第101页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
( )58. From the passage we learn that Sophia was .
A. kind and brave
B. careful and encouraging
C. friendly and warm-hearted
D. honest and determined (有决心的)
A. kind and brave
B. careful and encouraging
C. friendly and warm-hearted
D. honest and determined (有决心的)
答案:
B
解析:索菲亚细心存钱,在丈夫失业时鼓励他,说明她细心且善于鼓励,故选B。
解析:索菲亚细心存钱,在丈夫失业时鼓励他,说明她细心且善于鼓励,故选B。
( )59. Nate finished writing the great novel in .
A. a year
B. a month
C. half a year
D. 12 years
A. a year
B. a month
C. half a year
D. 12 years
答案:
A
解析:根据“The unemployed husband put effort into writing. In the following 12 months, the novel he wrote became a literary masterpiece (文学巨作).”可知是12个月,即一年,故选A。
解析:根据“The unemployed husband put effort into writing. In the following 12 months, the novel he wrote became a literary masterpiece (文学巨作).”可知是12个月,即一年,故选A。
( )60. What would be the best title for the passage?
A. Sophia's achievement
B. A great writer's struggle to success
C. A literary masterpiece
D. Failure is the mother of success
A. Sophia's achievement
B. A great writer's struggle to success
C. A literary masterpiece
D. Failure is the mother of success
答案:
B
解析:文章主要讲述内特失业后在妻子鼓励下成为作家的故事,B选项“一位伟大作家的成功奋斗”符合主旨,故选B。
解析:文章主要讲述内特失业后在妻子鼓励下成为作家的故事,B选项“一位伟大作家的成功奋斗”符合主旨,故选B。
( )61. What is the passage mainly about?
A. Oils used in cooking.
B. The behaviour of a kind of beetle.
C. Ways to keep insects away.
D. Smells from different grasses.
A. Oils used in cooking.
B. The behaviour of a kind of beetle.
C. Ways to keep insects away.
D. Smells from different grasses.
答案:
C
解析:文章主要介绍了科学家为了让昆虫远离食物而研究的不同方法,故选C。
解析:文章主要介绍了科学家为了让昆虫远离食物而研究的不同方法,故选C。
( )62. What does the underlined word "one" in Paragraph 1 refer to?
A. Food.
B. An insect.
C. A scientist.
D. A smell.
A. Food.
B. An insect.
C. A scientist.
D. A smell.
答案:
D
解析:根据“scientists have been working with different smells to find one strong enough to keep insects from going near food”可知one指代smell,故选D。
解析:根据“scientists have been working with different smells to find one strong enough to keep insects from going near food”可知one指代smell,故选D。
( )63. Which is true about the smells of garlic and pine?
A. They last for a long time.
B. They are not always very strong.
C. They can be unpleasant to people.
D. They only attract beetles.
A. They last for a long time.
B. They are not always very strong.
C. They can be unpleasant to people.
D. They only attract beetles.
答案:
C
解析:根据“using these smells might keep some people away too”可知这些气味对人来说也可能不愉快,故选C。
解析:根据“using these smells might keep some people away too”可知这些气味对人来说也可能不愉快,故选C。
( )64. What does the underlined word "repellent" in Paragraph 2 stand for?
A. Food for beetles.
B. Machine used to get oil from plants.
C. Thing used to keep insects away.
D. Chemical (化学物质) for plant growth.
A. Food for beetles.
B. Machine used to get oil from plants.
C. Thing used to keep insects away.
D. Chemical (化学物质) for plant growth.
答案:
C
解析:根据“citronella oil, which comes from a type of lemongrass. Scientists did an experiment using this oil with an insect—the red flour beetle. Scientists sprayed (喷洒) cardboard boxes with citronella oil and noticed that the beetles did not enter those boxes.”可知repellent是用来驱赶昆虫的东西,故选C。
解析:根据“citronella oil, which comes from a type of lemongrass. Scientists did an experiment using this oil with an insect—the red flour beetle. Scientists sprayed (喷洒) cardboard boxes with citronella oil and noticed that the beetles did not enter those boxes.”可知repellent是用来驱赶昆虫的东西,故选C。
( )65. The following are unpleasant to insects EXCEPT .
A. pine
B. flour
C. garlic
D. citronella oil
A. pine
B. flour
C. garlic
D. citronella oil
答案:
B
解析:根据“using these smells (garlic or pine) might keep some people away too”“citronella oil... the beetles did not enter those boxes”可知A、C、D都是昆虫不喜欢的,flour是甲虫感兴趣的,故选B。
解析:根据“using these smells (garlic or pine) might keep some people away too”“citronella oil... the beetles did not enter those boxes”可知A、C、D都是昆虫不喜欢的,flour是甲虫感兴趣的,故选B。
A)根据句意和所给汉语释义写出单词。
66. Pandas are cute and they like eating (竹子).
66. Pandas are cute and they like eating (竹子).
答案:
bamboo
解析:竹子bamboo,不可数名词,故填bamboo。
解析:竹子bamboo,不可数名词,故填bamboo。
67. What really (要紧,有重大影响) is your attitude towards the result.
答案:
matters
解析:要紧,有重大影响matter,主语是what,谓语动词用第三人称单数,故填matters。
解析:要紧,有重大影响matter,主语是what,谓语动词用第三人称单数,故填matters。
68. What a peaceful morning! The sun is shining (通过) the window.
答案:
through
解析:通过through,指从内部穿过,故填through。
解析:通过through,指从内部穿过,故填through。
69. How amazing! Sophia looks much (苗条的) than before.
答案:
slimmer
解析:苗条的slim,than前用比较级,故填slimmer。
解析:苗条的slim,than前用比较级,故填slimmer。
70. Duke saw three men in police uniforms (冲) out of the building at that time.
答案:
rushing
解析:冲rush,see sb. doing sth.看到某人正在做某事,故填rushing。
解析:冲rush,see sb. doing sth.看到某人正在做某事,故填rushing。
查看更多完整答案,请扫码查看