2025年全优课堂九年级英语下册
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全优课堂九年级英语下册 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第79页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
Passage 3
A young woman traveled and stayed in a hotel. All the rooms in the hotel were singles (单人间). So she lived in a single room.
Just when she was going to bed, there was a knock at the door. She had no friends in the city. So she was quite surprised but still opened the door.
The man who was standing at the door looked a little nervous. "Oh! I'm sorry. I thought this was my room," the man said and walked away in a hurry.
The woman called the police at once. Soon, the man was caught. He was a thief (小偷)! But how did the woman know that?
All the rooms in the hotel were singles. Who would knock at his own door if he was staying alone? Only a thief would do this. He wanted to see if anyone was inside before he broke into the room.
1. A young woman traveled and stayed ______.
A. in a hotel
B. in a police office
C. in a park
D. in her friend's home
2. The man looked a little ______ when the woman opened the door.
A. happy
B. nervous
C. mad
D. relaxed
3. The man knocked at the door to ______.
A. find his friend in the city
B. stay alone
C. see if anyone was inside
D. call the police
A young woman traveled and stayed in a hotel. All the rooms in the hotel were singles (单人间). So she lived in a single room.
Just when she was going to bed, there was a knock at the door. She had no friends in the city. So she was quite surprised but still opened the door.
The man who was standing at the door looked a little nervous. "Oh! I'm sorry. I thought this was my room," the man said and walked away in a hurry.
The woman called the police at once. Soon, the man was caught. He was a thief (小偷)! But how did the woman know that?
All the rooms in the hotel were singles. Who would knock at his own door if he was staying alone? Only a thief would do this. He wanted to see if anyone was inside before he broke into the room.
1. A young woman traveled and stayed ______.
A. in a hotel
B. in a police office
C. in a park
D. in her friend's home
2. The man looked a little ______ when the woman opened the door.
A. happy
B. nervous
C. mad
D. relaxed
3. The man knocked at the door to ______.
A. find his friend in the city
B. stay alone
C. see if anyone was inside
D. call the police
答案:
1. A 提示:由第一段第一句“A young woman traveled and stayed in a hotel.”可知,这位年轻的女士住在一个宾馆里。故选A。
2. B 提示:由第三段第一句“The man who was standing at the door looked a little nervous.”可知,敲门的这位男士看起来有点紧张。故选B。
3. C 提示:由最后一段最后一句“He wanted to see if anyone was inside before he broke into the room.”可知,小偷敲门的目的是看看屋里是不是有人在。故选C。
2. B 提示:由第三段第一句“The man who was standing at the door looked a little nervous.”可知,敲门的这位男士看起来有点紧张。故选B。
3. C 提示:由最后一段最后一句“He wanted to see if anyone was inside before he broke into the room.”可知,小偷敲门的目的是看看屋里是不是有人在。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看