第109页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
( ) 52. What lesson can we learn from the story?
A. Gold is the least important thing.
B. Gold does not bring happiness.
C. Greedy people always get punished.
D. The Golden Touch can make us powerful.
A. Gold is the least important thing.
B. Gold does not bring happiness.
C. Greedy people always get punished.
D. The Golden Touch can make us powerful.
答案:
52. B
解析:文章最后一句“He knew that gold did not bring happiness.”点明主旨,选B。
解析:文章最后一句“He knew that gold did not bring happiness.”点明主旨,选B。
B
When I started teaching in a middle school, I was sure I would change the world and touch children who needed love. Although most of my students seemed to respond pretty well to my teaching, there was a small group of teenage girls who became more and more hostile (敌意的) towards me.
One day a fight happened in my classroom. Trying to stop it, I stepped in to face one of those hostile girls, who started hitting me in the face. Two boys jumped up to control the girl, but the injury (伤害) was done. While the girl was suspended (停课) for a few days, I was determined (决定) that she would not return to my classroom. But I also prayed (企盼). I wanted to see all the students right there in my daily work at school. On the top of my daily teaching-plan book, I wrote this statement, "To see all the children in my classroom is always beautiful." With this view I could expect to heal (治愈) any anger towards the girl in my heart. After her suspension, she returned to my classroom. I learnt the girl's mother was trying to raise six children after her husband died in a car accident. The mother and I agreed to work together to help her eldest daughter.
There were no more incidents (事件) of anger the rest of the year. In fact, in the following seven years I was still working at that school. I taught all six of this family's children. When the youngest child was in my class, the mother told me, "Our family loves you. Every year one of my kids says, 'I hope I'm in her classroom!'"
( ) 53. At the beginning of teaching, the author .
A. was full of confidence in herself
B. doubted if she could be a good teacher
C. was sure she could get support from parents
D. decided to change her students' lives
When I started teaching in a middle school, I was sure I would change the world and touch children who needed love. Although most of my students seemed to respond pretty well to my teaching, there was a small group of teenage girls who became more and more hostile (敌意的) towards me.
One day a fight happened in my classroom. Trying to stop it, I stepped in to face one of those hostile girls, who started hitting me in the face. Two boys jumped up to control the girl, but the injury (伤害) was done. While the girl was suspended (停课) for a few days, I was determined (决定) that she would not return to my classroom. But I also prayed (企盼). I wanted to see all the students right there in my daily work at school. On the top of my daily teaching-plan book, I wrote this statement, "To see all the children in my classroom is always beautiful." With this view I could expect to heal (治愈) any anger towards the girl in my heart. After her suspension, she returned to my classroom. I learnt the girl's mother was trying to raise six children after her husband died in a car accident. The mother and I agreed to work together to help her eldest daughter.
There were no more incidents (事件) of anger the rest of the year. In fact, in the following seven years I was still working at that school. I taught all six of this family's children. When the youngest child was in my class, the mother told me, "Our family loves you. Every year one of my kids says, 'I hope I'm in her classroom!'"
( ) 53. At the beginning of teaching, the author .
A. was full of confidence in herself
B. doubted if she could be a good teacher
C. was sure she could get support from parents
D. decided to change her students' lives
答案:
53. A
解析:根据“When I started teaching... I was sure I would change the world...”可知作者一开始充满自信,选A。
解析:根据“When I started teaching... I was sure I would change the world...”可知作者一开始充满自信,选A。
( ) 54. What happened in the classroom one day?
A. A girl fought with two boys.
B. The author was hit by a girl.
C. The author fought with a girl.
D. The author hit a girl in her face.
A. A girl fought with two boys.
B. The author was hit by a girl.
C. The author fought with a girl.
D. The author hit a girl in her face.
答案:
54. B
解析:根据“who started hitting me in the face”可知作者被女孩打了,选B。
解析:根据“who started hitting me in the face”可知作者被女孩打了,选B。
( ) 55. It can be inferred (推断) from the article that .
A. the author didn't get on with her students
B. the author didn't get angry with the girl at all
C. the girl's mother was very thankful to the author
D. all the six kids of the family were hard to teach
A. the author didn't get on with her students
B. the author didn't get angry with the girl at all
C. the girl's mother was very thankful to the author
D. all the six kids of the family were hard to teach
答案:
55. C
解析:根据母亲说的话“Our family loves you.”可推断母亲很感激作者,选C。
解析:根据母亲说的话“Our family loves you.”可推断母亲很感激作者,选C。
C
A new study finds that plants communicate with one another to warn of danger.
We often consider plants as the furniture of the natural world. They don't move. They don't make sounds, and they don't seem to act on anything. But as is often the case, plants talk to each other all the time. And the language is chemical.
A new study finds that plants communicate with one another to warn of danger.
We often consider plants as the furniture of the natural world. They don't move. They don't make sounds, and they don't seem to act on anything. But as is often the case, plants talk to each other all the time. And the language is chemical.
答案:
第109页>
查看更多完整答案,请扫码查看