第15页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
While parents worry that children have been doing too little exercise, a sixth grade class in Beijing finished their 100th 5 - kilometer morning jogging program to celebrate their upcoming graduation.
To enhance their physical fitness, the program is organized every Saturday morning with the guidance of a parent who is chosen to be the coach.
1. ________ After running for hundreds of meters, some students felt short of breath, while some couldn't continue at the midway stage and had to lean on each other for support to reach the finish line. 2. ________
National surveys have shown a rapid increase in the prevalence(盛行) of obesity(肥胖) among children across the country. 3. ________ According to data released by the National Health Commission in September, the overall myopia(近视) rate among children and adolescents was 51.9 percent in 2022.
4. ________ For example, the nationwide “double reduction” policy is to relieve students' academic pressure and increase their exercise time. Introduced in 2021, it aims to reduce the after - school tutoring and homework burden on students.
5. ________ In this way, they could experience health, happiness and friendship.
阅读短文,从下列选项中选出最合适的选项,有两个选项为多余选项。
A. Starting in September 2021, the students ran in the Olympic Forest Park for the first time.
B. Despite the challenges, their efforts have never stopped over the past three years.
C. Their first run proved that the beginning is always the hardest.
D. Schools were asked to make sure students have 10 - minute breaks between classes.
E. Besides weight issues, lack of exercise also leads to the eye problems at school.
F. The program may help students find time in heavy academic burdens and electronic screens.
G. A series of measures have been released to deal with health problems.
To enhance their physical fitness, the program is organized every Saturday morning with the guidance of a parent who is chosen to be the coach.
1. ________ After running for hundreds of meters, some students felt short of breath, while some couldn't continue at the midway stage and had to lean on each other for support to reach the finish line. 2. ________
National surveys have shown a rapid increase in the prevalence(盛行) of obesity(肥胖) among children across the country. 3. ________ According to data released by the National Health Commission in September, the overall myopia(近视) rate among children and adolescents was 51.9 percent in 2022.
4. ________ For example, the nationwide “double reduction” policy is to relieve students' academic pressure and increase their exercise time. Introduced in 2021, it aims to reduce the after - school tutoring and homework burden on students.
5. ________ In this way, they could experience health, happiness and friendship.
阅读短文,从下列选项中选出最合适的选项,有两个选项为多余选项。
A. Starting in September 2021, the students ran in the Olympic Forest Park for the first time.
B. Despite the challenges, their efforts have never stopped over the past three years.
C. Their first run proved that the beginning is always the hardest.
D. Schools were asked to make sure students have 10 - minute breaks between classes.
E. Besides weight issues, lack of exercise also leads to the eye problems at school.
F. The program may help students find time in heavy academic burdens and electronic screens.
G. A series of measures have been released to deal with health problems.
答案:
1-5 CBEGF
Ⅳ. 讲座结语 讲座已经接近尾声,老师给我们总结了一些关于疾病救护的内容,鼓励同学们积极参与安全健康教育,让我们根据讲座内容和自己的经历,完善一下这份思维导图吧!

答案:
1. jogging 2. hopeful 3. relieve students' academic pressure(根据文章内容言之有理即可) 4. reduce the prevalence of obesity(根据文章内容言之有理即可) 5. CPR
查看更多完整答案,请扫码查看