前三句“So why does the mind mess with us and make unreasonable excuses? Because the mind wants comfort, that's the reason. It's afraid of discomfort, pressure and change.”可知,大脑找理由是因为它选择舒适而不愿痛苦。
3. B 提示:词义猜测题。share 意为“分享”;reach 意为“达到”;pick 意为“捡起”;set 意为“建立;设置”。根据画线单词所在句“Some people give up their efforts when they have almost succeeded, while others attain their goals by making great efforts until the last moment.”可知,while此处表示“然而”,前后两种是相反的情况,前半句描述的是快要成功但是放弃努力的人,此处描述的应是通过不懈的努力,终于达成目标的人,所以attain与reach同义。
4. A 提示:写作意图题。根据最后一段最后四句可知作者写这篇文章的目的是告诉读者停止寻找理由,继续前进。
查看更多完整答案,请扫码查看