2025年创新设计高中英语必修第一册北师大版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年创新设计高中英语必修第一册北师大版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第59页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
3 disappointment n. 失望;扫兴;沮丧 • disappointed adj. 失望的;沮丧的 • disappointing adj. 令人失望的 • disappoint vt. 使失望;使破灭
教材原文 It was such a disappointment. 这太令人失望了。
感知 语言先输入
To his parents' disappointment, the boy wasn't admitted to his ideal university. And the disappointing news made the whole family disappointed.
记牢 知识再梳理
(1)to one's disappointment 令某人失望的是
(2)be disappointed at/with/by/that... 对……失望
be disappointed to do sth 对做某事感到失望
运用 单句语法填空/完成句子
①We were all disappointed
②From the audience's
③
教材原文 It was such a disappointment. 这太令人失望了。
感知 语言先输入
To his parents' disappointment, the boy wasn't admitted to his ideal university. And the disappointing news made the whole family disappointed.
记牢 知识再梳理
(1)to one's disappointment 令某人失望的是
(2)be disappointed at/with/by/that... 对……失望
be disappointed to do sth 对做某事感到失望
运用 单句语法填空/完成句子
①We were all disappointed
to learn
(learn) that the picnic had been canceled.②From the audience's
disappointed
expression, we could tell that the film was very disappointing
and many people were disappointed
at it.(disappoint)③
To their disappointment
, the twins failed to cook a Mother's Day breakfast at the first attempt.(亲情) 令他们失望的是,这对双胞胎第一次尝试为母亲节准备早餐时失败了。
答案:
3.①to learn ②disappointed;disappointing;disappointed ③To their disappointment
片段巩固(输掉比赛) 用 remind;occupy;disappointment 完成心理描写的片段
随着学校运动会的临近,我满脑子都是获胜的想法。但当我输掉比赛时,失望笼罩着我。看着我的鞋子,它们让我想起了艰苦的训练,我发誓下次会更强大地回来。
As the school sports meet approached, my mind 1.
随着学校运动会的临近,我满脑子都是获胜的想法。但当我输掉比赛时,失望笼罩着我。看着我的鞋子,它们让我想起了艰苦的训练,我发誓下次会更强大地回来。
As the school sports meet approached, my mind 1.
was fully occupied with
thoughts of winning. But when I lost the race, 2. disappointment seized me
. Looking at my shoes, they 3. reminded me of the hard training
, and I vowed to come back stronger next time.
答案:
片段巩固 1.was fully occupied with 2.disappointment seized me 3.reminded me of the hard training
Step One:Pre-reading
Look at the following picture and answer the question.
Do you like PE class? Why?

Look at the following picture and answer the question.
Do you like PE class? Why?
Example:Yes, I like PE class. It allows me to do various sports and stay active. Also, it's a great time to relax and have fun with classmates.
答案:
Example:Yes, I like PE class. It allows me to do various sports and stay active. Also, it's a great time to relax and have fun with classmates.
Ⅰ.Read for the main idea
1. What’s the main idea of the passage?
A. Any exercise is better than none.
B. The advice to a new runner.
C. Benefits of long-distance running and some advice on it.
D. Advice on how to avoid injuries in long-distance running.
2. Read the passage quickly to match the main idea with each part.
Para.1 A. Advice on avoiding injuries.
Para.2 B. Benefits of running.
Para.3 C. Greetings and the purpose to write an email.
Paras.4&5 D. Equipment needed.
1. What’s the main idea of the passage?
A. Any exercise is better than none.
B. The advice to a new runner.
C. Benefits of long-distance running and some advice on it.
D. Advice on how to avoid injuries in long-distance running.
2. Read the passage quickly to match the main idea with each part.
Para.1 A. Advice on avoiding injuries.
Para.2 B. Benefits of running.
Para.3 C. Greetings and the purpose to write an email.
Paras.4&5 D. Equipment needed.
答案:
1.C 2.Para. 1 D Para. 3 B Paras.4&.5 A
查看更多完整答案,请扫码查看