2025年创新设计高中英语必修第一册北师大版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年创新设计高中英语必修第一册北师大版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第20页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
1. 写出加黑部分的词性和汉语意思
①She's expert at making cheap but stylish clothes.
②Many children can't function effectively in large classes.
①She's expert at making cheap but stylish clothes.
adj.熟练的;内行的
②Many children can't function effectively in large classes.
v.运转,工作
答案:
1.①adj.熟练的;内行的 ②v.运转,工作
2. 选出 position 的汉语意思
A.n.位置
B.n.职位
C.n.立场
①She has made her position very clear.
②Taking his ability into account, I recommend Jerry to take up the position.
③From his position on the cliff top, he had a good view of the harbour.
A.n.位置
B.n.职位
C.n.立场
①She has made her position very clear.
C
②Taking his ability into account, I recommend Jerry to take up the position.
B
③From his position on the cliff top, he had a good view of the harbour.
A
答案:
2.①C ②B ③A
Step One: Pre - reading
Look at the following picture and answer the question.
Do you want to become a volunteer teacher in a village school? Why or why not?

Look at the following picture and answer the question.
Do you want to become a volunteer teacher in a village school? Why or why not?
Example: Yes, I'd love to. Becoming a volunteer teacher in a village school can bring knowledge and hope to children there. It's a meaningful experience to make a positive impact on their lives.
答案:
Example: Yes, I'd love to. Becoming a volunteer teacher in a village school can bring knowledge and hope to children there. It's a meaningful experience to make a positive impact on their lives.
Ⅰ. Read for the main idea
1. What's the main idea of the passage?
A. An introduction to a small village school.
B. An introduction to how Zhang Tian helped villagers to become rich.
C. Zhang Tian's life as a volunteer teacher and his contributions to the village.
D. The reason why Zhang Tian chose to work in a village school.
2. Read the passage quickly to match the main idea with each part.
Para. 1 A. Changes Zhang Tian made
Para. 2 B. The situation after he arrived
Para. 3 C. Reasons to be a volunteer teacher
Paras. 4&5 D. A typical day for Zhang Tian
1. What's the main idea of the passage?
A. An introduction to a small village school.
B. An introduction to how Zhang Tian helped villagers to become rich.
C. Zhang Tian's life as a volunteer teacher and his contributions to the village.
D. The reason why Zhang Tian chose to work in a village school.
2. Read the passage quickly to match the main idea with each part.
Para. 1 A. Changes Zhang Tian made
Para. 2 B. The situation after he arrived
Para. 3 C. Reasons to be a volunteer teacher
Paras. 4&5 D. A typical day for Zhang Tian
答案:
1.C 2. Para.1 D Para.2 C Para.3 B Paras.4&5 A
查看更多完整答案,请扫码查看