2025年全优课堂九年级英语下册
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全优课堂九年级英语下册 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第13页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
Ⅰ. 英汉互译。
1. I think it’s impolite to keep others waiting all the time.
____________________
2. He dropped by my house yesterday.
____________________
3. After all, she is only a ten - year - old girl.
____________________
4. 你不应该把这些书带出阅览室。
____________________
5. 他们有相当宽松的规定。
____________________
1. I think it’s impolite to keep others waiting all the time.
____________________
2. He dropped by my house yesterday.
____________________
3. After all, she is only a ten - year - old girl.
____________________
4. 你不应该把这些书带出阅览室。
____________________
5. 他们有相当宽松的规定。
____________________
答案:
1. 我认为让别人一直等是不礼貌的。
2. 昨天他来我家做客。
3. 毕竟她只是一个10岁的女孩。
4. You're not supposed to take the books out of the reading room.
5. They have pretty relaxed rules.
2. 昨天他来我家做客。
3. 毕竟她只是一个10岁的女孩。
4. You're not supposed to take the books out of the reading room.
5. They have pretty relaxed rules.
Ⅱ. 单项选择。
6. The shoes were worn out; what’s more, they aren’t worth ______.
A. to mend B. mending
C. mended D. for mending
6. The shoes were worn out; what’s more, they aren’t worth ______.
A. to mend B. mending
C. mended D. for mending
答案:
6. B 提示:句意:这鞋穿坏了,而且它们不值得修了。be worth doing 值得做某事。故选B。
7. —It’s very hot today, isn’t it?
—Yes, it is. Why not ______ your coat?
A. take care of B. take place
C. take off D. take after
—Yes, it is. Why not ______ your coat?
A. take care of B. take place
C. take off D. take after
答案:
7. C 提示:句意:——今天太热了,不是吗?——是很热。为什么不脱掉你的外套呢?take care of 照顾;take place 取代;take off 脱掉;take after 与……相像。根据题意可知选C。
8. Fish can’t live ______ water.
A. with B. in C. without D. of
A. with B. in C. without D. of
答案:
8. C 提示:with 带有;in 在……里;without 没有;of……的。句意:鱼没有水不能生存。故选C。
9. I will make an effort ______ English well because I want to study abroad.
A. learn B. learning
C. to learn D. learned
A. learn B. learning
C. to learn D. learned
答案:
9. C 提示:make an effort to do sth 努力做某事。
Ⅲ. 阅读理解。
Job interviews can be very different from country to country. An interviewer’s “body language” and questions, and the form of an interview are not the same around the world.
If you’re at a job interview in Japan, don’t look directly into the eyes of the interviewer. It is considered impolite. But if you’re at an interview in the US, you should make eye contact with the interviewer. If you don’t, the interviewer may think you are not sure about your ability.
In the US and some other countries, interviewers aren’t supposed to ask questions about family and personal information. In more countries, however, personal questions are very common during job interviews.
In Germany, your interview might begin with a very short conversation followed by a formal interview. In Mexico and many other countries, the whole interview might not be formal.
10. In Japan, looking directly into the eyes of the interviewer is ______.
A. boring B. humorous
C. impolite D. dangerous
11. What is suggested at an interview in the US according to the text?
A. Making eye contact.
B. Sitting by the interviewer.
C. Asking for personal information.
D. Talking about family background.
12. In ______, a short talk usually begins before a formal interview.
A. Japan B. the US
C. Mexico D. Germany
13. In which part of a magazine can we read the text?
A. Science. B. Culture.
C. Geography. D. Sports.
Job interviews can be very different from country to country. An interviewer’s “body language” and questions, and the form of an interview are not the same around the world.
If you’re at a job interview in Japan, don’t look directly into the eyes of the interviewer. It is considered impolite. But if you’re at an interview in the US, you should make eye contact with the interviewer. If you don’t, the interviewer may think you are not sure about your ability.
In the US and some other countries, interviewers aren’t supposed to ask questions about family and personal information. In more countries, however, personal questions are very common during job interviews.
In Germany, your interview might begin with a very short conversation followed by a formal interview. In Mexico and many other countries, the whole interview might not be formal.
10. In Japan, looking directly into the eyes of the interviewer is ______.
A. boring B. humorous
C. impolite D. dangerous
11. What is suggested at an interview in the US according to the text?
A. Making eye contact.
B. Sitting by the interviewer.
C. Asking for personal information.
D. Talking about family background.
12. In ______, a short talk usually begins before a formal interview.
A. Japan B. the US
C. Mexico D. Germany
13. In which part of a magazine can we read the text?
A. Science. B. Culture.
C. Geography. D. Sports.
答案:
10. C 提示:根据短文第二段“If you're at a job interview in Japan, don't look directly into the eyes of the interviewer. It is considered impolite.”可知,在日本直视面试官的眼睛是不礼貌的。
11. A 提示:根据文中第二段“But if you're at an interview in the US, you should make eye contact with the interviewer.”可知,在美国面试的时候应和面试官有眼神的交流。
12. D 提示:根据文中最后一段第一句可知,在德国,在正式面试之前通常会有一段简短的对话。故选D。
13. B 提示:全文讲的是不同国家工作面试的文化异同。故选B。
11. A 提示:根据文中第二段“But if you're at an interview in the US, you should make eye contact with the interviewer.”可知,在美国面试的时候应和面试官有眼神的交流。
12. D 提示:根据文中最后一段第一句可知,在德国,在正式面试之前通常会有一段简短的对话。故选D。
13. B 提示:全文讲的是不同国家工作面试的文化异同。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看