2025年全优课堂九年级英语下册
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全优课堂九年级英语下册 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第24页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
Ⅰ. 连词成句。
1. having,I, some,feel like, dumplings
2. our, is, what, parents, our, need, love
3.we'll, improve, teaching, try, our, to, methods
4.worried about,I'm, math, tomorrow, test, the
答案:
1. I feel like having some dumplings
2. What our parents need is our love
3. We'll try to improve our teaching methods
4. I'm worried about the math test to - morrow
2. What our parents need is our love
3. We'll try to improve our teaching methods
4. I'm worried about the math test to - morrow
Ⅱ. 单项选择。
5. ______ Mr. Brown ______ Ms. White knows French, so I have to ask a third person for help.
A. Both; and
B. Neither; nor
C. Either; or
D. Not only; but also
5. ______ Mr. Brown ______ Ms. White knows French, so I have to ask a third person for help.
A. Both; and
B. Neither; nor
C. Either; or
D. Not only; but also
答案:
5. B 提示:根据后面“我不得不再找一个人帮忙”可知,他们两人都不会法语,故用 neither... nor...引导。
6. —Why are there so many people in the restaurant?
—It starts business today and the drinks ______ for free. Let’s go and have a look!
A. were offered
B. have offered
C. are offered
D. will offer
—It starts business today and the drinks ______ for free. Let’s go and have a look!
A. were offered
B. have offered
C. are offered
D. will offer
答案:
6. C 提示:句意:——餐馆里为什么有这么多的人?——它今天开业,饮料是免费提供的。我们也去看看吧!主语 the drinks 是谓语动词 offer 的承受者,且“It starts business today”是一般现在时,故此句用一般现在时的被动语态。
Ⅲ. 阅读理解。
Tony, a nine - year - old kid, is sitting at his desk when suddenly he wets (尿湿) his pants. He thinks his heart is going to stop because he can’t possibly know how this has happened. It has never happened before. He knows the after - effect (后果) — When the boys find out, he will never hear the end of it. When the girls find out, they’ll never speak to him again as long as he lives.
Tony puts his head down and says to himself, “Oh, no. What can I do? I need help now!”
He looks up and notices the teacher coming, with a look in her eyes that says he has been discovered.
As the teacher is walking to him, a classmate named Emily is carrying a glass that is full of water. Emily falls down in front of the teacher and drops the glass of water in Tony’s pants. Tony seems to be angry, but all the while he is saying to himself, “Thank you, dear! Thank you, dear!”
Now all of a sudden, instead of being the person that everyone laughs at, Tony is the person of sympathy (同情). The person that everyone laughs at should be him, but now it is Emily.
She tries to help, but they tell her, “You’ve done enough, you stupid!”
At the end of the day, as they are waiting for the bus, Tony walks over to Emily and says in a low voice, “You did that on purpose, didn’t you?”
Emily says back in a quiet voice, “I wet my pants once, too.”
7. What does Tony think the other boys will do if they find out the fact?
A. They’ll all laugh at him.
B. They’ll tell the teacher about it.
C. They’ll try to help him.
D. They’ll never speak to him again.
8. Which is RIGHT according to the passage?
A. Emily drops the water on purpose.
B. Tony is really angry with Emily.
C. Tony and Emily don’t go home by bus.
D. Tony and Emily aren’t classmates.
Tony, a nine - year - old kid, is sitting at his desk when suddenly he wets (尿湿) his pants. He thinks his heart is going to stop because he can’t possibly know how this has happened. It has never happened before. He knows the after - effect (后果) — When the boys find out, he will never hear the end of it. When the girls find out, they’ll never speak to him again as long as he lives.
Tony puts his head down and says to himself, “Oh, no. What can I do? I need help now!”
He looks up and notices the teacher coming, with a look in her eyes that says he has been discovered.
As the teacher is walking to him, a classmate named Emily is carrying a glass that is full of water. Emily falls down in front of the teacher and drops the glass of water in Tony’s pants. Tony seems to be angry, but all the while he is saying to himself, “Thank you, dear! Thank you, dear!”
Now all of a sudden, instead of being the person that everyone laughs at, Tony is the person of sympathy (同情). The person that everyone laughs at should be him, but now it is Emily.
She tries to help, but they tell her, “You’ve done enough, you stupid!”
At the end of the day, as they are waiting for the bus, Tony walks over to Emily and says in a low voice, “You did that on purpose, didn’t you?”
Emily says back in a quiet voice, “I wet my pants once, too.”
7. What does Tony think the other boys will do if they find out the fact?
A. They’ll all laugh at him.
B. They’ll tell the teacher about it.
C. They’ll try to help him.
D. They’ll never speak to him again.
8. Which is RIGHT according to the passage?
A. Emily drops the water on purpose.
B. Tony is really angry with Emily.
C. Tony and Emily don’t go home by bus.
D. Tony and Emily aren’t classmates.
答案:
7. A 提示:根据第一段第四句“When the boys find out, he will never hear the end of it.”和第五段第一句“Now all of a sudden, instead of being the person that everyone laughs at...”可知,这些男孩们会嘲笑他。故选 A。
8. A 提示:根据第七段最后一句“You did that on purpose, didn't you?”和最后一段中“I wet my pants once, too.”可知,Emily 是故意洒的水,故 A 项正确;根据第四段最后一句“Thank you, dear! Thank you, dear! ”可知,托尼没有真的生气,故 B 项错误;根据第七段第一句“At the end of the day, as they are waiting for the bus...”可知,C 项错误;根据第四段第一句“... a classmate named Emily...”可知,D 项错误。
8. A 提示:根据第七段最后一句“You did that on purpose, didn't you?”和最后一段中“I wet my pants once, too.”可知,Emily 是故意洒的水,故 A 项正确;根据第四段最后一句“Thank you, dear! Thank you, dear! ”可知,托尼没有真的生气,故 B 项错误;根据第七段第一句“At the end of the day, as they are waiting for the bus...”可知,C 项错误;根据第四段第一句“... a classmate named Emily...”可知,D 项错误。
查看更多完整答案,请扫码查看