2025年全程测评试卷八年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全程测评试卷八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年全程测评试卷八年级英语上册人教版》

C
The future is coming! All over the world there are new ideas for new places to live and work in. Some of them will be in the sea! They will be very big and lots of people will live and work in them.
The Americans are planning to build a town called Atlantis City. It will be in the sea, about five miles away from the land. But the most exciting idea comes from Japan. It is Aeropolis. Aeropolis will be a _huge_ sea city, with parks, schools, a hospital and an airport... And it will move! It will travel slowly around the world. There are just two problems. Aeropolis will cost a lot of money to build. And for people who get seasick, it won't be much fun.
【 】11. Where will people live in the future according to the text?
A. Only in big cities.
B. Only in the countryside.
C. In some new places in the sea.
D. In the sky.
【 】12. What's the name of the town the Americans want to build in the sea?
A. Aeropolis.
B. Atlantis City.
C. Tokyo.
D. New York.
【 】13. What does the underlined word "huge" mean in Chinese?
A. 巨大的
B. 微小的
C. 普通的
D. 特别的
【 】14. What's the problem of Aeropolis?
A. It will cost a lot of money to build.
B. It will be very small.
C. It will have fewer parks.
D. It will move very fast.
【 】15. Which of the following is TRUE?
A. Aeropolis will be a town in the sea.
B. Atlantis City will move around the world.
C. Aeropolis will have a hospital.
D. Atlantis City will cost little money to build.
答案: 11.C 【解析】根据短文第一段中的“All over the world there are new ideas for new places to live and work in. Some of them will be in the sea”可知,未来人们会在海里的一些新地方生活。故选C。
12.B 【解析】根据短文第二段中的“The Americans are planning to build a town called Atlantis City”可知,美国人计划在海里建造的城镇叫Atlantis City。故选B。
13.A 【解析】根据短文第二段中的“Aeropolis will be a huge sea city, with parks,schools,a hospital and an airport...”可知,这个海上城市有公园、学校等设施,规模很大,因此“huge”意为“巨大的”。故选A。
14.A 【解析】根据短文第二段中的“Aeropolis will cost a lot of money to build. And for people who get seasick, it won’t be much fun”可知,Aeropolis的问题是建造成本高。故选A。
15.C 【解析】根据短文第二段内容可知,A项Aeropolis是海上城市,不是城镇;B项会移动的是Aeropolis,不是Atlantis City;D项文中未提及Atlantis City的建造成本;根据短文第二段中的“Aeropolis will be a huge sea city, with parks, schools, a hospital and an airport...”可知,Aeropolis会有医院,C项正确。故选C。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭