第103页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
Chinese people are getting bigger. According to a recent report, about 23% of Chinese boys under 20 are overweight, (86) w______ for girls it is 14%. China is listed as the (87) s______ most overweight country in the world, after the US. China puts on (88) w______ now. Part of the reason is our growing economy (经济). Chinese families now make enough money to buy more food, (89) e______ fatty food such as meat. In 1980, the average (平均) person in China ate 12.7 kg of meat. The number has (90) i______ to 60 kg these years. Many people also eat at fast food stores a lot. They take in a lot of fatty food but exercise (91) l______ than they used to. Each year, 2.8 million adults (92) d______ of illnesses such as diabetes (糖尿病) and heart disease. We all need to (93) f______ healthy lifestyles. To stay in safety, people should eat less sugar and fat. People need to have (94) f______ soft drinks and sweets. Children need to do at least an hour of exercise every day, such as running and playing football in the playground. Many children now take part in special summer camps to lose weight. It's very (95) i______ for children to grow up healthily.
答案:
86. while 87. second 88. weight 89. especially 90. increased 91. less 92. die 93. follow 94. fewer 95. important
解析:
86. 前后对比男孩和女孩超重比例,用while表“然而”。
87. 根据“after the US”可知是第二,second。
88. put on weight是固定短语,意为“增重”。
89. 强调“尤其是高脂肪食物”,especially。
90. 从12.7kg到60kg是增加,increased。
91. 吃得多但锻炼比以前少,less than。
92. die of illnesses意为“死于疾病”,主语是复数,用die。
93. follow healthy lifestyles意为“遵循健康的生活方式”。
94. 更少的软饮料和甜食,修饰可数名词用fewer。
95. It's important for sb. to do sth.意为“对某人来说做某事很重要”。
解析:
86. 前后对比男孩和女孩超重比例,用while表“然而”。
87. 根据“after the US”可知是第二,second。
88. put on weight是固定短语,意为“增重”。
89. 强调“尤其是高脂肪食物”,especially。
90. 从12.7kg到60kg是增加,increased。
91. 吃得多但锻炼比以前少,less than。
92. die of illnesses意为“死于疾病”,主语是复数,用die。
93. follow healthy lifestyles意为“遵循健康的生活方式”。
94. 更少的软饮料和甜食,修饰可数名词用fewer。
95. It's important for sb. to do sth.意为“对某人来说做某事很重要”。
八、书面表达(共15分)近年来,一种新的学习方式——“游学”越来越受到家长和学生的欢迎。学生利用寒暑假去一个新环境学习和游玩,参观名校、入住寄宿家庭、参观著名景点等等。然而对于游学,不同的人持有不同的观点,请根据表格内容,写一篇短文。
赞成:1. 体验不同的文化,…… 2. 提高自主生活和学习的能力,……
反对:1. 费用较高,…… 2. 重在游览,学习交流的机会少,……
我的观点:……(至少两点)
注意:1. 文章必须包含以上所有要点,可适当增加细节;2. 文中不得出现真实的人名、校名和地名;3. 词数至少100,开头已给出,不计入总词数。
These years, the study tour is becoming more and more popular among students and their parents. However, different people hold different opinions towards it.
赞成:1. 体验不同的文化,…… 2. 提高自主生活和学习的能力,……
反对:1. 费用较高,…… 2. 重在游览,学习交流的机会少,……
我的观点:……(至少两点)
注意:1. 文章必须包含以上所有要点,可适当增加细节;2. 文中不得出现真实的人名、校名和地名;3. 词数至少100,开头已给出,不计入总词数。
These years, the study tour is becoming more and more popular among students and their parents. However, different people hold different opinions towards it.
答案:
These years, the study tour is becoming more and more popular among students and their parents. However, different people hold different opinions towards it.
People who support study tours believe that students can experience different cultures. For example, they can learn about local customs and traditions by interacting with local people, which broadens their horizons. Besides, study tours help improve students' ability to live and study independently. Staying in a host family or managing their own schedules during the tour teaches them to take care of themselves and solve problems on their own.
On the other hand, some people are against it. One reason is the high cost, which may put pressure on ordinary families. What's more, some study tours focus more on sightseeing, leaving students with few opportunities for real learning and communication. They just visit famous places without in-depth interactions or academic activities.
In my opinion, study tours can be beneficial if well-organized. First, we should choose正规的游学机构 to ensure the quality of learning activities. Second, it's important to balance study and sightseeing, making sure students have enough time to learn and communicate. Only in this way can study tours really help students grow.
解析:文章首先引出主题,接着分别阐述赞成和反对的观点,最后给出自己的看法:选择正规机构、平衡学习与游览,确保游学真正有帮助。包含所有要点,适当增加细节,符合词数要求。
People who support study tours believe that students can experience different cultures. For example, they can learn about local customs and traditions by interacting with local people, which broadens their horizons. Besides, study tours help improve students' ability to live and study independently. Staying in a host family or managing their own schedules during the tour teaches them to take care of themselves and solve problems on their own.
On the other hand, some people are against it. One reason is the high cost, which may put pressure on ordinary families. What's more, some study tours focus more on sightseeing, leaving students with few opportunities for real learning and communication. They just visit famous places without in-depth interactions or academic activities.
In my opinion, study tours can be beneficial if well-organized. First, we should choose正规的游学机构 to ensure the quality of learning activities. Second, it's important to balance study and sightseeing, making sure students have enough time to learn and communicate. Only in this way can study tours really help students grow.
解析:文章首先引出主题,接着分别阐述赞成和反对的观点,最后给出自己的看法:选择正规机构、平衡学习与游览,确保游学真正有帮助。包含所有要点,适当增加细节,符合词数要求。
查看更多完整答案,请扫码查看