2025年全优课堂九年级英语下册
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全优课堂九年级英语下册 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第39页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
Ⅰ. 根据句意及汉语提示写单词。
1. New scientific ________ (发现) are being made every day.
2. ________ (女士) and gentlemen, it is time to begin.
3. He’s not an ________ (军官), but a common soldier.
4. He is the only person that is ________ (可信任的).
5. He drove away and ________ (消失).
6. Why did you ________ (取消) your trip to New York?
1. New scientific ________ (发现) are being made every day.
2. ________ (女士) and gentlemen, it is time to begin.
3. He’s not an ________ (军官), but a common soldier.
4. He is the only person that is ________ (可信任的).
5. He drove away and ________ (消失).
6. Why did you ________ (取消) your trip to New York?
答案:
1. discoveries 2. Ladies 3. officer 4. believable 5. disappeared 6. cancel
Ⅱ. 阅读理解。
The Mayos, two young brothers named Will and Charlie Mayo lived in Rochester, Minnesota. Both of them became doctors after their graduation from medical school.
One summer day on their way back home, the sky was growing dark. Everything was strangely quiet. “Look! ” Will pointed. “A tornado (龙卷风)! ” Luckily, they were not hurt. But many people got injured. As soon as possible, the Mayos turned the town hall into an emergency hospital. They helped the injured people as much as they could.
After the tornado ended, the brothers realized that there were things they didn’t know. “Why don’t you and I take turns traveling?” said Will to Charlie. “One of us can stay and look after our patients. The other can visit the best hospitals and doctors in the world. That way we can keep learning and be better doctors.”
From that time on, the Mayos traveled the world, learning about medicine in turn. Soon they became well known around their area. They published over 1,000 papers in medical magazines. Even though they were successful, they were never interested in honor (荣誉). Neither one thought he was more important than his brother. Whenever one of them was chosen for an honor, he would accept the honor with the same four words, “My brother and I...”.
“One nice thing about sharing knowledge,” Charlie once said, “is that after you give it to someone else, you still have it!” If you do choose to give something to someone else, or accept what others give to you, you may discover that sharing makes you feel happy, just as the Mayo brothers did.
7. Which is TRUE about the Mayos?
A. They are doctors.
B. They graduated from art school.
C. They look quiet and strange.
D. They were injured in the tornado.
8. After the tornado ended, the Mayos realized that ________.
A. they had to go back to university
B. they should travel and have fun
C. they should go on further learning
D. they had to set up their own hospital
9. When one of the Mayos accepts an honor, he may say, “My brother and I ________.”
A. are well known
B. own it together
C. don’t honor it
D. care about it
The Mayos, two young brothers named Will and Charlie Mayo lived in Rochester, Minnesota. Both of them became doctors after their graduation from medical school.
One summer day on their way back home, the sky was growing dark. Everything was strangely quiet. “Look! ” Will pointed. “A tornado (龙卷风)! ” Luckily, they were not hurt. But many people got injured. As soon as possible, the Mayos turned the town hall into an emergency hospital. They helped the injured people as much as they could.
After the tornado ended, the brothers realized that there were things they didn’t know. “Why don’t you and I take turns traveling?” said Will to Charlie. “One of us can stay and look after our patients. The other can visit the best hospitals and doctors in the world. That way we can keep learning and be better doctors.”
From that time on, the Mayos traveled the world, learning about medicine in turn. Soon they became well known around their area. They published over 1,000 papers in medical magazines. Even though they were successful, they were never interested in honor (荣誉). Neither one thought he was more important than his brother. Whenever one of them was chosen for an honor, he would accept the honor with the same four words, “My brother and I...”.
“One nice thing about sharing knowledge,” Charlie once said, “is that after you give it to someone else, you still have it!” If you do choose to give something to someone else, or accept what others give to you, you may discover that sharing makes you feel happy, just as the Mayo brothers did.
7. Which is TRUE about the Mayos?
A. They are doctors.
B. They graduated from art school.
C. They look quiet and strange.
D. They were injured in the tornado.
8. After the tornado ended, the Mayos realized that ________.
A. they had to go back to university
B. they should travel and have fun
C. they should go on further learning
D. they had to set up their own hospital
9. When one of the Mayos accepts an honor, he may say, “My brother and I ________.”
A. are well known
B. own it together
C. don’t honor it
D. care about it
答案:
7. A 提示:根据第一段最后一句话“Both of them became doctors after their graduation from medical school”可知,兄弟俩在医学院毕业后都成了医生。故选A。
8. C 提示:根据第三段第一句话“After the tornado ended, the brothers realized that there were things they didn’t know.”可知,龙卷风过后,兄弟俩意识到有好多他们不知道的东西,所以他们想继续深入学习。故选C。
9. B 提示:根据上下文可知兄弟俩对名誉不感兴趣,他们享受分享的快乐。所以当其中一个人接受荣誉时会说是两人共同获得的。故选B。
8. C 提示:根据第三段第一句话“After the tornado ended, the brothers realized that there were things they didn’t know.”可知,龙卷风过后,兄弟俩意识到有好多他们不知道的东西,所以他们想继续深入学习。故选C。
9. B 提示:根据上下文可知兄弟俩对名誉不感兴趣,他们享受分享的快乐。所以当其中一个人接受荣誉时会说是两人共同获得的。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看