第99页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
完形填空(共15分,每小题1分)
One day last summer, my friend Rahim Khan called from Pakistan. He asked me to come and see him. Standing in the kitchen with the receiver 36 to my ear, I knew it wasn't just Rahim Khan on the line. It was my past of wrongdoings. After I 37 up, I went for a walk along Spreckels Lake on the northern edge of Golden Gate Park. The early-afternoon sun shone on the 38 where dozens of miniature boats sailed. 39 I saw a pair of kites, red with long blue tails, soaring in the sky. 40 danced high above the trees on the west end of the park, flying side by side like a pair of eyes looking down on San Francisco, the city I now call 41 . And suddenly Hassan's voice whispered in my head, "For you, a thousand times over."
I sat on a park bench near a willow tree. I thought about something Rahim Khan said just before he hung up, "There is a way to be good again." I looked up at those twin 42 . I thought about Hassan. I thought of the life I had lived 43 the winter of 1975 came and changed everything. And that made me what I am 44 .
45 we were children, Hassan and I used to climb the poplar trees in the driveway of my father's house. We would sit across from each other on a pair of high branches. I can still see Hassan 46 in that tree, sunlight flickering (闪烁) through the leaves on his almost perfectly round face.
Sometimes, up 47 those trees, I talked Hassan into throwing walnuts at the neighbour. Hassan never wanted to, 48 if I asked, really asked, he wouldn't deny (拒绝) me. Hassan never denied me 49 . Hassan's father, Ali, used to catch us and get 50 . He would wave us down from the tree.
( )36. A. knife B. phone C. book D. cup
One day last summer, my friend Rahim Khan called from Pakistan. He asked me to come and see him. Standing in the kitchen with the receiver 36 to my ear, I knew it wasn't just Rahim Khan on the line. It was my past of wrongdoings. After I 37 up, I went for a walk along Spreckels Lake on the northern edge of Golden Gate Park. The early-afternoon sun shone on the 38 where dozens of miniature boats sailed. 39 I saw a pair of kites, red with long blue tails, soaring in the sky. 40 danced high above the trees on the west end of the park, flying side by side like a pair of eyes looking down on San Francisco, the city I now call 41 . And suddenly Hassan's voice whispered in my head, "For you, a thousand times over."
I sat on a park bench near a willow tree. I thought about something Rahim Khan said just before he hung up, "There is a way to be good again." I looked up at those twin 42 . I thought about Hassan. I thought of the life I had lived 43 the winter of 1975 came and changed everything. And that made me what I am 44 .
45 we were children, Hassan and I used to climb the poplar trees in the driveway of my father's house. We would sit across from each other on a pair of high branches. I can still see Hassan 46 in that tree, sunlight flickering (闪烁) through the leaves on his almost perfectly round face.
Sometimes, up 47 those trees, I talked Hassan into throwing walnuts at the neighbour. Hassan never wanted to, 48 if I asked, really asked, he wouldn't deny (拒绝) me. Hassan never denied me 49 . Hassan's father, Ali, used to catch us and get 50 . He would wave us down from the tree.
( )36. A. knife B. phone C. book D. cup
答案:
B
解析:根据前文“my friend Rahim Khan called”可知是拿着电话听筒,用phone,故选B。
解析:根据前文“my friend Rahim Khan called”可知是拿着电话听筒,用phone,故选B。
( )37. A. got B. put C. hung D. cheered
答案:
C
解析:hang up挂断电话,根据语境可知打完电话后挂断,故选C。
解析:hang up挂断电话,根据语境可知打完电话后挂断,故选C。
( )38. A. land B. water C. boat D. tree
答案:
B
解析:根据“dozens of miniature boats sailed”可知小船在水上航行,用water,故选B。
解析:根据“dozens of miniature boats sailed”可知小船在水上航行,用water,故选B。
( )39. A. So B. But C. Until D. Then
答案:
D
解析:Then然后,承接上文,描述接下来看到的景象,故选D。
解析:Then然后,承接上文,描述接下来看到的景象,故选D。
( )40. A. We B. I C. They D. It
答案:
C
解析:指代前文的“a pair of kites”,用They,故选C。
解析:指代前文的“a pair of kites”,用They,故选C。
( )41. A. home B. job C. land D. park
答案:
A
解析:call home把……称为家,故选A。
解析:call home把……称为家,故选A。
( )42. A. kites B. girls C. babies D. birds
答案:
A
解析:根据前文“I saw a pair of kites”可知是看着风筝,故选A。
解析:根据前文“I saw a pair of kites”可知是看着风筝,故选A。
( )43. A. until B. after C. as D. while
答案:
A
解析:until直到……,句意为“我想起了1975年冬天到来改变一切之前我过的生活”,故选A。
解析:until直到……,句意为“我想起了1975年冬天到来改变一切之前我过的生活”,故选A。
( )44. A. today B. yesterday C. tomorrow D. tonight
答案:
A
解析:句意为“那造就了今天的我”,用today,故选A。
解析:句意为“那造就了今天的我”,用today,故选A。
( )45. A. What B. When C. Why D. Who
答案:
B
解析:When当……时,引导时间状语从句,故选B。
解析:When当……时,引导时间状语从句,故选B。
( )46. A. up B. down C. behind D. below
答案:
A
解析:根据“climb the poplar trees”可知是在树上,用up,故选A。
解析:根据“climb the poplar trees”可知是在树上,用up,故选A。
( )47. A. in B. on C. at D. by
答案:
A
解析:in those trees在那些树上,故选A。
解析:in those trees在那些树上,故选A。
( )48. A. but B. or C. so D. and
答案:
A
解析:前后句是转折关系,用but,故选A。
解析:前后句是转折关系,用but,故选A。
( )49. A. everything B. something C. nothing D. anything
答案:
D
解析:否定句中用anything,句意为“哈桑从不拒绝我任何事情”,故选D。
解析:否定句中用anything,句意为“哈桑从不拒绝我任何事情”,故选D。
( )50. A. shy B. mad C. happy D. cold
答案:
B
解析:get mad生气,根据语境可知阿里抓到他们会生气,故选B。
解析:get mad生气,根据语境可知阿里抓到他们会生气,故选B。
( )51. When can Millie visit the museum?
A. At 1 p.m. on Monday in May.
B. At 10 a.m. on Sunday in July.
C. At 4 p.m. on Tuesday in August.
D. At 2 p.m. on Wednesday in March.
A. At 1 p.m. on Monday in May.
B. At 10 a.m. on Sunday in July.
C. At 4 p.m. on Tuesday in August.
D. At 2 p.m. on Wednesday in March.
答案:
C
解析:根据“Opening time: April to October, Monday to Saturday; 9 a.m. to 11 a.m.; 2 p.m. to 5 p.m.”可知,A选项时间不在开放时段内(1 p.m.不在9-11 a.m.和2-5 p.m.之间);B选项周日不开放;D选项3月不在开放月份内;C选项8月周二下午4点在开放时段,故选C。
解析:根据“Opening time: April to October, Monday to Saturday; 9 a.m. to 11 a.m.; 2 p.m. to 5 p.m.”可知,A选项时间不在开放时段内(1 p.m.不在9-11 a.m.和2-5 p.m.之间);B选项周日不开放;D选项3月不在开放月份内;C选项8月周二下午4点在开放时段,故选C。
( )52. Which country is the museum in?
A. China.
B. Australia.
C. The UK.
D. The USA.
A. China.
B. Australia.
C. The UK.
D. The USA.
答案:
C
解析:根据“Clachan, Bettyhill, Sutherland, KW14 7SS”中的邮编格式可知是英国,故选C。
解析:根据“Clachan, Bettyhill, Sutherland, KW14 7SS”中的邮编格式可知是英国,故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看