2025年全优课堂九年级英语下册
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全优课堂九年级英语下册 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第49页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
Ⅰ. 英汉互译。
1. 他停下来去休息。
____________________
2. 当你在写作业的时候,请关闭电脑。
____________________
3. 多吃蔬菜和水果对你的健康有好处。
____________________
4. Sixteen - year - old teenagers shouldn't be allowed to drive in China.
____________________
1. 他停下来去休息。
____________________
2. 当你在写作业的时候,请关闭电脑。
____________________
3. 多吃蔬菜和水果对你的健康有好处。
____________________
4. Sixteen - year - old teenagers shouldn't be allowed to drive in China.
____________________
答案:
1. He stops to have a rest.
2. Please turn your computer off while you are doing homework.
3. It’s good for your health to eat more vegetables and fruit.
4. 在中国不应该允许十六岁的青少年开车。
2. Please turn your computer off while you are doing homework.
3. It’s good for your health to eat more vegetables and fruit.
4. 在中国不应该允许十六岁的青少年开车。
Ⅱ. 阅读理解。
Last summer, Maria and her mother moved from their house in the countryside to a flat building in Chicago. Maria really liked some things about the city, but she missed her house and yard in the countryside.
One day, Maria was in her flat building when she noticed her neighbor, Mrs. Garcia, carrying a gardening tool and a bag of soil. Maria wondered how Mrs. Garcia was able to garden in the city.
“My mom used to grow the most delicious vegetables, and I know she misses her garden now that we don't have a yard,” said Maria.
Mrs. Garcia laughed. “I'll show you,” she said.
Maria thought that Mrs. Garcia would take her to the park, but she took her to the roof (屋顶). When the door opened, Maria was surprised to see rows of flowers and vegetables on the roof.
“What a wonderful garden!” said Maria.
Mrs. Garcia told Maria that for a long time the roof was just an empty space. Then some of the people in the building asked the owners to turn it into a community garden. The building owners liked the idea because the plants not only helped to keep the air clean, but also they helped to keep the building cooler during warmer weather.
“I plant flowers in my own place,” Mrs. Garcia said, “but you would be surprised by how different the plants are up here. Some people grow vegetables just like your mom. You can do some of the same things in the city as in the countryside. You just have to be creative!”
5. Which of the following is NOT the advantage of the community garden?
A. It used the empty space well.
B. It helped keep the air clean.
C. It helped keep the building cooler.
D. It made the building stronger.
6. After Maria visited the garden, she would most probably ask her mom to ______.
A. go back to the countryside
B. pick flowers from the garden
C. grow vegetables on the roof
D. show her around the park
7. What is the best title for this passage?
A. A Creative Lady
B. A Rooftop Garden
C. An Empty Roof
D. A Special Building
Last summer, Maria and her mother moved from their house in the countryside to a flat building in Chicago. Maria really liked some things about the city, but she missed her house and yard in the countryside.
One day, Maria was in her flat building when she noticed her neighbor, Mrs. Garcia, carrying a gardening tool and a bag of soil. Maria wondered how Mrs. Garcia was able to garden in the city.
“My mom used to grow the most delicious vegetables, and I know she misses her garden now that we don't have a yard,” said Maria.
Mrs. Garcia laughed. “I'll show you,” she said.
Maria thought that Mrs. Garcia would take her to the park, but she took her to the roof (屋顶). When the door opened, Maria was surprised to see rows of flowers and vegetables on the roof.
“What a wonderful garden!” said Maria.
Mrs. Garcia told Maria that for a long time the roof was just an empty space. Then some of the people in the building asked the owners to turn it into a community garden. The building owners liked the idea because the plants not only helped to keep the air clean, but also they helped to keep the building cooler during warmer weather.
“I plant flowers in my own place,” Mrs. Garcia said, “but you would be surprised by how different the plants are up here. Some people grow vegetables just like your mom. You can do some of the same things in the city as in the countryside. You just have to be creative!”
5. Which of the following is NOT the advantage of the community garden?
A. It used the empty space well.
B. It helped keep the air clean.
C. It helped keep the building cooler.
D. It made the building stronger.
6. After Maria visited the garden, she would most probably ask her mom to ______.
A. go back to the countryside
B. pick flowers from the garden
C. grow vegetables on the roof
D. show her around the park
7. What is the best title for this passage?
A. A Creative Lady
B. A Rooftop Garden
C. An Empty Roof
D. A Special Building
答案:
5. D 提示:由倒数第二段最后一句“... the plants not only helped to keep the air clean, but also they helped to keep the building cooler during warmer weather.”可知,B、C项是优势;由倒数第二段第一句“... for a long time the roof was just an empty space.”可知,在屋顶种菜还能够利用屋顶的闲置空间,A项是优势。故选D。
6. C 提示:由最后一段中提到“Some people grow vegetables just like your mom.”和第三段“My mom used to grow the most delicious vegetables...”可推知,她回家后应该是会告诉母亲邻居家在屋顶种蔬菜的事情,并且会建议母亲也来种。故选C。
7. B 提示:本文主要讲述的是在城市楼房的屋顶上种植绿色植物。故选B。
6. C 提示:由最后一段中提到“Some people grow vegetables just like your mom.”和第三段“My mom used to grow the most delicious vegetables...”可推知,她回家后应该是会告诉母亲邻居家在屋顶种蔬菜的事情,并且会建议母亲也来种。故选C。
7. B 提示:本文主要讲述的是在城市楼房的屋顶上种植绿色植物。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看