2025年全优课堂九年级英语下册
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全优课堂九年级英语下册 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第42页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
Ⅰ. 阅读理解。
As long as everyone contributes a little, the world will become a much better place.
Most people are kind -hearted and want to lend a helping hand. Now let’s share some memorable moments.
Linda: Once, when I was on my way back to my hometown, I lost my purse without even knowing it. I was told over the train’s loudspeaker that my purse was at the railway station’s lost and found office. But the train had already started. Seeing my helplessness, a kind hostess offered to lend me some money. I went back to the railway station and got my purse. I am still thankful to the railway staff and the person who found my purse.
Scott: When I was a little boy, there was a time when I went fishing with my elder sister. All of a sudden, I slipped into the river. The next thing I remember is my father holding me in the hospital. Today I still don’t know who got me out of that river. I have been trying to help other people whenever I can all these years.
Tina: One of my neighbors is an old man who cannot speak. He makes money by recycling waste. Our other neighbors don’t like his behavior. But in my opinion, it’s his way to support his family. Once, after cleaning my house, I placed some cardboard boxes in his garden and left my rubbish beside my door. However, when I was about to go out, I found nothing outside my door but a note: “I have thrown away your rubbish. You are a nice girl. Thanks a lot!”
1. According to the passage above, we know that ________.
A. the hostess found Linda’s purse
B. Linda knew where she lost her purse
C. Scott still doesn’t know who got him out of the river
D. some cardboard boxes were stolen by Tina’s neighbor
2. The writer is trying to tell us the value of ________.
A. health
B. kindness
C. money
D. safety
As long as everyone contributes a little, the world will become a much better place.
Most people are kind -hearted and want to lend a helping hand. Now let’s share some memorable moments.
Linda: Once, when I was on my way back to my hometown, I lost my purse without even knowing it. I was told over the train’s loudspeaker that my purse was at the railway station’s lost and found office. But the train had already started. Seeing my helplessness, a kind hostess offered to lend me some money. I went back to the railway station and got my purse. I am still thankful to the railway staff and the person who found my purse.
Scott: When I was a little boy, there was a time when I went fishing with my elder sister. All of a sudden, I slipped into the river. The next thing I remember is my father holding me in the hospital. Today I still don’t know who got me out of that river. I have been trying to help other people whenever I can all these years.
Tina: One of my neighbors is an old man who cannot speak. He makes money by recycling waste. Our other neighbors don’t like his behavior. But in my opinion, it’s his way to support his family. Once, after cleaning my house, I placed some cardboard boxes in his garden and left my rubbish beside my door. However, when I was about to go out, I found nothing outside my door but a note: “I have thrown away your rubbish. You are a nice girl. Thanks a lot!”
1. According to the passage above, we know that ________.
A. the hostess found Linda’s purse
B. Linda knew where she lost her purse
C. Scott still doesn’t know who got him out of the river
D. some cardboard boxes were stolen by Tina’s neighbor
2. The writer is trying to tell us the value of ________.
A. health
B. kindness
C. money
D. safety
答案:
1.C提示:根据第一个表格“a kind hostess offered to lend me some money.”可知,A项错误;根据第一个表格“I lost my purse without even knowing it.”可知,B项错误;根据第二个表格“Today I still don't know who got me out of that river.”可知,C项正确;选项D中stolen用词错误。故选C。
2.B提示:health健康;kindness善良;money金钱;safety安全。根据第一段和第二段第一句的kind - hearted可知,本文是关于善心的话题。故选B。
2.B提示:health健康;kindness善良;money金钱;safety安全。根据第一段和第二段第一句的kind - hearted可知,本文是关于善心的话题。故选B。
Ⅱ. 词语运用。
Finishing their shopping at the mall, a couple discovered that 3. ________ (their) new car was stolen. They were very 4. ________ (worried). So they 5. ________ (called) the police at once.
But the next day, to their surprise, the car was returned. There was 6. ________ note in it that said: “I’m sorry for it but my wife was 7. ________ (having) a baby and I had to send 8. ________ (her) to the hospital. Please forget the trouble that I 9. ________ (brought). There are two 10. ________ (tickets) to tonight’s Mania Twain concert.”
The couple chose to forgive the thief. They attended the concert. But when they returned home, they 11. ________ (found) that their house had been ransacked (洗劫). On the bathroom mirror, there was another note: “I have to pay 12. ________ for my kids’ future education, sorry again!”
Finishing their shopping at the mall, a couple discovered that 3. ________ (their) new car was stolen. They were very 4. ________ (worried). So they 5. ________ (called) the police at once.
But the next day, to their surprise, the car was returned. There was 6. ________ note in it that said: “I’m sorry for it but my wife was 7. ________ (having) a baby and I had to send 8. ________ (her) to the hospital. Please forget the trouble that I 9. ________ (brought). There are two 10. ________ (tickets) to tonight’s Mania Twain concert.”
The couple chose to forgive the thief. They attended the concert. But when they returned home, they 11. ________ (found) that their house had been ransacked (洗劫). On the bathroom mirror, there was another note: “I have to pay 12. ________ for my kids’ future education, sorry again!”
答案:
3.their 4.worried 5.called
6.a 7.having 8.her
9.brought 10.tickets 11.found 12.for
6.a 7.having 8.her
9.brought 10.tickets 11.found 12.for
查看更多完整答案,请扫码查看