2025年全程测评试卷八年级英语上册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全程测评试卷八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第20页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
第三节
听下面一篇短文。请用你所听到的内容,填写表格中所缺单词,每空限填一词。短文读两遍。(10分)

听下面一篇短文。请用你所听到的内容,填写表格中所缺单词,每空限填一词。短文读两遍。(10分)
答案:
11.curly 12.popular 13.taller 14.quieter 15.piano
A
DearTom,
Long time no see,my dear friend ! I miss you so much !
I make a new friend Albert.He's a naughty(淘气的)boy with black hair and brown eyes.He is tall and handsome.Our favourite subject is science.And we have the same dream−to be a scientist.His best friend is Alisa.She is kind,beau tli ful and funny.She is from a village.Next summer we will go to her village together.I think we can have a good time.
Emma is Alisa's good friend.She is a very tall girl with long straight black hair and brown eyes.She is nice to everyone.
Robin is Emma ’ s little brother.He is fat and short.He has short black hair,a small mouth,a big nose and small eyes.He doesn't like smiling.He always wears a blue T−shirt.
My new school life is colourful because of my best friend.
Best wishes !
Yours, Li Hua ]1.When will Li Hua and Albert go to Alisa's village?
AC..NNe ex xt ta spurt i un mg n.. BD..NNe ex xt ts wu im nt mere.r.
I ]2.WA.hAo li is saT.om'sBf r.i A en lb de?rt. C.Robin. D.Li Hua.
I ]13.What does Robin look like?

]4.What can we know from the text?
A.Li Hua and Albert like science best.
B.Albert is very short.
C.Emma wants to be a scientist.
.7.
D.Robin always wears a blue shirt.
( ]5.WA.hA at sits or ty h.e tex Bt.?A letter. C.A report. D.A notice.
DearTom,
Long time no see,my dear friend ! I miss you so much !
I make a new friend Albert.He's a naughty(淘气的)boy with black hair and brown eyes.He is tall and handsome.Our favourite subject is science.And we have the same dream−to be a scientist.His best friend is Alisa.She is kind,beau tli ful and funny.She is from a village.Next summer we will go to her village together.I think we can have a good time.
Emma is Alisa's good friend.She is a very tall girl with long straight black hair and brown eyes.She is nice to everyone.
Robin is Emma ’ s little brother.He is fat and short.He has short black hair,a small mouth,a big nose and small eyes.He doesn't like smiling.He always wears a blue T−shirt.
My new school life is colourful because of my best friend.
Best wishes !
Yours, Li Hua ]1.When will Li Hua and Albert go to Alisa's village?
AC..NNe ex xt ta spurt i un mg n.. BD..NNe ex xt ts wu im nt mere.r.
I ]2.WA.hAo li is saT.om'sBf r.i A en lb de?rt. C.Robin. D.Li Hua.
I ]13.What does Robin look like?
]4.What can we know from the text?
A.Li Hua and Albert like science best.
B.Albert is very short.
C.Emma wants to be a scientist.
.7.
D.Robin always wears a blue shirt.
( ]5.WA.hA at sits or ty h.e tex Bt.?A letter. C.A report. D.A notice.
答案:
1.B【解析】根据表格中的“Next summer we will go to her village together”可知,他们明年夏天想去Alisa的村庄,故选B。
2.D【解析】根据表格中的“Long time no see,my dear friend”以及这封信是李华写的可知,李华是Tom的朋友。故选D。
3.A【解析】根据表格中的“Robin is Emma’s little brother.He is fat and short.He has short black hair,a small mouth,a big nose and small eyes.He doesn't like smiling”可知,Robin又胖又矮,他有黑色的短发,小嘴巴,大鼻子和小眼睛。故选A。
4.A【解析】根据表格中的“I make a new friend Albert.He’s a naughty(淘气的)boy with black hair and brown eyes.He is tall and handsome.Our favourite subject is science”可知,李华和Albert最喜欢的科目是科学。故选A。
5.B【解析】根据表格中的“Dear Tom”和“Yours,Li Hua”可以判断,这是一封信件。故选B。
2.D【解析】根据表格中的“Long time no see,my dear friend”以及这封信是李华写的可知,李华是Tom的朋友。故选D。
3.A【解析】根据表格中的“Robin is Emma’s little brother.He is fat and short.He has short black hair,a small mouth,a big nose and small eyes.He doesn't like smiling”可知,Robin又胖又矮,他有黑色的短发,小嘴巴,大鼻子和小眼睛。故选A。
4.A【解析】根据表格中的“I make a new friend Albert.He’s a naughty(淘气的)boy with black hair and brown eyes.He is tall and handsome.Our favourite subject is science”可知,李华和Albert最喜欢的科目是科学。故选A。
5.B【解析】根据表格中的“Dear Tom”和“Yours,Li Hua”可以判断,这是一封信件。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看