第74页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
6. If you don't support us, we won't win the Maths competition.
______, we won't win the Maths competition.
______, we won't win the Maths competition.
答案:
Without your support
解析:原句是if引导的条件状语从句“ If you don't support us”(如果你不支持我们),可转换为介词短语“Without your support”(没有你的支持),所以填“Without your support”。
解析:原句是if引导的条件状语从句“ If you don't support us”(如果你不支持我们),可转换为介词短语“Without your support”(没有你的支持),所以填“Without your support”。
7. I hope to live in a big house with a swimming pool in the yard.
I hope to live in a big house ______ in the yard.
I hope to live in a big house ______ in the yard.
答案:
which has a swimming pool
解析:原句“with a swimming pool in the yard”(院子里有一个游泳池)可转换为定语从句“which has a swimming pool in the yard”,此处题目要求填空,结合前面句子结构,填“which has a swimming pool”即可(“in the yard”已给出)。
解析:原句“with a swimming pool in the yard”(院子里有一个游泳池)可转换为定语从句“which has a swimming pool in the yard”,此处题目要求填空,结合前面句子结构,填“which has a swimming pool”即可(“in the yard”已给出)。
8. Are you aware what she is worried about?
Are you aware ______?
Are you aware ______?
答案:
of what she is worried about
解析:“be aware”后可接宾语从句,也可接“of + 宾语”,原句“what she is worried about”是宾语从句,可转换为“of what she is worried about”,所以填“of what she is worried about”。
解析:“be aware”后可接宾语从句,也可接“of + 宾语”,原句“what she is worried about”是宾语从句,可转换为“of what she is worried about”,所以填“of what she is worried about”。
技能提升
阅读短文,根据文中信息完成表格(每空一词)
Without proper planning, tourism can cause problems. For example, too many tourists can crowd (挤满) public places that are also enjoyed by the local people. If tourists create too much traffic, the local people become unhappy. They begin to dislike tourists and to treat them impolitely. They forget how much tourism can help the country's economy (经济). Too much tourism can be a problem. If tourism grows too quickly, people must leave other jobs to work in the tourism industry. It is a fact that tourism provides local people with a lot of chances to work, but at the same time it also means that other parts of the country's economy may suffer. Many other industries will be badly affected.
On the other hand, if there is not enough tourism, people may lose jobs. Businesses may also lose money. It costs a great deal of money to build large hotels, airports, first-class roads, and other support facilities (设施) needed by tourist attractions. For example, an international-class hotel may cost as much as 50 thousand dollars per room to build. If the room is not used most of the time, the owners of the hotel will lose money.
Tourism should help a country keep the customs and beauty that attract tourists. Tourism should also advance the well-being (安乐) of the local people.
Tourism
Too much tourism
• It has a bad effect on other (1) ______.
• It makes public places (2) ______ of people.
• It causes too much (3) ______.
Less-developed tourism
• People may lose (4) ______ if there is not enough tourism.
• Businesses may lose (5) ______ because of the high cost of support facilities.
(6) ______ planned tourism
• It helps keep the customs and (7) ______ of tourist attractions.
• It advances the (8) ______ of the local people.
• It (9) ______ a lot of jobs to the local people.
• It (10) ______ local economy.
阅读短文,根据文中信息完成表格(每空一词)
Without proper planning, tourism can cause problems. For example, too many tourists can crowd (挤满) public places that are also enjoyed by the local people. If tourists create too much traffic, the local people become unhappy. They begin to dislike tourists and to treat them impolitely. They forget how much tourism can help the country's economy (经济). Too much tourism can be a problem. If tourism grows too quickly, people must leave other jobs to work in the tourism industry. It is a fact that tourism provides local people with a lot of chances to work, but at the same time it also means that other parts of the country's economy may suffer. Many other industries will be badly affected.
On the other hand, if there is not enough tourism, people may lose jobs. Businesses may also lose money. It costs a great deal of money to build large hotels, airports, first-class roads, and other support facilities (设施) needed by tourist attractions. For example, an international-class hotel may cost as much as 50 thousand dollars per room to build. If the room is not used most of the time, the owners of the hotel will lose money.
Tourism should help a country keep the customs and beauty that attract tourists. Tourism should also advance the well-being (安乐) of the local people.
Tourism
Too much tourism
• It has a bad effect on other (1) ______.
• It makes public places (2) ______ of people.
• It causes too much (3) ______.
Less-developed tourism
• People may lose (4) ______ if there is not enough tourism.
• Businesses may lose (5) ______ because of the high cost of support facilities.
(6) ______ planned tourism
• It helps keep the customs and (7) ______ of tourist attractions.
• It advances the (8) ______ of the local people.
• It (9) ______ a lot of jobs to the local people.
• It (10) ______ local economy.
答案:
1. industries
解析:根据文中“many other industries will be badly affected”(许多其他行业将受到严重影响)可知,过多的旅游业对其他行业有不良影响,所以填“industries”。
2. full
解析:文中“too many tourists can crowd public places”(太多游客会挤满公共场所),“crowd”即“be full of people”,所以填“full”。
3. traffic
解析:文中“If tourists create too much traffic”(如果游客造成太多交通),可知过多的旅游业会导致太多交通,所以填“traffic”。
4. jobs
解析:文中“if there is not enough tourism, people may lose jobs”(如果旅游业不够,人们可能会失业),所以填“jobs”。
5. money
解析:文中“Businesses may also lose money. It costs a great deal of money to build... support facilities... If the room is not used... the owners will lose money”,可知企业会因为支持设施的高成本而赔钱,所以填“money”。
6. Properly
解析:文章开头“Without proper planning, tourism can cause problems”(没有适当的规划,旅游业会带来问题),结合表格中这部分讲的是好的规划下的旅游业,所以填“Properly”(副词修饰“planned”)。
7. beauty
解析:文中“Tourism should help a country keep the customs and beauty that attract tourists”(旅游业应该帮助一个国家保留吸引游客的风俗和美景),所以填“beauty”。
8. well-being
解析:文中“Tourism should also advance the well-being of the local people”(旅游业也应该促进当地人的安乐),所以填“well-being”。
9. provides
解析:文中“tourism provides local people with a lot of chances to work”(旅游业为当地人提供了很多工作机会),“provide... with...”即“provide... to...”,所以填“provides”。
10. helps
解析:文中“how much tourism can help the country's economy”(旅游业对国家经济有多大帮助),可知适当规划的旅游业有助于当地经济,所以填“helps”。
解析:根据文中“many other industries will be badly affected”(许多其他行业将受到严重影响)可知,过多的旅游业对其他行业有不良影响,所以填“industries”。
2. full
解析:文中“too many tourists can crowd public places”(太多游客会挤满公共场所),“crowd”即“be full of people”,所以填“full”。
3. traffic
解析:文中“If tourists create too much traffic”(如果游客造成太多交通),可知过多的旅游业会导致太多交通,所以填“traffic”。
4. jobs
解析:文中“if there is not enough tourism, people may lose jobs”(如果旅游业不够,人们可能会失业),所以填“jobs”。
5. money
解析:文中“Businesses may also lose money. It costs a great deal of money to build... support facilities... If the room is not used... the owners will lose money”,可知企业会因为支持设施的高成本而赔钱,所以填“money”。
6. Properly
解析:文章开头“Without proper planning, tourism can cause problems”(没有适当的规划,旅游业会带来问题),结合表格中这部分讲的是好的规划下的旅游业,所以填“Properly”(副词修饰“planned”)。
7. beauty
解析:文中“Tourism should help a country keep the customs and beauty that attract tourists”(旅游业应该帮助一个国家保留吸引游客的风俗和美景),所以填“beauty”。
8. well-being
解析:文中“Tourism should also advance the well-being of the local people”(旅游业也应该促进当地人的安乐),所以填“well-being”。
9. provides
解析:文中“tourism provides local people with a lot of chances to work”(旅游业为当地人提供了很多工作机会),“provide... with...”即“provide... to...”,所以填“provides”。
10. helps
解析:文中“how much tourism can help the country's economy”(旅游业对国家经济有多大帮助),可知适当规划的旅游业有助于当地经济,所以填“helps”。
查看更多完整答案,请扫码查看