2025年全程测评试卷八年级英语上册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全程测评试卷八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第3页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
B
The exam comes in July. When the exam finishes, the summer vacation begins. Boys and girls have two months to rest. The summer vacations are the best part of the year for most children. The weather usually good. They can swim, go to summer camp or visit other places with their parents.
We all know that the beaches are good places to relax. Some children are lucky to live near the sea. They can enjoy the sea at any time. But for the children who live far from the sea, they go to the beaches for one or two weeks with their parents.
Why do children like spending their summer vacation on the beaches? It is because they like the sand, the sun, the cool wind and the salt water. There are a lot of new things to see, nice things to eat and exciting things to do.
【 】6. When do school children usually have exams?
A. In July.
B. Before July.
C. After July.
D. By July.
【 】7. How long is the summer vacation?
A. Two weeks.
B. Two months.
C. Three months.
D. One or two weeks.
【 】8. Why do children like summer vacation?
A. Because the weather is good.
B. Because it is long.
C. Because they have lots of activities and the weather is good.
D. Because they can go to the beaches.
【 】9. Children who live near the beach can enjoy the sea .
A. at any time
B. for one or two weeks
C. for two months
D. for one month
【 】10. Which of the following is TRUE?
A. Children like going to the beaches only because they can see lots of new things.
B. Most parents can take their children to the beaches and they can enjoy the sea at any time.
C. Parents like summer vacation best.
D. Children can swim and enjoy the sand, wind and water on the beaches.
The exam comes in July. When the exam finishes, the summer vacation begins. Boys and girls have two months to rest. The summer vacations are the best part of the year for most children. The weather usually good. They can swim, go to summer camp or visit other places with their parents.
We all know that the beaches are good places to relax. Some children are lucky to live near the sea. They can enjoy the sea at any time. But for the children who live far from the sea, they go to the beaches for one or two weeks with their parents.
Why do children like spending their summer vacation on the beaches? It is because they like the sand, the sun, the cool wind and the salt water. There are a lot of new things to see, nice things to eat and exciting things to do.
【 】6. When do school children usually have exams?
A. In July.
B. Before July.
C. After July.
D. By July.
【 】7. How long is the summer vacation?
A. Two weeks.
B. Two months.
C. Three months.
D. One or two weeks.
【 】8. Why do children like summer vacation?
A. Because the weather is good.
B. Because it is long.
C. Because they have lots of activities and the weather is good.
D. Because they can go to the beaches.
【 】9. Children who live near the beach can enjoy the sea .
A. at any time
B. for one or two weeks
C. for two months
D. for one month
【 】10. Which of the following is TRUE?
A. Children like going to the beaches only because they can see lots of new things.
B. Most parents can take their children to the beaches and they can enjoy the sea at any time.
C. Parents like summer vacation best.
D. Children can swim and enjoy the sand, wind and water on the beaches.
答案:
B 6.A 【解析】根据短文第一段第一句可知,孩子们通常在七月份进行考试。故选A。
7.B 【解析】根据短文第一段第三句可知,孩子们有两个月的休息时间。故选B。
8.C 【解析】根据短文第一段最后两句可知,在暑假期间天气很好,可以去游泳、去夏令营,或者去其他的地方。故选C。
9.A 【解析】根据短文第二段第三句可知,住在沙滩附近的孩子可以在任何时间去欣赏大海。故选A。
10.D 【解析】根据短文第三段中的“It is because they like the sand,the sun,the cool wind and the salt water”可知正确答案。故选D。
7.B 【解析】根据短文第一段第三句可知,孩子们有两个月的休息时间。故选B。
8.C 【解析】根据短文第一段最后两句可知,在暑假期间天气很好,可以去游泳、去夏令营,或者去其他的地方。故选C。
9.A 【解析】根据短文第二段第三句可知,住在沙滩附近的孩子可以在任何时间去欣赏大海。故选A。
10.D 【解析】根据短文第三段中的“It is because they like the sand,the sun,the cool wind and the salt water”可知正确答案。故选D。
C
①Goreme is a beautiful town in Turkey. Here are some of the cool things visitors can do in Goreme.
• Stay in a cave (山洞) hotel
②Staying in a cave hotel is a special experience in Goreme. It makes you learn how people lived in stone caves hundreds of years ago in this area.
• Take a hot air balloon trip
③Many years ago, people in Goreme began to fly the first hot air balloon in the sky of this little town. Now, there are over 100 balloons flying every day early in the morning. It is the best way to enjoy the beauty of Goreme.
• Visit the open-air museum
④The open-air museum is about fifteen minutes' walk away from the centre of Goreme. This place is the first stop on anyone journey to Goreme.
• See the magical rock shapes
⑤These unusual rock shapes are the most beautiful parts Goreme. They are made by the strong winds and heavy rains. Th shapes look like different kinds of animals.
⑥If you want to have a cool journey to Turkey, the magic Goreme can be a wonderful place.
【 】11. What is a special experience in Goreme?
A. Visiting the open-air museum.
B. Seeing the magical rock shapes.
C. Staying in a cave hotel.
D. Taking a hot air balloon trip.
【 】12. What are those unusual rock shapes made by?
A. Animals.
B. The strong winds.
C. The heavy rains.
D. Both B and C.
【 】13. Which of the following is TRUE?
A. Goreme is a beautiful town in England.
B. Staying in a cave hotel is the best way to enjoy the beauty of Goreme.
C. Taking a hot air balloon trip can make you learn how people lived in stone caves.
D. These unusual rock shapes are the most beautiful part in Goreme.
【 】14. Where may the text come from?
A. A diary.
B. A travel guide.
C. A film poster.
D. A food magazine.
【 】15. What's the structure (结构) of the text?
A. ①②/③/④⑤⑥
B. ①/②③④⑤/⑥
C. ①②③④⑤/⑥
D. ①/②③④⑤⑥
①Goreme is a beautiful town in Turkey. Here are some of the cool things visitors can do in Goreme.
• Stay in a cave (山洞) hotel
②Staying in a cave hotel is a special experience in Goreme. It makes you learn how people lived in stone caves hundreds of years ago in this area.
• Take a hot air balloon trip
③Many years ago, people in Goreme began to fly the first hot air balloon in the sky of this little town. Now, there are over 100 balloons flying every day early in the morning. It is the best way to enjoy the beauty of Goreme.
• Visit the open-air museum
④The open-air museum is about fifteen minutes' walk away from the centre of Goreme. This place is the first stop on anyone journey to Goreme.
• See the magical rock shapes
⑤These unusual rock shapes are the most beautiful parts Goreme. They are made by the strong winds and heavy rains. Th shapes look like different kinds of animals.
⑥If you want to have a cool journey to Turkey, the magic Goreme can be a wonderful place.
【 】11. What is a special experience in Goreme?
A. Visiting the open-air museum.
B. Seeing the magical rock shapes.
C. Staying in a cave hotel.
D. Taking a hot air balloon trip.
【 】12. What are those unusual rock shapes made by?
A. Animals.
B. The strong winds.
C. The heavy rains.
D. Both B and C.
【 】13. Which of the following is TRUE?
A. Goreme is a beautiful town in England.
B. Staying in a cave hotel is the best way to enjoy the beauty of Goreme.
C. Taking a hot air balloon trip can make you learn how people lived in stone caves.
D. These unusual rock shapes are the most beautiful part in Goreme.
【 】14. Where may the text come from?
A. A diary.
B. A travel guide.
C. A film poster.
D. A food magazine.
【 】15. What's the structure (结构) of the text?
A. ①②/③/④⑤⑥
B. ①/②③④⑤/⑥
C. ①②③④⑤/⑥
D. ①/②③④⑤⑥
答案:
C 11.C 【解析】根据短文第二段中的“Staying in a cave hotel is a special experience in Goreme”可知,在格雷梅,住洞穴旅馆是一次特殊的经历。故选C。
12.D 【解析】根据短文第五段中的“These unusual rock shapes are the most beautiful parts in Goreme. They are made by the strong winds and heavy rains”可知,它们是由强风和暴雨造成的。故选D。
13.D 【解析】根据短文第五段中的“These unusual rock shapes are the most beautiful parts in Goreme”可知,这些不寻常的岩石形状是格雷梅最美丽的部分。故选D。
14.B 【解析】通读全文内容可知,本文介绍了在土耳其一个美丽的小镇——格雷梅,游客可以做的一些很酷的事情。因此本文可能来自一本旅游指南。故选B。
15.B 【解析】通读全文内容可知,第一段引出了格雷梅这个地方;第二、三、四、五段介绍了游客可以在格雷梅做的事情;最后一段总结全文。因此本文的结构是总—分—总。故选B。
12.D 【解析】根据短文第五段中的“These unusual rock shapes are the most beautiful parts in Goreme. They are made by the strong winds and heavy rains”可知,它们是由强风和暴雨造成的。故选D。
13.D 【解析】根据短文第五段中的“These unusual rock shapes are the most beautiful parts in Goreme”可知,这些不寻常的岩石形状是格雷梅最美丽的部分。故选D。
14.B 【解析】通读全文内容可知,本文介绍了在土耳其一个美丽的小镇——格雷梅,游客可以做的一些很酷的事情。因此本文可能来自一本旅游指南。故选B。
15.B 【解析】通读全文内容可知,第一段引出了格雷梅这个地方;第二、三、四、五段介绍了游客可以在格雷梅做的事情;最后一段总结全文。因此本文的结构是总—分—总。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看